Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1863 Diamanten, 11 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1863 Diamanten, 11 december 2005

God zei

Er zijn diverse smaken in de wereld. De ene smaak probeert niet om de andere te worden. Chocolade is tevreden als chocolade. Vanille is tevreden als vanille. En dus mag jij tevreden zijn met jouw individuele talenten en jouw persoonlijke manieren. Algemeenheid overtreft individualiteit maar jouw individualiteit is ook schitterend. Wees het individu die je bent. Je hoeft niet langer, noch korter te zijn. Je hoeft alleen van jezelf te houden. Begrijp je wat Ik zeg?

Zeker, als een ieder de rijkdom van zijn eigen schoonheid en Wezen inziet, zou er geen afgunst zijn. Er zou geen luiheid, geen uitstel zijn. Er zou geen hebzucht zijn. Er zou geen schuld zijn. Er zou geen waarneembare behoefte voor hen zijn.

Er zou geen behoefte zijn om te stralen omdat je zou weten dat je dat al doet.

Er zou geen achterstand bij iemand te hoeven worden weggewerkt, noch achterop raken.

Er zou niets weg gemoffeld hoeven worden en niets te openbaren. Alles zou al bekend zijn. Schoonheid zou geopenbaard zijn.

Als een ieder zijn eigen waarde zou erkennen, zou je in een wereld wonen van sprankelende samenwerking. Elk persoon zou de diamant zijn die hij is op zijn eigen wijze, niemand zou proberen een andere diamant te zijn. Iedereen zou goud waard zijn. Iedereen zou voornaam zijn.

Omdat jij jezelf niet erkend als het lichtende Wezen die je bent, zoek je naar het licht van anderen om jou te verlichten. Jij wilt wat zij hebben. Je wilt hun licht stelen want jij wilt het lichtende Wezen zijn wat je niet accepteerd dat je al bent.

Omdat je jezelf niet herkend, overcompenseer je met het tegengestelde. Of je maakt een lange neus naar het tegengestelde. Je probeert een variatie te zijn van wat je niet bent. Je gooit een diamant weg en in plaats daarvan raap je een stuk glas op.

Ik hou van jou zoals je bent. Ik hou niet van jou vanwege iets. Ik verzoek je dringend jouw gedachten te verheffen opdat je jouw schoonheid beseft zoals Ik het besef.

Je kunt zeggen, "maar God, wilt U niet dat ik zoals Christus ben?"

Christus was Christus omdat Hij precies wist Wie Hij Was. Zo ja, Ik vraag jou om als Christus te zijn.

Je kunt zeggen, "maar God, wilt U niet dat ik de armen geef en de lammen help?"

Ik wil dat je ontwaakt in de Grootheid in jou, opdat je op een natuurlijke manier de wereld helpt zonder achterom te kijken. Als je weet waarvan je bent gemaakt, zouden er geen armen zijn om te geven. Je zou de persoon tegenover jou, herkennen als jezelf en dus zou je aan jezelf geven. Je zou genezen omdat je gezonheid wilt zien. Je zou voorbij lompen en voorbij huid zien. Je zou in ogen willen kijken en je zou weten dat het jouw ogen waren en je zou in de diepten kijken.

Christus deed geen moeite en spande Zich niet in om het Wezen te zijn die Hij was. Hij klampte Zich eenvoudig niet vast aan de uitputtende gedachten van de wereld en daarom was Hij in staat om te geven. Vanuit Zijn gezichtspunt, kon Hij niet anders.

Als jij honger hebt, eet je. En op die manier voedde Christus hongerige harten en vulde Hij z'n eigen. Hij heeft de wereld met vreugde gevoed en zijn vreugde is niet over gegaan. Christus was niet blind voor zichzelf. Hij keerde Zich niet van Zichzelf af. Hij heeft Zich niet van Mijn kijk op Hem afgekeerd. Hij heeft Mijn visie geaccepteerd. Hij heeft het Zich eigen gemaakt. Hij heeft het niet geadopteerd. Het was Zijn eigen. Hij begon te zien en daarmee was de handeling gedaan. En daar was Christus, wandelend op Aarde, Mijn bevel uitvoerend, jou roepend, jouw roepend in Mijn naam.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria

___________________________________________________________

“Mighty I AM Presence'

this is your body!

Take possession of it!

Sweep through it Your Purifying Stream of Energy!

Sweep out everything that is less than Your Perfection! . . .”