Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1858 De Grotere Motivatie, 6 december 2005

HEMEL #1858 De Grotere Motivatie, 6 december 2005

God zei:

De Grotere Motivatie kan nooit er zijn om geld te verdienen. Dat is net als niets uit een groot gat opgraven dat al gegraven was. Het is net als van een leeg bord eten.

Jij hebt het recht om geld te verdienen. Jij hebt geen smoesjes nodig. Toch heeft de motivatie een noodzaak om groter te zijn dan geld te verdienen. Het geld moet ergens voor zijn. Het pad naar de welvaart moet ergens voor zijn. Dit is niet een wet die Ik jou geef. Dit is een bevestiging hoe het en wat het is, in de dieptes van jouw hart, weet jij dit al.

Wat is de diepere motivatie? Het kan simpelweg zijn om jouw familie en jezelf te eten te geven. Jouw liefde voor jouw familie steunt jou. Vanuit liefde, kan jij meer dan jij op enig andere manier kan doen.

Jij kan voor geld werken omdat jij iets hebt te geven, en jij wilt het geven. Jij wilt misschien dienen in wat voor capaciteit aan jou is om te dienen. Jij dient niet jouw ego.

Misschien poets jij schoenen. Misschien schaaf jij hout prachtig. Misschien maak jij een wiel aan een auto. Misschien creëer jij iets prachtigs waar de wereld op gewacht heeft. Misschien is er iets grootser dan het internet dat aan het wachten is tot jij het ontdekt. Ergens vanuit dat gezichtspunt gezien, is het doel om ergens geluk te geven zelfs als het is aan iemand die je nog niet hebt ontmoet.

Gelukkig is de man die werk heeft om te doen en het met een glimlach doet. Als jij degene bent die arbeiders aanneemt, moet het voor een hoger doel zijn dan om geld te verdienen. Wat voor product jij ook gaat verkopen, het moet voor meer zijn dan alleen jouw geld te verdienen. Toewijding om geld te verdienen gaat niet ver genoeg. Energie om alleen geld te verdienen kan alleen zo ver gaan zonder zijn tol te vragen.

Het idee van vertiending is meer dan 10% laten gaan in de geldlade. Het is het idee om jouw verstand op een hoger doel te houden. Jij houdt je oog tegelijk op twee tennisspelers, de Aarde en de lucht. Elk heeft de ander nodig. Wat is de Aarde zonder de lucht? Wat is de lucht zonder de Aarde om erboven te hangen? Wat is de Aarde zonder de lucht om te aanschouwen?

Jouw neus kan niet altijd naar beneden gericht zijn. Jij moet ook omhoog kijken.

Wanneer jij vandaag naar je werk gaat, zelfs als het dezelfde oude baan is waar jij moe van bent, geef iets extra aan jouw werk. Als jij niet van jouw werknemer houdt en jij houdt niet van het product, en jij houdt niet van wat jij doet, en jij houdt niet ervan om hier te zijn, dien toch. Natuurlijk is er meer dan het oog ziet. Houdt houw oog op dienen. Dien Mij. Dien Mij, geliefden.

Wat ook voor oninteressants iets jij ook in betrokken bent, vindt de onderliggende dienst aan Mij die binnenin ligt. En als het daar niet is, zet het er in. Uiteindelijk, alles wat jij doet doe jij voor Mij. Geef Mij het beste van jou. Als jij schoenen poetst, poets ook harten. Er is geen dienst te klein om te doen wanneer jij Mij in jouw gedachten houdt.

Wie zou de straat vervuilen als zij zich herinnerden dat dit Gods Aarde is waarop zij staan? Wie zou er lui of onverschillig of ongevoelig of zelfdienend als zij zich herinnerden dat zij op de Aarde zijn om Mijn Wil te vervullen. Mijn Wil is liefde. Vervul het. Op dit moment, vervul het. Vul jouw hart, en jij hebt die van Mij vervult. Vul jouw hart met blijdschap, en jij hebt Mij gevuld. Jij moet simpelweg Mij in jouw gedachten hebben. Meer aandacht voor Mij, minder teveel aandacht trekken op jou zelf. Jij weet wat Ik bedoel.