Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

#2589 Hvis du var et fly (27.12.07)

Gud sa:

Med all kjærligheten som finnes i Mitt hjerte elsker Jeg deg. Det er livet Mitt. Det er Min historie. Selvfølgelig er det ikke en fortelling. Jeg overlater fortellingene til deg. Min kjærlighet er temaet. Kjærlighet er det Jeg er her for, og dette gjelder for deg også.

Det finnes ingenting annet for Meg å være her for. Min kjærlighet opprettholder årstidene. Min kjærlighet er hele Min eksistens, og den er din også.

Min kjærlighet er solen og regnet, og Min kjærlighet er deg.

Du er Mitt livs kjærlighet. Min kjærlighet overvømmes og blir til mer kjærlighet, og slik ble du født på Jorden, båret på kjærlighetens vinger. Jorden var et landingssted. Et landingssted for en kort intervall, og den intervallen kaller du livet. Det er bare en midlertidig stans, Mine kjære.

Hvis du var et fly, ville du lande, og du ville ta av. Livet ditt er akkurat slik. Fly kommer, og fly går. Fly letter. Fly tar av. På land eller i luften, et fly er et fly.

Om det er på Jorden eller i Himmelen, så er en engel fremdeles en engel. Å, om du bare ville tro på din egen englehet, hvor fantastisk ville ikke din reise på Jorden bli. Du ville leve opp til ditt bilde. Du ville aldri mer nedlate deg til å bli en parodi av deg selv.
Du ville nynnet en annen tone. Du ville sunget en annen sang. Du ville virkelig synge. Du ville synge om livets prakt, og takke Meg for det, slik Jeg takker deg for å leve livet i Vårt sammentreff.

Jeg forstår at du ikke egentlig vet hva livet er, og hva livet ditt er, hva livet handler om, og hva det var ment til å være, og du vet ikke hvordan du skal løse spliden mellom ditt sanne liv, og det livet du ser ut til å være bundet til. Hva annet er livet enn en spasertur vi tar sammen, Mine kjære? Og endog blir dere så distrahert av omgivelsene, at dere glemmer at Jeg går ved deres side. Du glemmer Meg, og du glemmer deg selv. Det er ikke egentlig slik at du mister retningen. Du bare glemmer den.

Du bruker så mye tid på å huske fortidige aktiviteter, at du glemmer din Evige Fortid, som er det samme som din Evige Nåtid, og vår forlovelse er et foretak så uendelig at du ikke alltid ser dens Uendelighet og Underet den er. Det er som om skoene dine er limt fast til Jorden, og utrolig nok tror du at du lever i skoene dine, når du egentlig lever i hjertet ditt med Meg. I hjertet ditt.

Vi sitter på en huske, og Vi husker, og Vi ser solen stå opp, og Vi ser solen gå ned. Vi finner glede i begge, men likevel er ikke gleden Vår avhengig av den ene eller den andre. Vår kjærlighet avhenger ikke av noen ting. Vår kjærlighet fantes alltid. Den er alltid, og den vil alltid være. Det er ingenting som mangler i livet, fordi i kjærligheten selv finnes ingen mangler.

Jeg er enig i at det finnes oppfatninger og manglende kjærlighet, men oppfatninger er ikke alltid det de sies å være. Oppfatning er et blad i vinden. Vår kjærlighet er vinden selv. Vår kjærlighet er det som får vinden til å blåse. Vi er Det, Mine elskede. Vår Enhet er den komplette historien. Fra begynnelsee til slutt, er Vi En. Det finnes ingen begynnelse og ingen ende på vår Enhet. Vår Enhet er hverken nær eller fjern. Enhet er Althet. For en eksistens Vi er. For en kjærlighet Vi gir, og for en kjærlighet Vi beretter. Vi er som en hær av kjærlighet. Våpnene vi bærer er kjærlighet. Vi marsjerer mot kjærligheten. Vi elsker.

Oversatt av: Margaretha Krug Aase