Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1840 Maak de weg vrij voor jonge eendjes, 18 november

HEMEL #1840 Maak de weg vrij voor jonge eendjes, 18 november 2005

God zei:

Als jij niet zoveel gedachten had, zou jij je veel gelukkiger voelen, Jouw dolende verstand zoekt naar oorzaak en effect, jou hoog en droog achterlatend, of in een maalstroom van ronddwalende gedachten. Jouw verstand probeert van dingen veel te maken, en jij laat het toe.

Jij maakt een productie van wat iemand zegt, en jij maakt een productie van wat jij tegen jezelf zegt. Jouw verstand wordt een sneltrein die niet wil stoppen en jou niet uit wil laten stappen. Jouw verstand maakt veel lawaai als het op een enkel spoor blijft.

Zou jij niet gelukkiger zijn als jouw verstand jou niet voor een rit meenam? Het neemt jou dezelfde heuvels naar boven en beneden. Soms slipt het. Jouw gedachten putten jou zeker uit, een afgeschoten gedachte bovenop een ander. En dus zoeken Mijn kinderen naar luider geluid in de wereld om hun eigen gedachten te smoren.

Jij zou liever in een gillen in een achtbaan dan alleen gelaten te worden met jouw eigen gedachten. Dus, nu, laten we jouw gedachten hoger verheffen. We zullen ze naar een andere koninkrijk meenemen, waar gedachten voor jou werken en jou dragen, meer als een toorts dan een zware handgreep die jou neertrekt.

Jij kunt jouw gedachten orderen. Jij kunt jouw verstand van deze dode sporen afhalen. Jij kunt jouw gedachten wensen om wonderbaarlijk te zijn. Jouw gedachten zijn al krachtig. Laat ze ook wonderbaarlijk zijn, en meer kracht voor jou

Wat voor waarde kan er zijn in iets verknoeien wat al onaantrekkelijk is? Welke waarde kan er niet zijn in naar boven kijken? Als jij schoonheid verlangt, kijk er dan naar. Als jij blijdschap verlangt, voel het. Jij kunt jouw gedachten vorderen. Doe eventjes alsof jouw gedachten jonge eendjes zijn, en jij zet ze op een rij en zachtjes duw je ze te gaan waar je wilt, niet voor een keuze te laten, niet jezelf een gewillig slachtoffer maken van jouw gedachten te maken.

Laat jouw gedachten werknemers zijn die voor jou werken, voor jou uitkijken, jouw zaken behartigen. Jij zou niet een negatieve werknemer aanhouden die struikelt iedere keer dat jij je omdraait. En toch voel jij een loyaliteit voor jouw gedachten, alsof jij ze hoe dan ook vast moet houden.

Ik bedoel niet dat jij jouw gedachten terug moet slaan. Het is waar ze hebben jou geslagen, maar nu moet je ze zonder wrok laten gaan. Ze hebben hun zegje gedaan. Zij zijn als een kliekje stoofpot die jij weg hebt gezet. Jij had genoeg. Jij wilt geen kliekjes meer. Jij wilt enige verse gedachten. En jij verdient het.

Ja, heb een gedachte die jij nog nooit eerder hebt gehad. Denk een geweldige gedachte. Wat zou het zijn? Noem ere en paar. Laat ze snel binnen komen en een plaats nemen in jouw verstand. Laat jouw gedachten vrienden zijn die jij naar je toe wilt laten komen. Laat jouw gedachten groot zijn, want zij zullen jou tot Grootheid beroeren. Zij zullen Grootheid naar jou toetrekken. Jij zult niet in staat zijn om er vandaan te komen. Jij zult als een kampioen zijn die door een team op hun schouders wordt gedragen. Jij zult naar Grootheid opgehesen worden. En dit alles door jouw gedachten.

Ik vertel jou niet om bezorgd te zijn om oorzaak en effect, maar weet dat iedere gedachte van jou een effect heeft, maar probeer niet zijn koers te volgen. Laat jouw gedachten zijn hoe jij je voelt de prikkel zijn om ze te veranderen of ze te behouden. Hoe wil jij je voelen? Hoe wil jij denken? Dan wat houdt jou tegen dan een andere gedachte in jouw hoofd die ruimte inneemt, jou verdringt, jouw nieuwe gedachte wegduwt?

Maak de weg vrij voor jonge eendjes van nieuwe gedachten.