Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1830 De Voeding van Liefde, 8 november 2005

HEMEL #1830 De Voeding van Liefde, 8 november 2005

God zei:

Jullie zijn Mijn troepen van gulheid, barmhartigheid, vriendelijkheid, blijdschap. Niemand hoeft minder te zijn dan gul, barmhartig, vriendelijk en blij. Als jij onzeker bent wat jouw speciale reden is in het leven, jij al weet wat jouw algemene reden is. In welke arena jij je ook bevindt in het leven, jij hebt jouw opdracht.

Iedereen kan een helder licht zijn. Iemand zal het zijn. Laat het jou zijn.

Als jij een lievere wereld verwelkomt, dan zal jij voorbij de regels van het verleden gaan. Is er soms een ongeschreven wet geweest dat zegt dat jij streng moet zijn? Misschien dacht jij dat een betere manier van leven leren betekent om vroegere dictaten te volgen, die jou een instructeur maakte, niet een gever, een instructeur die zelf niet leerde behalve om te bewijzen dat de oude dictaten correct waren.

Geliefde, jij bent een persoon die in God’s wereld beweegt. Heb Ik niet de grondslag daarvan gecreëerd? Ik creëerde de mens en alle ingrediënten van de wereld, en Ik creëerde jou. Ik vertelde jou niet om te kwellen. Ik vertelde jou niet om onenigheid te maken, groot of klein. Ik vertelde jou om de wereld te bevolken en te vermenigvuldigen wat Ik had gecreëerd, niet om verstoring te vermenigvuldigen of te overdrijven. Verstoring was niet Mijn zegen. Ik zei niet, “Ga, en wees verstoord.”

Ik zette jou uit om jouw fortuin te zoeken met een rugzak op je rug. Het was gevuld met de voeding van liefde. Ik vulde het niet met koekjes gemaakt van wanhoop of verontwaardiging. Ik, de Schepper, Ik weet niet hoe Ik wanhoop en dat alles moet creëren. Dat gaat voorbij Mijn pet, maar, blijkbaar niet voorbij die van jou.
Nu is de tijd voor jou om een nieuwe bladzijde om te slaan. Nu is het tijd voor jou om op te staan aan de goede kant van het bed. Nu is de tijd voor jou om op te springen in blijdschap en in niets minder. Laat jouw gedachten over de wereld in liefde vandaag vegen. Verban niemand uit jouw hart. Laat liefde heersen. Liefde is de maat waarop Mijn toepen marcheren, en jullie zijn Mijn troepen.

Laat onbeduidendheden gaan, geliefden, en jij zult niet onbeduidend zijn. Verwelkom blijdschap, en jij zult een gever ervan zijn. Jij zult een aankondiger van vrede en blijdschap zijn. Jij zult een vlag van de liefde dragen. Er zullen geen bannieren zijn die iets anders zeggen dan liefde en vrede. Jij zult een plezierige expressie op jouw gezicht dragen. Geen humeurigheid meer. Alleen goede buien zullen regeren. Dat zal de Hemel op Aarde zijn.

Geliefden, hebben jullie niet genoeg geproefd van wat jullie niet heilig achten? Hebben jullie niet genoeg gehad van wat jullie naar beneden haalt?

Wat vind je fijn aan ruzies? Denk je nou echt dat boosheid begrip bevordert en dat jij boosheid met zijn hele verzameling onderdak moet geven? Wat vind jij leuk aan vijandigheid? Waarom zou jij het in je hart bewaren zelfs maar een minuut als er zulke prachtige dingen waren die jij hier konden houden? Misschien denk jij dat verdeeldheid jouw recht en privilege is? Het is jouw keus maar niemand zijn privilege.

Denk jij dat vergelding goed is? Het moet een Menselijk Wezen geweest zijn die schreef: “Wraak is van mij, zegt de Heer, “want Ik zou nooit zoiets zeggen. Ik zou zeggen. “Liefde Is van Mij, en liefde is van jou, en liefde is wat Ik geef, en liefde is wat Ik van jou wil om te geven.

Verder, zou ik jou vertellen om te stoppen met jouw zakken met liefde te vullen. Ik zou jou vertellen dat zij niet leeg zijn maar vol, en Ik zou jou vertellen dat jij liefde moet verspreiden op de straten zodat iedereen op Aarde liefde zal kennen. Markeer Mijn woord, het zal algemene kennis en algemene ervaring zijn dat liefde is, en Ik ben Liefde, en zo ben jij.