Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

TAIVAS #2671 Päästä irti menneestä, maaliskuun 18, 2008

TAIVAS #2671 Päästä irti menneestä, maaliskuun 18, 2008

Jumala sanoi:
.
Sinun ei tarvitse tietää kaikkia syviä tummia salaisuuksiasi. Sinun ei tarvitse kaivautua menneisyytesi piilopaikkoihin. Maailma kuitenkin pitää kiinni menneisyyden kallisarvoisuudesta. Sen motiivi on hyvä, menneisyyden paljastaminen voidaksesi siirtyä eteenpäin. Mutta maailma haluaa tietenkin analysoida.

On niitä, jotka sanovat että sinun on käytävä läpi joka ainoa tunne ennen kuin voit löytää rakkauden, mutta onko näin? Onko sinun käytävä läpi viha voidaksesi rakastaa? Miksi olla vihan opiskelija? Miksi opiskella syytöksiä? Miksi keriä auki syyllisyyden kerää kuin neidon suloista suortuvaa? Tervehdi kaikkia ei-nautinnollisia tunteita ja siirry eteenpäin. Ne ovat sivustakatsojia. Sinun ei tarvitse pysähtyä ja puhua jokaisen sivustakatsojan kanssa. Voit nyökätä kevyesti ja jatkaa kulkuasi.

Miksi et opiskelisi sitä, mikä täyttää sydämesi ilolla? Sinä et teeskentele olevasi täydellinen suhteellisessa mielessä. Kyllä, sinussa on olemassa haudattuja osia. On kuin tarkastaisit autosi bensatankin niin usein kuin haluat jujun piillessä tankin täyttämisessä.

Rakasttu, tarjoa itsellesi rakkautta. Sinun ei tarvitse analysoida kaikkia puutteita itsessäsi. Okei, niitä on. Sinulla on kaunaa. Sillä ei ole väliä mistä ne ovat lähtöisin tai ovatko syyt ymmärrettäviä. Mikäli haluat päästä niistä eroon, hankkiudu niistä eroon. Sinun ei tarvitse hyvitellä jokaista yksityiskohtaa. Voit päästä niiden yli. Antaessasi anteeksi jollekulle et käy läpi loukkauksen jokaista yksityiskohtaa. Joten anna anteeksi itsellesi ja tule toimeen sen kanssa.

En tarkoita että sinun pitäisi huijata itseäsi. Sanon, että voit muuntaa minkä tahansa menneisyydessäsi olleen asian ja voit muuntaa minkä tahansa matkan varrella itseesi kiinnittyneen tunteen. Mennessäsi jonnekin pakkaat matkalaukullisen vaatteita, joita haluat käyttää. Et ota mukaan vaatteita, jotka eivät enää sovi sinulle. Et ota niitä mukaan muistaaksesi ja ollaksesi rehellinen sen suhteen, mitä sinulla oli tapana käyttää. Mikäli on olemassa vaatteita, joita et enää halua käyttää, sinä hylkäät ne. Ei ole tarvetta tutkia jokaista saumaa ja taskua. Miksi olisi? Ei siellä enää ole timantteja.

Opettelit aakkoset jotta voisit lukea. Sinun ei tarvitse palata muistelemaan aakkosia. Sinun ei enää tarvitse tapailla sanoja. Sinun ei tarvitse hyväksyä sitä, että luit joskus ensimmäisellä luokalla. Sinun ei tarvitse käydä läpi ensimmäisen luokan kirjoja. Kenenkään ei tarvitse antaa sinulle lupaa lukea edistyneempien tasojen kirjoja. Sinä annat luvan itsellesi.

Mitä tulee rakkauteen asiat ovat toisin koska sinä saavuit maan päälle Rakkauden tuntien. Saatat olla unohtanut tuon Rakauden ja niinpä opettelet uudelleen Rakastamaan. Sinun ei tarvitse laskea askeleita matkallasi rakkauteen. Rakastaminen riittää ja sinä haluat rakastaa. Luovu jätteistäsi ilman niiden tutkiskelua, rakastettu. Miksi tutkisit jokaista kuorta ja siementä?

Yksinkertaisesti palaa rakkauteen. Palaa rakkauteen joka kerta. Sinulla on se. Ja se on sinun. Ei ole mitään syytä muistella jokaista harha-askelta. Ei syytä jäljittää jokaista ottamaasi kiertotietä. Olit matkalla yhteen osavaltioon ja matkallasi kuljit useiden osavaltioiden läpi, ja joskus saatoit eksyä jossain osavaltiossa, mutta nyt olet täällä. Sinä olet täällä Minun kanssani. Sinä olet kulkenut vihan ja syyllisyyden läpi ja nyt olet rakkauden tilassa. Mene minne haluat mennä, rakastettu, ja ole siellä. Älä välitä ajasta jolloin olit jossain alhaisemmassa tilassa. Sinun ei tarvitse kaivella sitä missä olet kerran ollut. Arpia saattaa olla. Joten arpia on, mutta arvet eivät ole sinun ammattisi, rakastettu. Rakkaus on.