Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1873 Een Doorlopend Kerstmis

HEMEL # 1873 Een Doorlopend Kerstmis

God zei:

Woorden op een pagina gedrukt zijn woorden. Het maakt niet hoeveel leven zij bevatten, of wat voor verhaal zij vertellen, zij zijn gewoon woorden. De woorden roepen gedachten in jouw hoofd op, en een verhaal openbaart zich. Het verhaal, de gevoelens, de karakters zijn van een gedachte naar een andere gesprongen. En toch het verhaal ugedrukt op een pagina is niet het gehele verhaal.

Jouw leven op Aarde is hoofdzakelijk jouw leven op Aarde. Jouw leven op Aarde is net als een gedrukte pagina. Het is alleen maar dat. Jouw leven op Aarde is hoofdzakelijk wat het lijkt dat hier verricht wordt. Het is alleen een stukje geschiedenis, hoewel, een steekje in de stof, maar het is niet de gehele stof.

Er is een verhaal achter het verhaal. Dit is waar het leven echt afspeelt. Dit is waar jij bestaat het maakt niet uit wat jouw verhaal op Aarde is, het maakt niet uit hoe het gebeurt, hoe het lijkt te beginnen of hoe het lijkt te eindigen, en alles daar tussenin.

Wat geschreven is op een schoolbord is wat geschreven is op een schoolbord. Dat is alles wat het kan zijn. Het is niet de Waarheid van jouw leven. Het is niet de onthulling van jouw gehele leven. Het is alleen maar een deel, zoals het is, op een schoolbord.

Jij bent een Wezen van grote kracht. Toch ben jij te bescheiden. Nederig zijn is niet om jouw voeten over de vloer te schuiven met jouw hoofd gebogen. Nederig zijn os om de grote kracht te herkennen waarvan jij gemaakt bent, om te weten dat jij het gekregen hebt om de Mensheid te dienen, om te weten dat een Grotere Macht aan jou is verleend die, in alle nederigheid, jij gebruikt. We kunnen zeggen dat jij het gebruikt in dankbaarheid aan Mij. Jouw dankbaarheid is , natuurlijk, van Mij, en Ik ben dankbaar voor het openbaren van Mijn dromen. Jij openbaart ze, en Ik ben dankbaar voor jouw Grootheid als jij dat doet. Onze Wil is Een. Nederigheid is in het uitvoeren van Mijn Wil die, op de zelfde manier, van jouw is, en die jij heel goed kent.

De wereld hoeft niet te weten dat jouw Grootheid van Mij is. Zij hoeven jou helemaal niet te kennen. Wereld herkenning is een onbeduidendheid. Ik spreek van jouw herkenning van jouw Eigen en hoe jij je Eigen eert in de wereld.

Er is geen on-Eigen, geliefden, toch heb jij het ontweken in de wereld alsof het daar was, alsof de wereld was gemaakt van on-Eigenen, en dus werd negativiteit geboren. Verbeeld je, als de wereld zijn Eenheid zou herkennen, hoe de vindingrijkheid van de wereld zou veranderen.

Verbeeld je een wereld waar jij iedereen was, en iedereen was jou, waar iedereen hun Eenheid met Mij kende, en wist, niet alleen dat zij een grotere kracht bezaten, maar dat de Grote Kracht diep binnenin hun eigen Wezen woont. Vertel me, wat zou dan niet bereikt kunnen worden op het moment dat er aan gedacht wordt? Zie jij hoe jij dichterbij zou komen naar jouw Grootheid en het gebruik ervan? Zie je nu hoe, door jouw overeenstemming, Mijn dromen uit zouden komen? Zij zouden uitkomen door het feit dat alle harten en zielen op Aarde de geldigheid van Mijn dromen als die van hun zouden erkennen.

De Kerstdroom van vrede op Aarde en Goede Wil aan de Mensen zou zijn wat iedereen voor zichzelf zou zien, en dus de droom van vrede zou vervuld worden, eerst in jouw hart en daarna over de hele wereld een doorlopend Kerstmis van Onze Ene Liefde gezongen.