Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1845 Op het Moment van Jouw Bewustwording

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1845 Op het Moment van Jouw Bewustwording 23 November 2005

God zei

Wat voor woorden stel je je voor welke Ik jou zou vragen op het moment van wakker worden uit je slaap, deze morgen van je leven? Welke simpele gedachte zou Ik je vragen te denken? Welke formule zou Ik je geven om door je aderen te pompen? Welke impuls zou Ik je geven om door je DNA te stromen?

Als je 's morgens wakker wordt, laat deze lieflijke woorden dan door je heen gaan "Goeie morgen, O Heer, ik ben in Uw aanwezigheid."

"Goeie morgen, O Heer, ik ben in Uw aanwezigheid." Dat is alles. Op deze manier laat je jezelf naar Mij opstijgen. Je geeft jezelf aan Mij over. Je houdt een beetje van het bewustzijn over, wat je herkent van de nacht wat je slaap noemt.

Ik vertel jou te zeggen "Goeie morgen, O Heer, ik ben in Uw aanwezigheid." Ik vertel je niet, wakker te worden en te zeggen "O God, Kom naar Mij." Door dat te zeggen, zou je de werkelijkheid niet zien, dat Ik altijd aanwezig Ben.

Als je zegt "O Heer, ik heb U nodig," bevestig je jouw misleidende gevoel, dat Ik afwezig zou zijn. Dus zou je op Mij wachten, in plaats van in Mij wakker worden en zo de grote vreugde over het hoofd zien van het naar Mij toe bewegen hoewel de beweging alleen in je bewustzijn plaatsvindt. Neem de denkbare stap van in Mijn aanwezigheid komen. Door je voorstellingsvermogen is de enige manier om een stap richting Mij te doen. Verzonken in elkaar zoals Wij zijn, hoe kan iemand van Ons dan een stap dichterbij komen? Kan Eenheid dichter bij Eenheid komen?

Als We Eenheid zijn, wat kan er dan aan toegevoegd worden? Waar kun je naar toe? Al je maar zou kunnen geloven. Als je alleen maar het weten, altijd in je bewustzijn kon houden. Als je alleen maar de voorzichtige gedachte kon vergeten van Ons altijd en overal zijn maar niet zonder elkaar, behalve zoals We nu zijn, behalve als Eén Licht wat helder brandt. Je weet zeker hoe Mijn Hart verlangt naar en brand voor jouw hart om intiem te worden met het Mijne, zó intiem dat je enkel Onze simpele Eenheid kent, zó intiem dat elke afscheiding onmogelijk is om te bedenken, als vóór- of ná gedachte te hebben, om het als denkbeeld te ontvangen en niet ontvankelijk als dwaasheid.

Wordt 's morgens wakker en zeg "Goeie morgen, O Heer, ik ben in Uw Aanwezigheid." En je zult de waarheid spreken, zo dicht als je met woorden er bij kunt komen. Je zult erkennen dat dit een goede morgen ís en dat jij met Mij bent zoals Ik met jou ben. Dán vervagen de scherpe randjes, ze moeten vervagen en jij en Ik worden verheven wakker in Eenheid. Als een tandem zullen We zijn. We zijn in Heilige Liefde. IK BEN en dat is alles wat er is. Nu zeg je "IK BEN." En dan heb je het kasteel veroverd die er was waarin je leefde in het begin. Je hebt je eigen Hart veroverd.

Ik ben altijd wakker en Mijn roep is "Geliefden, kom bij Mij. Herinner Mij. Herinner Wie en waar IK BEN." Ik zeg niet, "Geliefden, wacht op mij." Ik zeg niet, "Geliefden, Ik ben onderweg." Nee, Ik zeg "Ik ben híer." Ik zeg "Ik ben hier, ontwaak in Mij."

Wie is dit Die spreekt? Wie is het Die zegt "Ik ben hier." Wie is het Die zegt "Kom bij Mij." Wie is het Die luistert? Wie is het Die Zichzelf hoort?

Zeg "Ik" met een hoofdletter. Dat is anders als me, me, me. Het geluid "me" perst de lippen samen. Maar "Ik" is niet egoïstisch. "Ik" is bewustzijn. Het is een klinker. Het is geen gejammer. Het is een kreet naar jezelf. Laat het klinker geluid zachtjes als uit je keel stromen, zo licht als lucht, je mond zo geopend als een megafoon en zo zal het geluid dat je maakt in de wereld en door het universum echoën, cirkels en cirkels van vibratie, en het geluid "jij" wat door samengetrokken lippen komt, zal niet prettig zijn om te maken of te hebben als gedachte. "Ik" zal bestaan en het begrip "jij" zal niet bestaan en zo zal de verbeelde vermenging tot Eenheid compleet zijn.

Copyright@ 2005 Heavenletters™

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.
Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,
Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria