Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1859 De Hemel Binnengaan, 7 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1859 De Hemel Binnengaan,7 december 2005

God zei

Alles wat groeit reikt naar de Hemel. En jij reikt naar de Hemel. Jij stijgt er naar op.

De Hemel is wat je hebt te geven, eerder dan dat je het vindt. Ook al weet je niet waar het is of hoe er te komen, je kunt toch kaarten ervoor geven. Je kunt tegoedbonnen overhandigen.

Elke zegen die je geeft, elke vriendelijke daad, is een opening voor iemand om de Hemel te bereiken en jij zult niet worden achtergelaten. Als je naar de Hemel verlangt, en Ik weet dat je dat doet, zal Ik jou vertellen hoe hier te komen.

Verhef iemand naar de Hemel en jouw armen zullen onvermijdelijk uitstrekken. Natuurlijk zal er een Engel zijn om je hele weg omhoog te trekken.

Het is niet aan jou om op andermans schouders te leunen. Jouw schouders zijn bedoelt om anderen te dragen. Ik zeg dat tegen iedereen. Dat is geen geheim.

Wie was er zo dichtbij de Hemel als Christus? En wat deed Hij anders dan tekenen geven die anderen de entree naar de Hemel zou geven, niet later, niet op een bepalde dag maar NU. Zelfs een klein beetje van de Hemel is de Hemel, geliefden.

Als je teveel naar beneden kijkt, zul je de Hemel niet zien. Als je teveel naar jezelf kijkt zie je het niet. Als je naar beneden kijkt, kijk je niet omhoog. Boven alles, kijk omhoog. Kijk omhoog en je zult boven het alledaagse zijn. Je zult in plaats daarvan op de schouders van Liefde gedragen worden.

Op Aarde moet je op je tellen passen en de puntjes op de i zetten maar om de Hemel binnen te gaan is alles wat je hebt te doen, gewoon zoals je bent, het maakt niet uit hoe aangeslagen je jezelf ziet, iemand te verheffen en jezelf te vinden in de eerste kamer van de Hemel. En dan verhef je een ander hart en weer een ander, alsof je een visser van harten bent.

Je deelt tegoedbonnen uit voor de Hemel. Je ontvoerd niet iemand naar de Hemel. Je kiest niet iemand uit die onwillig is. Je geeft tegoedbonnen en laat het los, hoewel je verantwoordelijk bent naar iederen voor alles, hun bestemming is niet aan jou. Jij geeft de tegoedbonnen. Hoe ze gebruikt worden is niet aan jou.

Christus hoedde geen vee. Hij leidde mensen. En ze wilden met Hem gaan.

Niet iedereen volgde maar dat was niet Christus Zijn beslissing. Alles wat Christus had te doen was leiden. Hij hoefde niet te tellen. Hij deed wat Hij moest doen en dat was mensen bevrijden. Hij nam ze niet gevangen. Hij gaf ze de keuze, niettemin, in feite, is er niet echt een keuze. Onvermijdbaar wordt de Ene keuze gemaakt.

Jij bent geroepen. Ik heb jou geroepen. Je kunt je maar beter overgeven. Er is niets anders voor jou om te doen dan de tegoedbonnen van Liefde uit te delen, alleen dat, niets meer. Je kent geen nummers toe. Er is geen entreebewjis. Tegoedbonnen worden in de lucht gegooid en iedereen is welkom.

Alles wat jij doet is meedoen met de Grote Optocht. Er zijn van die momenten dat je meegesleurd wordt. Er zijn geen wachtenden. Er is ogenblikkelijke toestemming. Jouw verdienste is voldoende.

Eigenlijk, zelfs zónder tegoedbonnen, kun je binnenkomen. Tegoedbonnen zijn een symbool en je hebt geen symbolen nodig om de Hemel binnen te gaan. Je kunt hier net zo goed komen zonder te weten waar je heen ging of hoe je hier kwam. Mijn Wil is sterk en Mijn Wil geschiedde en Ik wil dat jij de Hemel binnengaat.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria