Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2595 Kjærlighetens År

Gud sa:

Du rir på bølgene i Mitt hjerte. Det går lett og uanstrengt. Du kan gjøre det uten hender. Det finnes ingenting du må holde fast i for å ri på kjærlighetens bølger. Det er fritt fall, og likevel finnes intet fall. Sjøen går høyt. Ja, ri på bølgene fra Mitt hjerte. Det finnes intet annet hjerte enn Mitt.

Du spør kan hende om de hardhjertede hjerter, hjertene som ikke bryr seg, uttørkede hjerter. Slike hjerter har blitt lurt. De lever i illusjonen at hjertet deres er et våpen, eller et skjold, og at de må bruke dem slik, og derfor legger bånd på hjertets medfødte kjærlighet.

Mine kjære, Jeg har laget alle hjerter like. Ikke ødelegg det Jeg har laget.

Hvis hjertet har blitt kaldt, så må du dykke ned i dypet, for varmen har bare blitt dekket til. Finn det frem igjen. Tenn på det igjen. Varm det opp. Du kan søte hjertet ditt. Snakk fint til det. Hjelp det. Gi det en liten mental massasje med fingre av varme tanker. Begynn å elske hjertet ditt. Ha til hensikt å varme hjertet opp i tråd med intensjonen din. Hvis hjertet kan bli kaldt, så kan det også bli varmt. Ta tilbake hjertet ditt. Plukk det opp. Gjenoppliv det. Det som har kjølnet kan varmes opp igjen. Se for det hjertet ditt som smeltet gull. En strøm av gull vil begynne å pumpe gjennom blodårene dine.

Et kaldt hjerte nærer grådighet. Hvis hjertet ditt er kaldt, har du berøvet det noe. Fyll det nå opp med glødende kull av kjærlighet, ikke aske. Når du slutter å skjerme hjertet ditt vil det ta fyr. Det vil brenne klart igjen. Det finnes intet hjerte så frossent at det ikke kan komme ut av fryseren igjen.

Et kaldt hjerte er et redd hjerte. Det er frosset i frykt. Det befinner seg i midlertidig fryselagring.

Et hjerte du kaller egoistisk har bare ikke blitt brukt nok. Det er en nybegynner. Det er klossete. Det holder seg i nærheten av hjemmet sitt. Det er redd for å gå seg vill.

Mine Kjære, du skal hele tiden miste hjertet ditt. Du skal ikke beholde det. Det er ment til å gis bort. Det er ikke ditt hjerte, når alt kommer til alt. Det er Mitt. Hva ville hjertet Mitt gjøre i et oppbevarings-hvelv? Hva ville Mitt hjerte gjøre hvis det lå ubrukt i et hjørne?

Så et hjerte satt til side er et hjerte glemt.

Og nå, Mine kjære, la oss huske hjertene og behandle dem med elskverdighet, det som befinner seg i brystet ditt, og det som befinner seg i andres.

Hjerter er som de tre musketerer, én for alle, og alle for én.

Mitt hjerte gir gjenklang i ditt.

Mitt Hjerte av Enhet har erobret ditt, og nå kommer hjertet ditt ut av gjemselen. Hjertet ditt skynder seg til forgrunnen nå. Kjenner du det banke? Det er Mitt hjerte som banker i ditt. Intet hjerte banker på egenhånd. Intet hjerte er et annet hjerte fremmed. Intet hjerte vinner, og intet hjerte taper.

Beskytt ikke hjertet ditt. Hjertet ditt er det beste i deg. Ha et overfylt hjerte, overstrømmende av kjærlighet slik en overmoden plomme strømmer over av plommejus når du biter i den. Ditt varme hjerte er klart til å strømme over med all den kjærligheten som finnes i det. Det kjenner sin plass i Universet nå.

Det er Kjærlighetens År, Mine elskede. Det har begynt. Slutten på det du kaller 2007 etterfølges av 2008 i en monsterbølge av kjærlighet, og du er den som skal ri bølgetoppene. Du klarer deg helt fint gjennom tsunamien av Mitt hjertes kjærlighet. Du trenger ikke forberede deg på den.

Kom, fang bølgen. Svev med den, og alle hjerter vil følge ditt, holde seg fast i ditt. Mitt hjerte av kjærlighet i ditt hjerte har nok kjærlighet til å løfte alle til himmelens høyder. Start oppløftingen nå.