Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter # 5885 - De Reden om Gelukkig te Zijn

God zei:

Ja, je vindt het altijd fijn om de hoogtepunten te raken. Zelfs op min of meer gewone dagen, je wilt baden in geluk. Herinner jezelf eraan dat het sprongen van vreugde zijn die je zoekt. Enkel dit moment is Onze gelegenheid om samen te zijn in vreugde. De reden om gelukkig te zijn is om gelukkig te zijn.

Laat niets Ons geluk verstoren. Er is niets wat je hoeft te hebben voor het geluk dat je nog niet hebt. Je kunt vandaag gelukkig zijn en niet wachten tot morgen. Je bent van niets afhankelijk voor je geluk.

Luister naar wat ik net zei: Je bent van niets afhankelijk voor je geluk. Geluk is een gegeven. Weet dat je alles hebt wat je nodig hebt voor je geluk van vandaag. Niets meer is er nodig voor jou om gelukkig te zijn dan om geluk te accepteren. Geluk is een natuurlijke staat van ontvangen. Laat de natuurlijke staat van geluk van vandaag niet van je weg glippen. Waarom zou je een mindere staat van bewustzijn accepteren?

Als je zegt dat je meer geluk moet hebben om gelukkig te zijn, breng je jezelf op een dwaalspoor. Alles wat je nodig hebt voor geluk, heb je.

Ergens langs de lijn, werden Mijn kinderen moe. Je dacht dat je bepaalde gebeurtenissen of kwaliteiten nodig had om gelukkig te zijn. Je gooide bepaalde ontvangsten voor geluk weg in een treurige bui.

Je hebt geen nieuwe jurk, een nieuwe auto, of helemaal niets nieuws nodig. Alles wat je nodig hebt is om te anticiperen op het geluk zelf. Geluk is in bestelling voor jou vandaag. Accepteer geen ongenoegen. Aanvaard geen ontevredenheid. Geluk is iets wat jij Bent, geliefde. Geluk is niet iets wat naar je toe geslingerd wordt. Geluk is het natuurlijke schema van dingen. Wees het geluk.

Geluk hoeft niet iets te kolossaals te zijn. Integendeel, geluk is een zegen die je accepteert. Er is genoeg geluk voor iedereen. Houd je oog gericht op de mus, geliefde.

Als er vogelgezang is vandaag, wees gelukkig. Als je leeft vandaag, wees gelukkig. Je bent misschien uit de gewoonte geraakt om gelukkig te zijn. Wat er ook gebeurt, wees blij voor je bestaan en al het ingebouwde-geluk dat van jou is. Heeft de zon vandaag geschenen? Wees Gelukkig. Heeft het vandaag geregend? Wees blij voor de regen en de zon. Zet de toon van jouw geluk. De eenvoud in dit zal tot je komen als een grote openbaring.

Er is niets waarvan je afhankelijk bent voor jouw geluk met uitzondering van al het geluk in de wereld. Het is beschikbaar voor jouw gewoon zoals je bent. Je hoeft niet een kroon te dragen. Je hoeft niet met een prins te trouwen. Het leven is een wandeling die je maakt. De bijzondere wandeling die je maakt hoeft jou niet heen en weer te slingeren door de bomen of de bloemen te doorkruisen opdat jij gelukkig bent.

Wat is er voor jou om op te anticiperen vandaag? Niets anders dan vreugde voor jou. Anticipeer op niets minder.

Ik heb je niet gecreëerd als een zuurpruim die de hele dag moet kreunen. Wat je ook overkomt, pak je geluk. Je werd niet geboren om een brombeer te zijn. Wacht niet op de wereld om jou te behagen, lieverd. Begin vanaf vandaag, met het plukken van geluk en maak het een deel van je.

Als je vrouw niet naar je lacht, lach naar haar. Wat is dat het reizen samen moeilijk maakt? Roep op tot een wapenstilstand. Misschien zeg je dat er niets is dat je leven zal veranderen. Je hebt waarschijnlijk gelijk, want niets zal je leven veranderen, behalve jij en hoe je het begroet . Iedereen in je leven kan het verkeerd hebben, maar jij bent degene om je gemoedstoestand te veranderen. Als je huidige leven onhoudbaar is voor jou, verander je melodie. Verschuif het licht dat je uitgiet over je leven. Open een nieuwe pagina.

Je hebt gezien dat het veranderen van een of ander leven jouw leven niet zal veranderen. Je verwierp het ene leven na het andere. Een nieuw leven kan werken, maar vaak doet het dat niet. Iets in jou moet meer optimistischer zijn dan voorheen. Gelukkig zijn. Werp ongelukkigheid van je af.

Geef, als het er op aankomt, iemand anders een beetje geluk. Als je dit niet kunt doen op ten behoeve van een individu, doe het dan voor Mij.

Geluk is niet buiten jou bereik. Geluk is zo dicht bij je als je hart. Verwijder uit je hart dat wat blokkeert. Wees goed voor jezelf, en wees goed voor anderen. Neem de gelegenheid om gelukkig te zijn. Bepaal je geluk van tevoren. Wacht niet tot het komt. Geef jezelf geluk op dit moment. Wacht niet tot het geluk misschien later komt.

Feitelijk, ligt het geluk op elke hoek op je te wachten. Dwing jezelf er gewoon toe. Je kunt het. Je kunt gelukkig zijn, nu op dit moment. Bepaal het van te voren. Wees gelukkig nu. Je bent bedoeld voor geluk. Jullie zijn bedoeld om gelukkig te zijn op dit moment. Jullie zijn een Kind van God. Laat jullie geluk binnen.

Vertaald door: Anja