Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1870 Het Licht van Puur Zijn, 18 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *

* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1870 Het Licht van Puur Zijn, 18 december 2005

God zei

Omdat jij een lichaam draagt, denk je dat je verzwakt bent. Jij zou boven je lichaam willen uitstijgen, uit z'n dichtheid komen, er geen ongemak van willen hebben, want het lijkt je voeten vast te plakken op Aarde. Op hetzelfde moment ben je verbonden met je lichaam alsof jij het gemaakt hebt en toch, soms, op een onbewaakt ogenblik, weet je wel beter. Het maakt niet uit wat je jezelf wijsmaakt, je weet wel beter.

Toegegeven, als je geen lichaam had, had je geen voeten om de grond te raken. Je zou ook geen armen hebben om naar de Hemel te reiken, je wordt gewaar. Jij bent in de achtervolging. Toch, zou je zonder lichaam weten, eens en voor altijd, dat je Puur Zijn bent. En je zou een sprong van plezier maken dat, welke vorm je jezelf ook in bevindt, je Puur Zijn bent. Met of zonder lichaam, je bent Puur Zijn. Je bent Mijn Pure Zijn. Ga over naar Mijn manier van denken.

Laat Ons voor een ogenblik zeggen dat je een zoete amandel bent. Op de bovenkant van een koekje of nog steeds hangend aan de tak van de boom, ben jij, evengoed, een zoete amandel. Omgeven door een schil of er al uit, je bent een zoete amandel. Geblancheerd, in plakjes gesneden, gehakt, je blijft een zoete amandel. Gekruid met scherp of honing, je bent nog steeds een zoete amandel. Als een zoete amandel werd je geboren en je kunt alleen een zoete amandel zijn en een zoete amandel ben je.

Probeer maar als je wilt, je kunt een amandel niet in een bitternoot veranderen. Een amadel is een amandel en het Licht van Puur Zijn is het Licht van Puur Zijn. Jij bent het Licht van Puur Zijn. En toch blijf je je verbeelden dat je minder bent. Steeds maar weer, ga je door een hel om te bewijzen dat je minder bent.

Er is niets dat je moet bewijzen. Je hoeft niet te bewijzen dat je Puur Zijn bent. Je hoeft niet te bewijzen dat je dat niet bent.

Als je iets probeert te bewijzen, zoek je naar bewijsmateriaal. Je zoekt naar bewijsmateriaal om iemand te overtuigen dat iets zo is. Je bent hetzelf die je probeert te overtuigen.

Als je naar het bewijs kijkt dat je Puur Zijn bent, keer je je er vanaf. Je vindt het gemakkelijker om te bewijzen wat niet waar is. Je zou willen bewijzen dat jij minder bent dan Puur Zijn. Er is iets wat maakt dat je je ogen afkeert van Puur Zijn waar je van bent gemaakt. Misschien denk je dat Puur Zijn een grote verantwoordelijkheid is, dat je iets moet waarmaken. Ik vraag dat je waarmaakt wat je bent en hoe je waarmaakt wat je bent is het te accepteren, er niet tegen vechten, de valse denkbeelden opgeven en loslaten, ontmasker jezelf voor jeZelf. Als je modderige kleding aanhebt, trek het uit. Modderige kleding zegt niets over jou behalve dat je het hebt aangetrokken. Jij bent, maakt niet uit wat, het Wezen van Puur Licht dat Ik heb ontworpen.

Ik geef toe dat je het goed voor jezelf en de wereld verborgen hebt gehouden. Een hele wereld heeft zichzelf hiervan overtuigd. De wereld is er van overtuigd dat het is bevolkt met mindere wezens en zo maakt het een beschrijving van minder zijn. En jij bent er gewoon achteraan gelopen.

En nu vraag Ik jou om dit achteraanlopen te verlaten en zijn richting te veranderen. Er is verhevenheid van actie en er is de verhevenheid van ontstaan. Iedereen stamt af van een groot komaf. Iedereen stamt van Mij af en nu spoor Ik je aan om naar Mij te verheffen. Werp die lompe kleding af die je hebt aangedaan. Gooi weg al die vermomming. De "doen als of" voorstelling is afgelopen. Het Leven begint.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria