Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1874 Jij leeft in God’s Creatie, 22 december 2005

HEMEL #1874 Jij leeft in God’s Creatie, 22 december 2005

God zei:

Zie, Ik heb jou naar de wereld gestuurd. Wie heeft jou gestuurd als ik het niet was? Als je denkt dat jij doelloos bent, moet je ook denken dat Ik doelloos ben. Ik ben God doelbewust, en jij bent de creatie van een doelbewuste God. Redenering zal jou niet vertellen waarom jij op Aarde bent, toch is het redelijk dat jij hier ergens voor bent. Kijk, dit is Mijn Creatie waar jij in rondloopt. Jij leeft in Gods Creatie, en jij bent gecreëerd vanuit God. Ik heb niet de moeite genomen om jouw zonder reden te creëren (neem een gedachte van jezelf en openbaar het). Jij bent alleen bedoeld voor jouw tijdelijk verblijf hier op Aarde, en toch gaf ik jou een doel op Aarde. Begin dit te kennen. Ik plaatste jou hier niet moedwillig, noch plaatste Ik jou zonder jouw toestemming. Jij bent niet een pion op een schaakbord, zoals je misschien dacht. Inderdaad, jij bent de hand die de Koning zet die jij bent.

Jij bent een doelbewuste gedachte van Mij. We werkten samen. Jij kiest jouw opdracht. Jij was niet een ongeziene grabbel uit een grabbelton. Jij trok niet een rietje. Jij diende vrijwillig op Aarde, en jij gaf jezelf doel voor jij op de grond aankwam.

Jij kwam hier om het Universum te dienen en de mensen die over zijn vlakten zwerven. Jij bent een dienaar van God. Een deel van jouw service is om te dienen terwijl jij zoekt naar jouw doel. Jij denkt misschien dat jij meer een zwerver bent op Aarde, maar een die zoekt zal iets vinden en daarom is het niet een doelloze zwerver. Jij bent iemand die ergens naar op zoek is, een verwachte schat op een bergpad. Jij hoeft niet specifiek te weten wat het is waar jij naar op zoek bent. Jij hoeft niet jouw doel te identificeren voor jij het dient. Het is genoeg om te weten dat jij een doel hebt, en dat jouw doel groot is.

Ik zal jou duidelijk vertellen dat jouw doel in het leven is om niet steeds te stuntelen. Een stuntelaar speelt de rol van een stuntelaar. Onder doelloosheid, weet je dat jij een groter doel hebt. Jij hoeft niet de naam van jouw doel te weten. Het maakt niet uit wat jij tot nu toe bent geweest, jij kent jezelf nu als iemand met een groter doel. Ik plaatste jou als een ster in het firmament, en jij bent bedoelt om te schitteren.

In termen van de onmiddelijkheid van de wereld, heeft elk van Mijn kinderen een uniek doel, toch het doel is om altijd Mijn licht te laten schijnen. Dat is hoe Mijn licht Onze wordt in jouw bewustzijn. Jij laat het schijnen, en daarna begin jij het te zien.

Net als de 3 wijzen uit het oosten, volg jij een ster om jouw bestemming te bereiken. Anders dan de 3 wijzen uit het oosten, weet jij misschien niet welke ster jij precies volgt of waar jij precies naar op zoek bent. Toch is het voldoende om te weten dat jouw zoektocht is uit naam van Mij. Het is uit naam van Mij, het is uit naam van de gecreëerde wereld. Jij kiest jouw service, en Ik zorg ervoor dat jij binnen zijn bereik bent.

Zelfs als jij een alternatieve keuze op Aarde dient, dien jij nog steeds. Jij mag dienen als een nietsnut, maar dan dien jij minder dan jij bent. Jij kunt zeggen dat een nietsnut een doel dient. Jij kunt zeggen dat ongelukkige service een doel dient zelfs als dit alleen is om anderen af te schrikken. Natuurlijk, iedereen en alles dient een doel.

Nu is het tijd voor jou om jouw hoogste doel te dienen. Jij kwam niet op Aarde om voor minder te dienen. Nu, geliefden, zul jij beginnen om meer te dienen? Zul jij jezelf met Mijn Wil richten, en een groot licht op de wereld laten schijnen?