Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1878 De Weg naar de Hemel, 26 december 2005

HEMEL #1878 De Weg naar de Hemel, 26 december 2005

God zei:

Laat een verjaardagsviering zoals Kerstmis een dagelijkse viering worden. Laat het uitbreiden naar het hele jaar zodat als Kerstdag weer komt, het meer een voortzetting is van de vorige gedenkwaardige dag. Laat er geen botsing zijn in het jaar. Laat het vlot gaan vanuit de liefde. Waar anders zou het leven uit moeten vloeien? Wat anders heeft het zin voor?

Als de waardering voor het leven jou overweldigt, wat anders kan jij doen dan liefhebben? Alles wat jij hoeft te doen is de liefde in jouw hart voor eens en voor altijd te accepteren, en er niet mee te debatteren. Zelfs als jij de liefde in jouw hart eerder hebt ontkend, zal er nu liefde opkomen in jouw hart.

Als jij in jouw hart krampen voelt, dat is de liefde die ontkent wordt. Wanneer liefde vloeit vanuit jouw hart, zal jouw hart niet een scheut van pijn hebben. Hartpijn is de pijn van het hart dus laat de liefde vloeien. Het Menselijk hart is een simpel ding. Het is niet ingewikkeld. Het is alleen dat de wereld het ingewikkeld maakt. De wereld oordeelt over de uitvloeiing van het hart. Te vaak heb jij geaccepteerd de ontkenning van het hart door de wereld. Laat de wereld niet jouw hart veroordelen. De wereld is misschien harteloos, maar niet jij, niet jij. Ik gaf jouw niet de mogelijkheid van geboorte zodat jij jouw hart kon laten bevriezen of uit laten drogen.

Laat jouw hart de vlag zijn die het is. Hijs het hoog. Laat het in de wind wapperen. Waarom jouw hart terughouden? Waarom het van zijn natuurlijke uitdrukking voorkomen? Het zou zichzelf uitdrukken. Wie stopt het als jij het niet doet?

Klamp niet meer vast aan jouw hart. Bind geen touwtjes erom heen. Maak het los. Snij jouw hart los. Laat het een hengst zijn die vrij rondrent op de vlaktes van het leven.

Jouw hart is niet om omsingeld te worden. Jouw hart is om het vrij te laten. Het maakt niet uit wat iedere ander doet met zijn hart. Het maakt uit wat jij doet.

Jij bent degene die om jouw hart een lasso doet en het touw strak aantrekt. Niemand kan dat voor jouw doen, toch lijk het om jij anderen toelaat om dat bij jou te doen. Jouw hart is niet bedoeld om en stuiterbal te zijn die iedereen maar van jou weg kan nemen. Laat jouw hart trillen.

Laat dat hart van jou naar buiten komen in de zonneschijn van de wereld, en jij zult zien hoe groot het is. Jij was nooit bedoeld om klein hartig te zijn. Jij was nooit bedoel om jouw hart te sluiten. Ergens langs te lijn van het leven, heb jij besloten om jouw hart te sluiten. Maar om jouw hart te sluiten, is zelfs een barstje teveel. Laat jouw hart helemaal open naar het leven. Laat jouw hart uitbreiden. Laat het zijn slag slaan. Laat niet jouw hart knarsende scharnieren horen. Laat liever de slag van jouw hart horen.

Bevrijd jouw hart van de slavernij. Houdt het niet langer gevangen. Jouw hart is niet een gevangene van de liefde. Het is een vrijheidsvechter van de liefde. Jij gaat niet jouw hart verbeteren. Onderdrukking is niet een verbetering. Het is alleen maar onderdrukking. Sinds wanneer ben jij onderdrukking gaan waarderen?

Op wat voor ment scheidde jij jezelf van jouw hart? Op welk moment zul jij het weer verbinden? Bevrijdt jouw hart van wat voor last jij hebt gekozen om er aan vast te ankeren aan de grond. Laat de ankers gaan en laat jouw prachtige hart zeil zetten. Laat het zich verheffen. Laat het reiken waar het zou reiken. De weg naar de Hemel is duidelijk. Het is door jouw hart. Jouw hart is een trommelslag van de liefde. Ieder ander hart op Aarde is ook het geluid van een trommelslag van de liefde. Hoor iedere hartslag. Hoor die van jou.

Geliefden, het is veilig om lief te hebben.