Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1836 De Liefde op Aarde, 14 november 2005

HEMEL #1836 De Liefde op Aarde, 14 november 2005

God zei:

Ik praat met jou over liefde. Ik beschrijf het elke manier die ik ken. Peins er eens over. Overweeg dat wat ik zeg waar is. Overweeg dat Mijn liefde waar is, Mijn liefde voor jou is echt. Het is de ultieme liefde. Het is oneindig. Wat jou samenhoudt is Mijn liefde. Wat jou gevormd heeft is Mijn liefde. Mijn liefde kan alles doen. Het kan bergen verzetten. Het kan jou bewegen. :

Mijn liefde omgeeft jou. Het is van binnen, alom, bovenop, onder alles dat jij je kunt voorstellen. En alles is verder verbeelding omdat alleen liefde is. :

Ik weet dat dit moeilijk voor jou is om te geloven, maar geloof het maar met je hart en ziel, omdat jij lijden en ziekte ziet en trivia die over het scherm van het leven gaat, en jij voelt je gekwetst, en jij voelt je soms onbekwaam om lief te hebben, of zelfs om te ontvangen. Jij vreest dat liefde verkeerd is. Jij vreest dat het niet bestaat. Jij vreest dat het niet voor jou is. :

Gebruik het woord liefde meer als je met jezelf praat, en liefde zal meer levend worden voor jou. Wees niet bang om een lijst te maken met daarop alles waar je van houdt. Waar jij van houdt zal niet van jou weggeveegd worden. Het zal bevestigd worden. Benoem de honderden en duizenden stukjes van het leven waarvan jij houdt, van je vingernagels tot een biefstuk diner, en je zult meer liefde voelen opkomen in jouw leven. :

Vertel Mij, geliefden, zijn er niet honderd aspecten van jouw leven waar jij dol op bent? Zijn er niet honderd aspecten waarvan jij niet zou kunnen houden? Het ding is: jij bent levend. Jij bent levend op Aarde. Jij bent levend op deze jachtgrond van de liefde. Jij bent levend op deze ontmoetingsplaats van de liefde. Jij bent levend op dit vruchtbare veld. :

Liefde op Aarde is krachtig. Niet alleen Liefde op Aarde houdt niet alleen van, zo geliefd, het snijdt alle schijnbare verstoringen er aan weg. Het verwijdert rommel. Het poetst het zilver. Het maakt muziek, en het laat jou dansen. :

Wie anders zou de liefde hebben uitgevonden dan ik? Wie zou het gedroomd kunnen hebben? Wie zou het openbaar gemaakt hebben? Wie zou het zo volledig weg hebben kunnen geven, zeker wetend dat het alleen terug gegeven zou worden? De regen die valt keert terug naar zijn bron. Iedere gedachte keert terug. Waarom zou ik aan de wederkerigheid van liefde twijfelen? En waarom zou jij dat doen? :

Zelfs als jij een druppel van liefde zou geven, en het lijkt of het afgewezen wordt, jij hebt het gegeven. Dat is genoeg. Jij hebt een deur voor iemand open gehouden. Als zij dat niet gemerkt hebben of jou niet bedankt, is dat hun onoplettendheid, niet die van jou. Misschien waren zij te veel met zich zelf bezit om te bemerken dat in het voorbijgaan hun eventjes een teken van liefde werd gegeven. Ja, zij waren met zichzelf bezig. :

Maar jij zult dat niet zijn. Jij zult liefde links en rechts herkennen. Jij zult het van de straat oppakken. Jij zult het geven vanuit jouw raam. Jij zult naar de hele schepping en alle liefde roepen. Jij zult als een jodelaar zijn in de Zwitserse Alpen wiens liefde zal weerkaatsen en weerkaatsen die ver weg ontvangen wordt zelfs als de echo’s te zacht zijn om te horen. :

Uit iedere porie van jouw lichaam stroomt liefde. Iedere geweldige cel vibreert liefde. Liefde vloeit vanuit jouw aderen. Liefde zal gehoord worden. Liefde zal niet vertrapt worden. Het zal niet in een lade weggestopt worden of onder de bank. Liefde zal uit iedere hoek komen, en het zal zelf de aankondiger zijn, en jij zult aanwezig zijn. Jij zult het horen. En jij zult er van houden, en jij zult het vangen, en jij zult het alom verspreiden. Jij zult ermee op de top van de wereld zijn. :

Oh, geliefden, Wij zijn extreem heel verliefd, jij en Ik, en jij zult Onze liefde uitstralen voor de hele wereld om te zien. Onze liefde is de enige liefde die er is. Er is Een Liefde, en hier zijn Wij, onze Liefde soppend net als brood en jus. :