Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2595 Anul dragostei

Dumnezeu a spus :

Voi călăriţi valurile inimii Mele. Este uşor şi fără nici un efort. Puteţi să o faceţi fără mâini. Nu trebuie să vă ţineţi tare pentru a călări valurile vieţii. Este o cădere liberă, şi cu toate acestea nu este o cădere. Este o înălţare. Da , călăriţi valurile inimii Mele. Nu există nici o inimă care să nu fie a Mea.

Vă puteţi întreba despre inimi insensibile, inimi egoiste, inimi aride. Asemenea inimi au fost dezamăgite. Ei au fost sub iluzia că inima lor este o armă sau un scut şi că ei trebuie să o folosească în acest scop, şi din acest motiv au limitat iubirea intrinsecă a inimii.

Iubiţii mei, Eu am făcut inimile egale. Nu tulburaţi ceea ce Eu am făcut.

Dacă inima voastră a devenit rece, voi trebuie să mergeti în profunzime, deoarece căldura doar a fost acoperită. Descoperiţi-o. Reaprindeţi-o. Incălziţi-o. Voi puteţi îndulci inima voastră. Vorbiţi-i cu bunăvoinţă. Daţi-i o mână. Făceţi-i un mic masaj mental cu degetele gândurilor calde. Începeţi să iubiţi inima voastră. Aveţi intenţia de a incălzi inima voastră si in acord cu intenţia, inima voastră se va incălzi. Dacă in inima voastră poate creste raceala , de asemenea poate creste si caldura. Recastigaţi inima voastră. Ridicaţi-o. Reanimaţi-o. Ceea ce este răcit poate fi si incălzit. Imaginaţi-vă inima voastră ca fiind aur topit. Un val de aur va începe să curgă prin venele voastre.

O inimă rece hrăneşte lăcomia. Dacă inima voastră este rece voi aţi privat-o de ceva.
Acum umpleţi-o cu tăciuni aprinşi de iubire nu cu cenuşă.Opriţi-vă de a proteja inima voastră si o veţi face incandeşcentă.Va arde luminos din nou. Nu există o inimă care să fie atât de rece încât să nu poată ieşi din ghiaţă.

O inimă rece este o inimă care se teme. Este îngheţată în frică. Este temporar conservată în raceală.

O inimă pe care voi o numiti egoistă , este o inimă ce nu a fost folosită suficient. Este începătoare. Este neîndemânatică. Stă aproape de casă. Îi este frică să nu se piardă.

Tot timpul, iubiţii mei, voi trebuie să pierdeţi inimile voastre. Nu trebuie să le ţineţi.
A fost sortit să fie dată. Nu este inima voastră în cele din urmă. Este a Mea. Ce ar putea face o inimă a Mea păstrată într-o pivniţă ? Ce ar putea face o inimă a Mea nefolosită într-un colţ?

Aşadar o inimă pusă deoparte este o inimă uitată.

Şi acum, iubiţii mei, să ne amintim de inimi şi să le tratăm cu politeţe, pe aceea din pieptul vostru şi pe aceea din pieptul altora.

Inimile sunt ca Cei trei Muşchetari, unul pentru toţi şi toţi pentru unul.

Inima Mea îşi are ecoul în a voastră.

Inima Mea a Unităţii a capturat-o pe a voastră , şi acum inima voastră iese din ascunziş. Acum inima voastră se grăbeşte către linia întai. Simţiţi bătăile ei? Este inima Mea bătând în a voastră. Nici o inimă nu bate de la sine. Nici o inimă nu este străina de o alta.
Nici o inimă nu câştigă şi nici o inimă nu pierde.

Nu protejaţi inima voastră. Inima voastră este cea mai bună din voi. Aveţi o inimă matură din care izbucneşte iubirea în acelaşi mod în care atunci când muşcaţi dintr-o prună coaptă ţaşneste sucul ei. Inima voastră caldă este gata sa izbucnească cu toata dragostea pe care o conţine în ea. Acum cunoaşte locul său în Univers.

Acesta este Anul Iubirii, iubiţilor. A început. Sfârşitul a ceea ce voi numiţi 2007, urmat de 2008 , este un val înalt de iubire şi voi trebuie să călăriţi acest val minunat. Voi puteţi face faţă unui val Tsunami a iubirii inimi Mele. Nu aveţi nevoie să vă pregătiţi pentru a-l înfrunta.
âîăşţÎŞŢ

Veniţi , prindeţi acest val. Înălţaţivă cu acesta, şi toate inimile o vor urma pe a voastră, agăţându-se de a voastră, pentru a spune aşa. Inima Mea de iubire în voi are destulă iubire să-i ridice pe toţi către înălţimile Cerului. Începeţi să vă înălţaţi acum.