Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1832 Vergeef NU November 10, 2005

HEMEL #1832 Vergeef NU November 10, 2005

Heavenletters™, brengt de aarde dichter bij de Hemel
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

HEMEL #1832 Vergeef NU, November 10, 2005

God zegt Als je iedereen voor alles hebt vergeven -- dat betekend, als je iedereen bevrijdt hebt van de binding met het verleden -- dat betekend dat je door het oog van een naald kunt gaan. Bevrijdt iedereen van het verleden. Wat voor dreiging of beschuldiging je ook meedraagt in je hart, laat het NU los. Vergeef verkeerde harten en je zult je eigen hart vergeven. Vergeven betekent loslaten. Vergeef met al je macht en heel je hart. Vergeef iedereen voor hun zonden, geliefden, want als je een ander beschuldigd beschuldig je jezelf.

Heel je leven heb je alleen tegen jezelf gesproken. Tegen wie je ook geschreeuwd hebt, het was tegen jezelf. Tegen wie je ook uitgevaren bent, het was tegen jezelf. Wat voor verkeerds je ook hebt gezien, jij hebt de fout begaan. Jij hebt het opgemerkt en als fout geïdentificeerd. Jij hebt het gekoesterd en je hebt het voor de wereld gekoesterd zodat de wereld nooit het verkeerde kon loslaten. De aanklager is zowel de dader als het slachtoffer. Iedereen is onschuldig óf niemand is.

Hij die goederen steelt en die verbergt, acteert van onwetendheid. Iemand die Liefde steelt van zichzelf en het verbergt, berooft zichzelf in het belang van zijn prikkelbaarheid. Hij laat zich in de kast kijken. Met elke steen die hij naar een ander gooit, gooit hij er twee naar zichzelf. En toch beschuldigd hij diegenen welke stenen gooit alsook degenen die ermee bekogeld worden.

Laat de bedrieglijke redenering los van minachting. Het is alleen maar een dekmantel voor je eigen wanhoop. Je wilt jezelf hoger maken. Zittend op een troon van oordelen maakt jou niet hoger. Wat je ook afbreekt, je breekt jezelf af. Welke belemmering je ook opwerpt, je belemmert jezelf. Wat je ook gevangen zet, je zet jezelf gevangen. Je kunt niet iemand anders in het gevang gooien zonder er zelf heen te gaan. Je kunt niet iemand in de steek laten zonder jezelf in de steek te laten. Je kunt niet iemand anders bevrijden zonder jezelf te bevrijden.

Wanneer laat je Mijn mensen gaan? Wanneer stop je met Farao te zijn? Je bent, hoe dan ook, alleen maar een bedrieger geweest. En het was jezelf die je bedrogen hebt. Houdt op met jezelf te belemmeren met de oordelen die je maakt. Alle oordelen zijn vals omdat ze kortzichtig zijn. Ze laten teveel weg terwijl ze tegelijkertijd een te onbuigzame ruggengraat hebben. Ze houden teveel van de aarde en te weinig van de Hemel. Ze houden de wereld stevig in hun greep en hebben geen hand over om de Hemel te ontvangen.

Om de Hemel op aarde te brengen, is alles wat je hoeft te doen de schaduw te verwijderen die het blokkeert. Jouw eigen gedachten blokkeren de Hemel. Jouw eigen gedachten blokkeert je visie. Dat je je denken moet veranderen is een zwakke aanduiding. Je gedachten veranderen? Gooi ze eruit! Hou alleen de Liefde. Hou de Liefde intact en vrij vliegend en jij zult intact en de Liefde zal vrij stromen.

In welke situatie dan ook, pas Liefde toe. Laat Liefde jouw voorzittershamer zijn. Laat Liefde jouw trompetgeschal zijn. Genoeg van afkeuring. Kondig Liefde aan. Spreek Liefde uit zoals IK het uitgesproken heb. Stop met het zoeken naar redenen om geen Liefde te kennen.

Jij die aarzelt om Liefde te geven hebt het verzamelt in een of andere uit het zicht plek, of hebt het in de vuilnisbak gegooid. Draag Liefde met je mee. Hou het vóór je, zodanig dat je het kunt zien. Bekommer jezelf om de Liefde die je geeft. Bemoei je met jouw eigen Liefde.

Houdt op naar anderen te kijken, die jou voorzien van een gevoel van welvaart en dan hoef je anderen niet meer te corrigeren. Laat allen oké voor jou zijn, dan zal de aarde met plezier draaien. Jij hebt de wereld al veel te lang laten draaien alleen heb je de vreugde eruit gelaten. Wellicht dacht je dat veroordelen beter was want waarom hebt je anders daar de nadruk opgelegd? NU weet je hoe je Liefde moet uitzenden. Nu weet je het te ventileren. NU weet je dat Liefde is aan jou om te geven. Nu weet je hoe je de Liefde hoog moet houden. Gooi het naar de hoogste Hemel en het zal op aarde landen. Liefde zal op je komen als een fijne regen of als het ochtend dauw op het gras en het zal lijken alsof de dauw vanuit jou komt.

Copyright@ 2005 Heavenletters™