Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1883 Laat Deze Avond een Dageraad Zijn, 31 december 2

HEMEL #1883 Laat Deze Avond een Dageraad Zijn, 31 december 2005

God zei:

Laat dit een dageraad zijn van nieuwe erkenning zijn voor jou. Jij hebt de God gegeven vermogen om het pure licht dat Christus was te zijn. Iedereen heeft dit vermogen. Als je dit kon maar geloven. Als jij dit kon maar weten. Goddelijkheid was niet gereserveerd voor Christus. Het was niet gereserveerd voor Boeddha. Het was en is voor iedereen.

Is niet Mijn liefde voor iedereen? Wat kan Mijn liefde nou niet? Als jij kon geloven in Mij nliefde, en dat Ik het aan jij geef en jij hebt het, wat dan, geliefden, wat dan? Laat dit een Nieuw Jaar zijn van vieren wat belangrijk is.

Jij hebt het vermogen om door ingebeelde banden te barsten Jij hebt het vermogen om de wereld te verzorgen. Jij hebt het vermogen om illusie te helen. Ja, illusie moet geheeld worden.

Ik ben een Zwaard van liefde in jouw handen geplaatst, een zwaard dat door alles zal snijden en jij ziet niet wat in jouw hand is. Jij ziet misschien dat jouw hand leeg is. Jij hebt zelfs jouw hart leeg gezien. Jij hebt alles maar niet de Waarheid van de volheid van liefde gezien. Het is makkelijker voor jouw om te Waarheid in Christus te zien en anderen dan in jezelf. Jezelf, heb jij verborgen onder een paddestoel. Sta nu op.

Denk niet dat het is vanwege nederigheid dat jij jezelf als minder ziet. Het is vanwege arrogantie, geliefden. Het is niet arrogant om te denken dat jij meer weet dan Ik? Het is niet nederigheid die zegt: “Oh, nee, God, Ik ben een domoor en een lakei. Ik ben een uilskuiken.” Het is niet nederigheid die vraagt en zijn God gegeven vermogen uitstelt om de wereld te verlichten.

Wat ook het verleden geweest is, jij bent er niet door beperkt.

Jij bent beperkt alleen door jouw visie.

Het is niet dat Ik voorstel dat jij een nieuwe wereld religie moet starten of de Aarde moet rondlopen en witte kleden moet dragen. Ik verzoek je drinkend om jouw neiging voor liefde en het licht dat het uitstraalt te overwegen. Bevrijdt de liefde vanuit jouw hart. Jij hebt het stil gezet. Jij hebt het beperkt. Jij hebt het weg gezet vanwege veiligheids redenen. Laat het nu vrij.

Laat de bloem van jouw hart bloeien.

Er zijn geen seizoenen wanneer het op jouw hart aankomt. Jij hoeft niet te wachten op de lente om jouw hart te laten bloeien. Er hoeft nergens op gewacht te worden. Alleen jullie. Alleen jullie, Mijn geliefden, houden dingen op.

Laat alles los wat jouw gebonden tot vermoeide manieren die jou of het universum dienen. Laat jouw tegenwoordige voetsteun op Aarde gaan. Jij zou graag op bekende wegen marcheren wanneer er nieuw wegen zijn voor jou om vooruit te komen.

Oh, echt, iedere dag is een geboortedag voor jou. Begin opnieuw. Ruil die oude gedachten die hij hebt gedragen in. En trek nieuwe aan.

Net als een huis, kun jij als nieuw gemaakt worden. Een beetje schrobben hier. Een klein beetje nieuwe verf daar. Een beetje opruimen hier en daar. Rechtop staan? Herinner dat jij Mijn fantastische creatie bent.

Jij bent niet een versleten tapijt waarover alsmaar is gelopen, noch is jouw goddelijkheid iets dat onder het kleed geveegd moet worden.

Jij bent een creatie van God. Ik creëerde jou. Jij creëerde jezelf niet. Wees niet verblind voor het licht waarmee jij vervult bent. Ik maakt geen fout om jou te creëren. Elke fout is in jouw waarneming. Waarnemingen kunnen veranderen. Die van jou moeten.

Denk niet zoveel over jezelf. Denk voorbij jezelf en geef jezelf meer waarde, en waardeer Mij, en waardeer creatie. Christus keerde zijn aandacht naar Mij en naar de wereld. En dus werd hij Christus. En dus gaf hij groot licht. Kijk, zijn licht schijnt nog steeds.