Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2035 En gave fra Universet

En gave fra Universet

Gud sa:

I dag er en gave til dere fra Universet. Der var ikke tid til å pakke den inn eller inkludere et kort. Den blir simpelthen gitt dere slik som den er. Den er blitt levert til dere. Dere finner den ventende på dere utenfor døren.

Dere må selvfølgelig stå opp for å hilse på denne dagen som jeg har gitt dere. Ja, jeg er Universet, og det er dere også. Så i dag er en gave dere har gitt dere selv. Løft den opp. Gjør hva dere vil med den.

Den er som en baby som blir etterlatt på trappen. Det er mange ting dere kan gjøre med en baby. Dere kan trykke den til brystet. Dere kan stege over den. Dere kan avvise den. Dere kan gi den til noen andre. Dere kan gå i søvne med den. Dere kan late som den ikke er der.

Men dere ser at dere har et øyeblikks valg, ikke sant? Dere har øyeblikk av valg. Hvert øyeblikk er et øyeblikk av valg. Dere kan ignorere dagen deres om morgenen og plukke den opp om ettermiddagen. Dere kan gjøre hva dere vil med denne dagen.

Forestill dere at dere lager sukkerspinn, og dere kan svinge det rundt akkurat slik dere vil.

Forestill dere at dagen er en kake dere skjærer opp. Dere kan velge hvordan dere vil skjære den.

Eller forestill dere at den er en dag dere åpner døren for og går ut for å møte.

Forestill dere at den er en veske dere tar med dere. Den inneholder mange ting. Hvilke vil dere ta ut av den for å bruke?

Forestill dere idag som en bil dere kjører.

Forestill dere den som et festmåltid dere fyller dere opp på.

Forestill dere dagen som en kjøretur dere tar. Dere later som om målet er hemmelig, men hele tiden vet dere hvor dere skal. Noen ganger spiller dere dumme.

Noen ganger spør dere hvordan dere skal komme dit hvor dere har tenkt dere. Svaret er å komme i gang. Svaret er å starte. Å fundere på hvordan kan ta opp hele dagen deres. Men selv da vil dere komme et stykke videre. Dere er på vei til Meg, som er det samme som å si fred og kjærlighet og alle disse gode tingene som dere synes å tro er langt borte. Mine kjære, de er her i denne dagen jeg har gitt dere. De er her i den. Let etter dem. De vil gjerne bli funnet.

Gled dere til å åpne dagen i dag. Kanskje leter dere etter diamanter, men får rubiner. Kanskje får dere kull. Fortsett å lete gjennom pakken. Det er alle slags skatter å finne der. Fortsett å åpne pakken.

Dere er de eneste som kan åpne den. Alle åpner sin egen dag. Dere må åpne deres. Det er tydelig at dere ikke er blitt gitt den samme dagen. Og allikevel…allikevel…

Kanskje kan dere tilføye pakken noe. Kanskje kan dere plukke noen blomster og legge inni. Kanskje kan dere plukke opp noe som en annen mistet og gi det til vedkommende. Kanskje kan dere gjøre gaven av deres dag til en bonus for noen andre. Kanskje deler dere dagen med dem. Kanskje fyller dere de andres dag med deres egen.

I dag er gitt dere, og det er opp til dere å gjøre hva dere vil med den. Kanskje sier dere at dere vil den skal være vakker. Forestill dere da denne gaven av i dag, som jeg ga dere, som en malebok og fargestifter. Dere må farge den selv. Dere har alle fargene å velge blant. Selv om dagen skulle være delvis farget på forhånd, gjenstår det mye for dere å farge.

Kanskje befinner dere dere i en mørk sinnsstemning, men sinnsstemninger er etter sin natur foranderlige. Plukk opp en annen fargestift, mine kjære. Dette er en dag i deres liv. Gjør den til det dere vil.