Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #1853 Het Gouden Licht, 1 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEAVEN #1853 Het Gouden Licht, 1 december 2005

God zei

Tot nu toe heb je in een donker hoekje van het paleis geleefd en nu ben je op weg naar het voornaamste deel. Je hebt hier naar verlangt, om van de afgelegen hoeken naar de kamers van de Koning te verhuizen. Je wilde dichter bij de Koning zijn om Hem te horen, Zijn wensen te horen en er te zijn om ze te vervullen. Je wilde de rechterhand van de Koning zijn.

Je bent gereed om te dienen en je bent dat altijd geweest maar nu ligt je verstand op een lijn met je hart. Je verstand krijgt het gevoel waar het werkelijk om gaat. Het duurt een poosje voor het verstand om te leren en accepteren. Het verstand wil onzinnig doen maar wat het verstand doet is zowiezo discutabel omdat je reeds bij de Koning zit.

Je zit natuurlijk op een ereplaats en het verstand houdt daarvan. Maar jijzelf bent eenvoudig blij naast de Koning te zitten, of iemand dat nu weet of niet. Het is de vervulling van het verlangen van je hart om de Koning goed te kennen en altijd aan zijn zijde te zijn.

Je bent als een witte ridder van de oude tjiden. Je bent een stille ridder. Je kunt nauwelijks spreken van jouw loyaliteit. Je beseft dat je daar niet over spreekt. Het is aanwezig zijn. Praten over zoiets groots en intiems kan geen vergelijk of benadering van de werkelijkheid zijn. Toch, woorden worden woorden en ze laten alleen een spoor van de ervaring achter, op die manier dat as van een sigaret alleen maar as is en niet de sigaret. Woorden over God, hoewel hun doel dienend, zijn God niet. Ze zijn een benadering. Maar jij draait niet langer in kringetjes rond. Jij bent waar je wilt zijn, helemaal in de ring, precies in de arena van waaruit alle zegeningen vloeien.

En zo ben je dichter bij de Koning genaderd. Nu ben je voor Koning in opleiding. De training betreft jouw bewustzijn. Door jouw nabijheid, begin je punten van overeenkomst te bespeuren. Af en toe, als je een glimp van jezelf in de spiegel van de Koning opvangt, vraag je je voor eventjes af of het niet de Koning was die je zag! Natuurlijk was het een bepaald aspect van de Koning dat je zag. Spoedig zul je niet meer weten of je de reflectie van de Koning of je eigen reflectie ziet. Behoorlijk snel zul je het verschil niet meer kunnen vertellen. Behoorlijk snel zul je jezelf Koning voelen. Je zult het bevel van de Koning zó indringend horen dat je alleen je eigen stem hoort. Jouw stem en de stem van de Koning spreken gelijktijdig.

Je ontdekt dat je in het paleis van de Koning bent en dat JIJ het bent die op de troon zit. De Koning ben jij. Jíj bent de Koning. Dit is zo verbazingwekkend voor jou, helemaal als je beseft dat dit altijd zo was. Niets is er veranderd, allen jouw besef. Maar wat een bewustwording is dat en wat een veranderingen houdt dit besef in. Het verandert alles. Het verandert jouw inzicht. Het transformeert de wereld vóór jouw ogen.

Je begint te beseffen dat de gewaden van de Koning van een gouden licht zijn. Je begint te beseffen dat de Koning gouden licht is. Jij bent gouden licht en deze ontdekking maakt je niet meer duizelig. Je beseft dat dit de manier is hoe het is gegaan en dat dit de enige manier is. Je bent niet groter geworden. Het is alleen wat jouw ogen zien. Jouw ogen hebben het gouden licht herontdekt dat er altijd was en je weet dat jij het gouden licht bent.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria