Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1866 Hoge Zeeën Bevaren, 14 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1866 Hoge Zeeën Bevaren 14 december 2005

God zei

Laat de Liefde in je hart een salto maken. Laat de Liefde in jouw hart een duikelaar zijn die overloopt van zichzelf. Als jouw hart geen verbintenis aanging, zou het overlopen. Jij bent beperkend over Liefde omdat je het als een investering ziet die fout zou kunnen gaan. Bevrijdt jezelf van Liefde. Het is tijd om het los te laten. Hou het niet langer voor jezelf.

Beschouw je hart als een lekkende boot waaruit je de Liefde hoost welke het vult. Om je hart drijvend te houden, moet je het constant legen van zijn stroom van Liefde. Je blijft de Liefde hozen uit je prachtige hart, laat de lieflijke Liefde stromen in een steeds wijder wordende stroom, het de stroom zelf laten zijn, terugkerend naar de oceaan waar het vandaan kwam. Het is zoals je een gunst teruggeeft.

De Liefde uit je hart heeft geen doel nodig. Jouw Liefde wordt niet uitgestort in verschillende emmers. Het wordt simpelweg uitgestort en toegestaan om te stromen en onvermijdbaar komt het overal. Liefde heeft geen doel nodig om te bestaan.

Een doel zoals een liefhebbende ziel, als een prachtige, kan jouw Liefde eraan herinneren te stromen. Jouw hart heeft het nodig om er aan herinnerd te worden alleen maar omdat jij de bron uitgezet hebt. Je verlaagt de reikwijdte van je Liefde. Je zet er een precieze tijd voor om uit te gaan als bepaalde bellen zouden rinkelen. Jij deed dit alleen maar omdat je jouw Liefde bedwingt. Je kent het voorwaarden toe. Op zichzelf heeft Liefde er geen nodig. Je hebt Liefde achter gehouden als met een roeispaan. Laat jouw Liefde overstromen. Wees dwaas van Liefde.

Eigenlijk is het dwaas, de Liefde in je hart niet in te zien en er zich van te onthouden. IK heb het daar geplaatst, geliefden. IK heb het daar geplaatst zodat jij er gebruik van maakt, om te proberen, om uit te delen, om kosteloos weg te geven. Je bent niet bedoelt om een prijs te vagen voor Liefde, obligaties te eisen of ooit zijn stroom te stremmen.

Kom het onder ogen, geliefden, jullie hebben genegenheid met Liefde verwisseld. Jullie hebben die twee door elkaar gehaald. Je hebt gedacht dat Liefde iets was om te houden in plaats van het te laten gaan en laten gaan en laten gaan. Je hebt per vergissing gedacht dat je Liefde moest beperken, zich verkleden voor gezelschap zoals het was en neer te slaan als een op een vergissing berustend doel, er niet enthousiast over was of blijvend enthousiast. Je hebt een prijs voor de Liefde bepaald en daarom heb je het beperkt. Je hebt de Liefde in je hart nog niet ontdekt. Je hebt het nog niet bevrijd. Je vindt redenen om het niet te geven.

Echt, Liefde is niet jouw keuze. Als jij kiest om je hart aan en uit te zetten, heb je een fuctie aangenomen waar je geen aanspraak op kunt maken. Je hebt een prop in je hart gestopt. Je hebt de stroom gestremd. Je hebt een spel gemaakt van aan en uit, uit en aan. Je hebt je hart dichtgedrukt en beschouwt jezelf veilig terwijl, ondertussen, je hart bedoelt is om onophoudelijk te stromen, simpel de regelklep vol open, zich opwekkend en draaiend, de liefde bedrijven met geluk, de liefde bedrijven met spelen, zichzelf hoog opgooien, niet uitmakend waar het neerkomt, gewoon omhooggooien en telkens weer landen, stromend de Aarde bedekkend met zijn eigen overvloed.

Liefde is bedoeld om een kapitein op hoge zeeën te zijn, een avonturier die eenvoudig blijft zeilen, vóórkomen, het leuk vinden door de golven te klieven, alle getijden omarmend, de hoge zeeën bevaren, van de zee houden en de zeelucht, houden van alles wat op z'n pad komt, houden van, houden van, houden van.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria