Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

TAIVAS # 2565 Näe ihanat niityt, 3.joulukuuta, 2007

TAIVAS # 2565 Näe ihanat niityt,
Joulukuun 3. 2007

Jumala sanoi:

Sinä lepäät minun käsivarsillani. Ei ole muuta paikkaa levätä, rakastettu. Jumala on olemassa ja myös kaikki muu on Hänessä. Levätessäsi sängyssäsi lepäät Minun käsivarsillani. Ollessasi levoton olet yhä käsivarsillani. Minä pitelen sinua hellästi. Sinä olet Minun rakas lapseni. Minä en voi tehdä muuta kuin vain rakastaa ja rakastaa sinua.

Olisiko mahdollista että kantaisit aina mukanasi tuota ajatusta ja hyvää tunnetta, että ajatus Minun rakkaudestani on sinussa. Miksi et voi? Miksi et voi levätä käsivarsillani joka ainoa hetki? Se on minun haluni. Olkoon se myös sinun halusi.

Minun käsivarsillani lepääminen on yhtä kuin huolehtimisesta irtipäästäminen. Mitä hyötyä loputtomasta huolehtimisesta on sinulle ? Päästäessäsi irti huolistasi tiedät millaista on levätä minun käsivarsillani ja olla Minussa. Olet Minussa joka tapauksessa, joten miksi et olisi Minussa tietoisuudessasi. Mikä sinun huolissasi on niin tärkeää, että pidät kiinni niistä niin tiukasti? Pidä sen sijaan Minua tietoisuudessasi kuten Minä pidän sinua. Minä pidän sinua lähelläni.

Minä olen turvallinen alus, rakastettu. Purjehdi Minun kanssani. Tiedä, että Minä olen peräsimessä, ja sinulle ei voi tapahtua mitään.

Sinä sanot väristen "Mutta Jumala, mitä jos sairastun ja entä kuolema? Ne voivat tapahtua."

Minä sanon sinulle " Entä rakkaus ja entäs elämä? Ajatteletko todella että Me emme saavuta rantaa?"

Millainen apu on mielessäsi, jollaista et halua kohdata? Älä pelkää edes sairautta ja kuolemassa ei ole mitään pelättävää. Kuolemassa hyppäät yhdestä junasta toiseen, ei sen kummempaa. Kuoleman pitäisi olla pienin huolistasi.

Sairaudessa pelkäät monia asioita. Minun on sanottava sinulle, rakastettu, että pelko on sinun sairautesi. Minä vannotan sinua parantamaan itsesi siitä. Kerää ruusunnuppuja silloin kun voit. Älä kerää pelkoja.

Elät mahdollisuuksien maailmassa. Sinulla on mahdollisuus olla vapaa sairaudesta ja vapaa pelosta ja vapaa kaikesta joka käyttää sinua hyväkseen.

Pelkäät myös sairauden tukaluutta. Nauti hyvästä terveydestä sen sijaan. Jopa ollessasi vuoteenomana sinun ei tarvitse olla pelon omana. Hylkää pelko. Älä salli sen ylittää kynnystäsi uudelleen. Älä toivota sitä tervetulleeksi. Älä roiku sen helmoissa. Älä myöskään sysää sitä syrjään. Pelko ei ole mahtava vastustaja. Peko on riippuvainen sinusta ja etsii sinussa ravinteikasta maaperää kasvaakseen. Salli niittyjesi olla täynnä kukkia ja iloa, älä jätä pelolle tilaa siementää.

Istuta puutarhasi. Ajatuksissasi sinä valitset mitä tulet istuttamaan , sinä istutat. Sinun ajatuksesi ovat siemeniä. Sinulla on kaikki oikeus valita. Valitse nyt äläkä katso taaksesi. Näetkö kauniit niityt edessäsi? Peitä ne ruusuin.

Et tarvitse rohkeutta, rakastettu. Tarvitset ajatuksia, jotka palvelevat sinua. Ei ole mitään mihin tarvittaisiin rohkeutta. Poista ajatus elämän vaatimasta rohkeudesta. Kuten ajattelet, siten kylvät. Luo kuva siitä mitä haluat kylvää. Etkö halua kylvää onnellisuutta?

Vedä hartiasi taakse ja kylvä hyvää terveyttä.

Kylvä hyviä ystäviä.

Ja kylvä Minut rakkauden puutarhaasi. Kylvä minut.

Pienikin sade saa puutarhasi kasvamaan. Se saa sinut kohtaamaan kaiken elämässä ystävänä. Poista ajatus vihollisesta. Vihollista ei ole kuin ajatuksissasi. Kitke ajatukset jotka eivät palvele sinua, maailmaa eikä Minua. Nauti sen sijaan rakkaudesta.