Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1852 Misschien Voel Jij je Losgeslagen, 30 November 2

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt:

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1852 Misschien Voel Jij je Losgeslagen, 30 November 2005

God zei:

Wanneer jij voelt dat jij tegen moeilijke tijden aanloopt, of dat jouw stemming zonder reden somber is, weet dat jij je huis aan het schoonmaken bent, net zoals jij een kamer met meubels leegmaakt zodat jij kunt schilderen en de vloeren schuren, om de kamer zo goed als nieuw te maken.

Wanneer jij verhuist, en voor eventjes zijn al jouw meubelen en dozen de voordeur uit. Jij verlaat een plek. Jij komt een andere binnen.

Misschien ben je al verhuisd naar een nieuwe woning, en heb je nog niet alles uitgezocht. Jij bent verhuisd maar voelt je nog niet thuis.

Deze verhuizing lijkt alsof het je opgedrongen was, maar je verlangde om te veranderen, is het niet? Jij wist alleen niet dat het zo zou zijn. Dacht je werkelijk, jou kennende, dat jij er een gemakkelijke taak van zou maken?

De sombere stemming ben jij niet. Ten eerste, het is van korte duur. Het is roet van de straat. Jij zult het ophoesten en er al gauw mee klaar zijn.

Jij zult je nieuwe woning in orde brengen. Gangen zullen opgeruimd worden. Dozen en meubelen zullen niet langer in de weg staan. Jij zult een kans hebben om op jouw bank te zitten en te zien waar je bent.

Jij hebt misschien momenten gekend wanneer jij voelde dat jij naar een mindere woning verhuisde, misschien een gefolterde woning, maar nu dat jij eventjes op de bank kunt zitten, heb jij een kans om te zien hoe het licht door het raam komt en wat een prachtig uitzicht jij hebt vanuit jouw nieuwe woning. Misschien ben je verhuisd naar een hoge verdieping. Misschien moet je gewend raken om de lift te nemen.

Misschien in het omhoog gaan, voelde jij je versperd door alles wat je moest achterlaten. Misschien draag je het nog steeds in je gedachten mee. Misschien voel je dat je wat van jezelf hebt achter gelaten, wat je hebt, en wat je mist zijn de goede oude ik dagen waar jij van nu af aan losgemaakt bent.

Misschien voel jij je nu losgeslagen, misschien voel jij je nu meer verdeeld dan ooit tevoren. Geliefden, jullie hebben nog niet jullie verhoudingen gekregen. Jullie zullen het wel krijgen. Gauw genoeg zullen jullie weten waar de lichtknopjes zijn. Gauw genoeg zullen jullie weten alles weten te vinden. Jullie zullen zien dat het niet zo opzienbarend is om in een nieuwe woning te zijn. Gauw genoeg zul je de verlevendiging merken van het leven hier. Snel zul je toon bemerken waar jij op trilt.

Jij zult zelfs de oude muziek niet meer leuk vinden. Dat is wat er gebeurt, nietwaar? Jij hield van bepaalde muziek, en nu niet meer. Voor eventjes, heb je naar een gevoel van balans gezocht, vanwege de bekendheid ervan, de volle bewustzijn ervan.

Voordat jij uit balans was, maar jij was gewend aan onevenwichtigheid. Nu heb je zeebenen, als het was, en het duurde eventjes voordat je gewend was om op het vaste land rond te lopen. Dit is een overgang. Jij bent op een doorreis. Jij laat de oude gebieden achter en gaat nieuwe gebieden binnen.

En jij bied er weerstand aan. Jij omarmt jezelf. Nu Beeld je in dat jij in de zee bent voor de eerste keer. Om te zwemmen, kun je niet blijven staan. Jij moet het laten gaan. Jij moet leren om je armen en benen in het water te bewegen. Jij bent aan het leren om te drijven. Jij bent zo gewend geraakt aan het vasthouden, en nu laat je al je grenzen gaan. Werkelijk, jij hebt ze niet nodig. De grenzen waren nooit een veilige kust.

Nu zwem je in de diepe oceaan. Jij bent de dolfijn die opspringt. Jij springt nu op.

In jouw staat, voel jij je misschien als Alice in Wonderland die in het hol naar beneden valt, alleen jij staat op, en Ik ben hier en Ik zal jou niet laten vallen. Als jij het gevoel moet hebben dat jij aan het vallen bent, weet dat dan jij ophoog valt, in Mijn armen.

Copyright@ 2005 Heavenletters™

Vertaling: Emmy Bouwman

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum : Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan: unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria