Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5215 Livet Går Videre, og Så Må Du

Gud sa:

Aldri mente Jeg at du skal være en analytiker av livet i verden. Du prøver så hardt på å forstå livet fra overflate nivå som du dømmer det. Du kan analysere bakover og forover og aldri få taket på Livet på Jorden. Livet er fastsatt fra dypere levler en du gir kreditt til.

Du ser livet galt. Du skylder på deg selv for hva som har gått forkjært. Du spør deg selv hva du gjorde for å forårsake hva du ser som en uhell eller verre. Eller du ser til din nabo ned gaten eller sjåføren av en bil til å tildele skyld, eller, du ser til Gud og ser Meg som å skuffe deg eller selv straffe deg, og, derfor, det kan hende du ser meg som en usynlig Plotter* oppe i Himmelen. Du er sikker på at Jeg ikke elsker deg. Hvis jeg elset deg, ville jeg tillate slike ting å skje med deg og andre gode mennesker? Selvfølgelig ikke, du er sikker, hvis Jeg elsket deg. På samme tid, det kan være du tenker at lignende skuffelser kunne være egnet til noen andre mennesker som du kan se fortjener ulykke.

Du må vite nå å slutte å tenke denne veien. Tenke slik er ikke en vei ut av en den antatte myren du finner deg selv i. Akkurat som barn kan skylde på fortøyet for deres fall på det - slemme fortøy - du ser for noe å skylde på.

Ansvar og skyld er to forskjellige ting. Kom til plassen hvor du kan riste av skyld og innrømme til deg selv at livet er slikt eller livet er noen ganger som dette og er ikke ment personlig til deg. Kanskje var du bare der. Kanskje du var der helt tilfeldig. Kanskje det er helt greit at Jack og Jill falt ned bakken og Humpty-Dumpty* ikke kunne bli satt sammen igjen.

Du kommer ikke til å slå livet til underkastelse til din vilje. Bare gjør det beste du kan uansett hva livet kaster din vei. Kall til deg hva du elsker, og la det gå.

Ønsk at du er en fri ånd og elastisk til hva enn som kommer. Vedvare i å elske livet. Ikke kast livet vekk på grunn av noe som helst. Du er å leve livet og være en god spiller om det. Enhver tirade du går på videre om urettferdighet av livet vil ikke gjøre noen forskjell. Alt du kan gjøre er å så på livet og din plass i livet annerledes. Dette vil forandre måter du puster. Dette vil forandre ditt syn. Du kan stå høyere. Du kan slutte med å sette deg ned. Du kan stå opp ved siden av livet og du kan gi godhet og barmhjertighet til livet.

Forresten, du kan gi så mye energi til de velkomstgavene livet skjenker deg som du har som du har til feilene du oppfatter. Du kan gi livet en halv sjanse. Du kan til og med applaudere livet fordi du er levende i det. Du applauderer ikke livet for en belønning, selv om å applaudere livet er dens egen belønning. Du prøver ikke å bestikke livet. Du klapper ikke livets rygg så den kan klappe din. Gjør som du gjør fordi det er for deg å gjøre. Det er den eneste tingen du kan gjøre for å være rettferdig mot livet.

Du er velsignet i å være levende på Jorden. Slutt med å tenke annerledes. Spurt oppoverbakke og nedoverbakke. Uansett hvordan livet forandrer seg foran dine veldige øyne, ta det gode i det og løp med det. Vær rettferdig med livet. Vær en forsterker til livet og alt i det.

Hvis det er et tre du ikke liker utseende på, du sparker det ikke. Hvis din kone ikke lager suveren kaffe, likevel, du drikker den elskverdig. Og hvis livet utdeler deg hva hele verden kan si er en dårlig hånd, tilkjemp det beste ut av det du kan. Du er del av livet. Du er ikke her til å gjøre om eller angre livet. Du er her til å sveve og, underveis, inspirer andre.

Ikke avfei kraften av inspirasjon. Ikke avfei din plass i solen. Bevar din plass i solen uavhengig av noe. Selv med hva verden kaller blåser, livet går videre, og så må du.

Plotter* En som hemmelig lager planer om å gjøre noe ulovlig eller skadelig.
Humpty-Dumpty* En person eller ting som først styrtet ikke kan bli restaturert.