Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1826 Volg de Schuimkop, 4 november 2005

HEMEL #1826 Volg de Schuimkop, 4 november 2005

God zei:
Het maakt niet uit wat voor maat je hebt, jij zwemt in de Oceaan van Mijn Liefde. Er zijn geen kleine kikkers in grote meertjes of grote kikkers in kleine meertjes. Het Gouden licht is gouden licht. De maat om binnen te komen maakt niet uit. Het Gouden licht heeft geen grenzen. En jij ook niet.

Dat jij je binnen de grenzen gekocht hebt, dat is begrijpelijk. Jij accepteerde ze niet alleen, jij betaalde voor ze, en jij betaalt nog voor ze. De meer grenzen jij accepteert, de groter de prijs. De prijs is de ontkenning van jouw echte waarde. Jouw echte waarde is wat jij betekent voor mij.

You are like a cowboy who has the idea that his lasso is shorter than it is and so he thinks he can throw it only so far.

Ik maakt geen onderscheid tussen gouden licht en gouden licht. Er zijn geen grenzen aan, dus hoe zou Ik een onderscheid kunnen maken? Elke grens is aanvaard en opgelegd. Zij zijn niet bestaand.

Jij hebt de grenzen van tijd en ruimte geaccepteerd en de hele brand die erbij hoort..Jij hebt beperking op beperking geaccepteerd, en nu heb jij jezelf beperkt.

Jij bent als een cowboy die het idee heeft dat zijn lasso korter is dan het is en dus denkt hij dat jij het maar zover kan gooien.

Jij bent als een bergbeklimmer in de mist die, met nog een stap, de top zou bereiken, en, onwetend, weer naar beneden gaat.

Jij bent als een Menselijk Wezen op Aarde die niet omhoog reikt, overtuigd dat hij dat niet kan.

Geliefden, jij werd niet veroordeeld naar de Aarde. Jij bent niet ertoe beperkt. Verander jouw beeld van het leven op Aarde.

Te vaak zie je jezelf gevangen.

Jij bent niet vastgebonden op Aarde. Jij bent een vrij Wezen. Jij bent vrij om het leven te zien op elke manier dat jij wil. Jij bent niet gebonden om het van een kant te zien. Jij bent niet gedwongen om op zijn fouten te verblijven. Jij bent niet gedwongen om dienstbaar te zijn. Jij bent gelast om plezier te hebben. Als Ik tot iets gebonden ben, is het plezier.

Waarom denk jij dat Ik jou van liefde gemaakt hebt? Zeker niet om jezelf te overtuigen dat jij iets anders bent. Wat kan jij meer zijn dan liefde als Ik jou ervan gemaakt hebt. Ik denkt dat jij misschien naar het verkeerde beeld in een foute spiegel hebt gekeken. Kijk naar waar Ik jou wijs. Hier, geliefden.

Sla je ogen op en kijk naar de zon. Vang een glimp op van Mij daar. Vang een glimp op van jezelf. Kijk in de spiegel, de Maan, en zie de energie van liefde zoals het is gereflecteerd. Zijn witte licht stroomt over jou alsof het zoete room is. Kijk naar de sterren en zie de liefde en blijdschap die zij zenden. Ze knipogen naar jou. Zij zijn vol van blijdschap en gevoel van verrukking.

Wat is er gebeurd met jouw gevoel van plezier en waardering? Wat is er gebeurd met jouw gevoel voor humor?

Het heeft geen zin om op het leven te mopperen. Het heeft zin om het te verheffen. Wees welwillend naar het leven. Verzorg het. Vertroetel het. Leer het kennen met de kostbaarheid ervan, en jij zult die van jou kennen. Jij hebt de dagen behandeld als wegwerpartikelen, en jij hebt jezelf ook zo behandeld.

Begin nu om te herkennen wat jij heilig houdt. Niet pijn, niet verachting, niet kritiek, maar omarming. In jouw hart omarm jouw naaste man en vrouw, en weet dat jij met dezelfde boot roeit. Kijk anders naar de boot. Zie zijn zeewaardigheid. Net als jij, het is goed om op Gods Oceaan te zeilen. En wat als de golven omhoog en naar beneden gaan? Jij roeit op de golven van God´s Oceaan.

Onder de golven ligt God?s Stilheid. Onder de golven lig jij.
Van Ons komt de zoektocht van de golven. Sinds wanneer zijn Wij afhankelijk van de golven? Samen zijn Wij Gods heldere licht en Wij sprankelen het gouden licht in alle golven. Volg de schuimkop en jij zult het zien.