Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2432 Badete smel mechtatel

Бог каза:

Може ли да се каже достатъчно пъти? Всичко, от което се страхувате е илюзия. Всичко, от което се страхувате е илюзия. Всичко, от което се страхувате не е нищо друго, освен илюзия. Даже когато изглежда, че най-лошите ви страхове се сбъдват, това също е илюзия, възлюбени.

Ще побързате да кажете, че всички прекрасни мечти, които имате са основани на илюзия, и все пак вие смятате всичко, от което се страхувате за твърд факт. Страхът избухва огромен, а за мечтите едва се мечтае. Вие изхвърляте златото и запазвате отпадъците. Но стига вече, възлюбени, стига вече. Влезте в едно по-велико владение на живота. Лесно е.

Ако бихте повярвали в мечтите си, толкова колкото вярвате в страховете си, вие бихте преобърнали света, сърцето Ви би направило салто от радост и глобусът на Земята би се преобърнал. Със сигурност това би било промяна към по-добро.

Вашите страхове са попови лъжички, а вие ги виждате като гиганти.

Мечтите ви са гиганти, а вие ги виждате като попови лъжички.

И все пак, даже и най-големите ви страхове няма нужда да ви застигат. Няма нужда да ви хапят по петите. Вие изобщо не се нуждаете от тях. Нека страхът бъде един далечен непознат за вас, обикновен изоставащ, който не може да ви настигне.

Даже когато се страхувате за живота на друг, без значение колко дълбоки са любовта и загрижеността ви, страхът ви си е за вас. Не можете да повярвате, че ще можете да живеете без физическия образ на любимото същество до себе си. Как изобщо можете да се справите с живота без любимото си същество? Вие се страхувате, че сте били оставени на сухо в света, напуснати, изоставени, лишени. Вие сте склонни да реализирате страховете си, сякаш са приоритет за вас и вие ще направите всичко, за да изпълните тези свои прескачащи страхове.

Страховете са склонни да имат връзка с егото. Без върховенството на егото, биха ли съществували вашите страхове? Оставете страха и привлечете доверието на негово място. Привлечете безграничността. Разширете диапазона на своите мечти, вместо да подпирате страха с възглавници. Страхът не е добро хоби. Той изисква висока цена, докато доверието и мечтите са безплатни дарове. Не са ли доверието и мечтите дарове? Ценете ги повече от скъпия страх. Вие наистина получавате това, за което си плащате, когато опре до страха.

Мечтайте за свободен от страх живот на Земята. Мечтайте за това, какво означавате за Мен и не се обезценявайте повече. Вие сте много повече от треперещите си страхове. Отърсете мечтите си. Изкарайте ги от нафталина. Мечтайте, че Времето е дошло. Аз ще го нарека Времето на Реалността.

Мечтайте за всички онези, които още не смеят да мечтаят. Бъдете смел мечтател. Мечтайте за красотата, която се издига на Земята за благото на всички. Не мечтайте повече личните си мечти, в които се увличате по Рицар в Бляскави Доспехи. Вместо това мечтайте за себе си, как се втурвате напред на бял вихрогон и изпълнявате мечти светкавично. Давайте мечти. По този начин вие поддържате Вселената. Вие говорите за нея, вие мечтаете за нея. Вие я разширявате с мечтите си за живот на Земята, такъв какъвто животът трябва да бъде.

До сега вие мечтаехте за страхове и сега ще приемете друг фокус, и сега вие ще се фокусирате върху събиране на мечти и разпръскване на мечти. Вие ще извадите велика мечта от вълшебна кутия с вашето име на нея и всеки ще види, че неговото име е написано на същата мечта, и вие ще видите достатъчно скоро, че има достатъчно Рай за Земята за всички.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева