Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1868 Het boek van Jouw Hart, 16 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *

* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1868 Het Boek van Jouw Hart, 16 december 2005

God zei

De Liefde in jouw hart is er altijd. Je kunt het negeren, hekelen, wild tegen slaan maar de Liefde in je hart is stevig. Als een goede soldaat, is de Liefde in je hart gediciplineerd en staat in de houding zonder een spier te verrekken. De soldaat van Liefde in je hart stelt zijn plaats niet ter beschikking. En toch heb Ik nooit jouw hart toegekend een soldaat op wacht te zijn. Jouw hart was niet bedoeld om op wacht te staan.

Laat jouw hart een vakantieganger zijn, zonder zorgen, reizend, genietend, klaar voor avontuur, klaar om te ontdekken, klaar om nieuwe wegen te bewandelen.

Laat jouw hart op een cruise gaan. Laat het op de rug liggen op een ligstoel, van de zon en zee genieten, kalm, vredig en toch klaar om bij de minste aanleiding naar de kust te lopen en kijken welke schatten daar zijn om te zien.

Laat jouw hart Columbus zijn en nieuw land ontdekken. Laat jouw hart zichzelf ontdekken, hoe machtig en onmetelijk het is.

Je hart is geen gesloten boek. Sla het open. Laat de bladzijden het daglicht zien. Laat de frisse lucht de bladzijden doen bewegen. Laat het boek van jouw hart zich naar de zon, sterren en de maan openen en alles wat het universum voor het in petto heeft.

Laat jouw hart wijd open staan. Laat jouw hart brullen als een leeuw. Laat jouw hart lammeren verwelkomen. Laat jouw hart een boogschutter zijn met pijlen die komen en gaan, geweldige pijlen, nooit scherp, nooit pijnlijk, pijlen als zachte regen.

Open je hart zoals je je mond wijd open doet bij de tandarts, of op de manier zoals een operazanger zingt en een toon aanhoud. Ja, laat de tonen van Liefde uit je mond vloeien om de wereld te zegenen.

Laat Liefde uit je ogen stralen. Laat jouw ogen op de uitkijk staan voor Liefde. Laat jouw ogen van Liefde overal verlichtend zijn. Laat ze kussens van Liefde zijn die elke pijn verzacht.

Wee Mijn instrument van Liefde.

Als Mijn kind is het aan jou om Liefde toe te kennen en niet te grijpen, noch te bewaren, noch gevangen te zetten, noch ermee te vechten, het is aan jou om het uit te dragen in de wereld. Begin een stille stortvloed van Liefde. Is het zo'n moeilijke taak welke Ik jou gegeven heb om een instrument van Mijn Liefde te zijn?

Het is niet genoeg geen pijn toe te brengen. Liefde wacht op jou om te geven. Heb medelijden met Liefde en bevrijdt het uit jouw hart. Als Liefde opgesloten is in jouw hart, wordt het met mos bedekt zoals mos groeit aan de noordkant van een boom. Laat jouw hart zichzelf herkennen en naar buiten gaan de zon in. Laat je hart vrij. Het is een hart van Liefde. Schud de spinnenwebben uit je hart.

Dacht je werkelijk dat je hart bedoelt was om dingen in te bewaren? Dacht je werkelijk dat het gemaakt was om een boze bui, wrok, vuilnis en zulk een onbuigzaamheid vast te houden? Wist je niet dat jouw hart van het goud van God was gemaakt, aan jou gegeven om te gebruiken, om te hanteren, om te stralen als de stralen van de zon?

Laat het goud in jouw hart gesmolten zijn. Laat het alle harten smelten. Laat jouw hart een werper van Liefde zijn dat zichzelf uitdraagt in een eindeloze stroom van zichzelf.

Jouw hart is gereed om uit te dragen en toch, des te meer Liefde je van je hart uitdraagt, des te meer je hart zichzelf vult. Alleen geven kan je hart vullen. Was dit jou niet bekend? Heb je niet de verrukking van je hart de vrije loop laten gekend als je een mateloze hoeveelheid slagroom liet vloeien?

Waar je ook gaat vandaag, herinner je dat je op een missie voor Mij bent. En jouw missie is om Liefde in overvloed uit te strooien. Liefde is jouw aandeel in de handel. Niets anders.

Copyright@ 2005 Heavenletters™

Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria