Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1841 Het Licht van de Lichten, 19 November 2005

HEMEL #1841 Het Licht van de Lichten, 19 November 2005

God zei:

Zie bewust een licht jouw hoofd binnenkomen. Beweeg het voor jouw uit met jouw handen op de manier dat je water op jouw gezicht laat spatten. Leidt het licht jouw kant op. Vul jouw hoofd met heldere stromen van wit licht, of gouden als je dat liever hebt.

Door de spleten van jouw verstand, zal dit heldere licht de cellen van jouw lichaam vullen. Dit licht zal door jou stromen op dezelfde manier als het stroomt vanuit de hemel. Dit licht zal door jou circuleren, en dan zal het zichtbaar van jou uitstralen. Jij zult bemerken dat jouw gehele lichaam is omgeven door dit zelfde witte licht dat door jou heen stroomt en door blijdschap uitbarsten. Je kan dit licht aura noemen. In ieder geval, het is licht. Het straalt nu een centimeter uit. Een centimeter groeit er een en wordt twee, en dit vergulde licht begint zich te verspreiden naar de hoeken van de kamer waar je in zit. Dan passeert het de muren en omarmt jouw tuin. Dit licht gaat simpelweg door grenzen. Grenzen zijn niets voor dit licht.
En nu gaat het licht verder tot de hele globe van de Aarde is genesteld is in wit licht. Van de Aarde af vangen de witte ridders van het licht de melkwegstelsels voorbij, tot jij begrijpt dat er niets anders is wat jij ademt dan licht.

Met de verdwijning van de grenzen, is er licht. Niet langer zullen de grenzen zich binden. Jij zal ze doorbreken. Jij zal ze doorbreken, niet als een agent die klopt aan een deur, maar als God´s licht dat binnenkomt alsof er geen grenzen waren om te doorbreken, wat ook het geval is.

Of beschouw grenzen als linten die jij doorbreekt als jij de race wint.

Of beschouw grenzen als wolken die wegdrijven.

Of beschouw de grenzen helemaal niet. Grenzen zijn simpelweg gedachten die jouw hoofd zijn binnengekomen. En nu verspreidt mijn licht ze.

Ik presenter Mijn licht aan jou, en Ik vraag jou om het te gebruiken. Vul jouw hart ermee, geliefden. Vul de beker van het levevn. Laat jouw leven verlicht zijn.

Rust verzekerd in het licht van God dat jij kent als liefde. Niets anders dan liefde vult jou. Niets anders dan liefde leef jij in. Laat liefde het veld van jouw leven zijn. Wees een betoger van liefde in wat voor vorm dan ook het aan jou presenteert.

Beschouw het leven als een parade. Wat voor praalwagen ga jij maken? In welke praalwagen zal jij rijden? Wil jij voor Mij op een schitterend vlot gaan?

Er is licht op Aarde zoals er is in de Hemel. Vanuit licht ben jij gekomen, en licht ben jij, en naar licht ga jij terug. Dus waarover kan al deze opschudding zijn? Alle opschudding is alleen maar een schermutseling, een kleine schermutseling op een verbeeldend oppervlak. Verbeeld op niet, vul het oppervlak met licht als een herinnering aan het Ware Licht dat bestaat en is al dat er bestaat. Er is een verdienste in jou licht erkennen. Vanuit jouw licht, licht is bekend.

Jij bent niet een vonkje van licht. Jij bent licht. Jij bent helemaal licht. Kun jij misschien denken date en lucifer die Ik aangestoken heb uitgaat? Denk jij dat er iets is dat mischien Mijn licht kan dimmen? Nee, Mijn licht overtreft duisternis. Mijn licht is de afwezigheid van duisternis, en dus die van jou ook.

How kroop duisternis in het leven op Aarde, vraag jij.

Ik antwoord: dezelfde weg dat het binnen gekropen is, zal het eruit kruipen. Licht zal niet de aanwezigheid van duisternis toestaan. Meer licht naar binnen, meer licht naar buiten. Zet alle lichten aan, en waar kan duisternis dan verschuilen? Duisternis heeft geen keus dan om weg te gaan, en jij hebt geen keuze dan om het licht binnen te laten. Er is hier geen puzzel. Geen hoogdravende gedachte is noodzakelijk. Om het licht binnen te laten, laat je het binnen. Eerst laat je het bij jezelf binnen. Laat het binnen door het te erkennen. Bevestig nu dat jij gemaakt bent van licht, en jij zult verlicht zijn, en jij zult licht geven aan de hele wereld om het te zien.