Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1825 Er is Liefde, 3 november 2005

HEMEL #1825 Er is Liefde, 3 november 2005

God zei:

Is er groter geluk dan bij Mij zijn? Er is geen groter geluk voor Mij dan bij jouw zijn. Ik geniet wanneer jij een wedstrijd aanmoedigt of een prijs wint. Ik geniet daar ook van. En toch als de wedstrijd over is, en jij houd jouw prijs of verliest het ergens en jij wilt een ander en nog een ander.

Maar wanneer het op God aankomt, is er geen ander. Er is alleen Ik. En Ik ben van jou. En de helft van de tijd of meer, heb jij geen benul van Mijn bestaan. Jij bent druk bezig met een belangrijk detail van je leven. Jij schooit overal om een verloren knoop, en je laat jouw herinneringen aan Mij in de steek. Jij bent verdiept in een knoop, en vergeetachtig van Mij.

Natuurlijk, het is waar, I kan niet verloren zijn. Daarom, is het niet belangrijk om Mij te vinden. En toch is het belangrijk omdat zonder bewustzijn van Onze Eenheid, jij verlaten voelt. Jij voelt je verlaten en je voelt dat niemand naar jou omkijkt of naar je uitkijkt. soms voel jij je een verloren knoop waar niemand iets om geeft. Al die tijd, is het onmogelijke voor Mij om niet om jou te geven. Oh, geliefden, het idee om niet te geven om jou is onzinnig.

Ik volg jou dag en nacht. Ik laat jou nooit buiten Mijn zicht. Je ziet, Ik volg jouw gouden licht. Jouw licht is alles dat Ik zie. Ik begrijp alles dat jij ziet, en Ik begrijp dat jij gelooft in wat jij ziet, toch ondertussen, is alles dat Ik voor Mijzelf kan zien is jouw gouden licht. Gemaakt naar Mijn imago, jij reflecteert Mijn gouden licht. Gouden licht is alles dat er bestaat. Noem het liefde, noem het licht, noem het blijdschap, noem het vrede, gouden licht is alles. Jij bent niets dan een kolk van gouden licht. Natuurlijk, de woorden “niets dan” betekent alles. Al het andere dat jij je voorgesteld hebt en aangehecht bent, bestaat niet. Of, het kan gezegd worden dat het bestaat, maar, dan, het bestaat alleen als een verduisterd gouden licht.

Soms, vaak, ziet het gouden licht zichzelf niet. Het is zo verrukt in dit of dat geflikker van zichzelf, het wordt zijn eigen luchtspiegeling.

En toch, wat doet dat er toe? Het verandert niets. Onverschillig van iets, jij bent Mijn gouden licht die vrolijk schijnt op Aarde. Jij bent het spel van zonlicht. Jij bent de excursie die jij neemt naar het strand. Jouw zont jezelf in jezelf, en jij ligt op jezelf dat jij zand of strand noemt, en jij waadt in de volven van jouw licht die jij oceaan noemt. Alles is reflecterend licht. Alles is reflecterend licht. Jij reflecteert alles, en jouw ware reflectie ontsnapt jou.

Als jij voor een moment ervaart de Waarheid over jou, zou het tot de Eeuwigheid duren. Het zou jou door deze kleine levenstijd duren, en natuurlijk, en toch, zou jij niet bevredigd zijn. Jij bent niet bevredigd. Toch zou jij bevredigd kunnen zijn. Jij zou bevredigd kunnen zijn met de wetenschap dat IK BEN.

Denk er aan! IK BEN. En dat betekent dat jij bent. Ik ben jou, en jij bent Mij. Wij knipperen Onze ogen en spelen een bordspel. We noemen het Leven op Aarde. Er is geen patent op dit spel. En er zijn oneindige versies ervan. En ondanks wat jij mag denken, iedereen wint. Iedereen gaat via Start, en iedereen gaat steeds weer rond.

Geniet het spel dat jij spelt. Wat ook de bijzondere pauze die jouw spel is genoemd, geniet de beweging ervan. Geniet zijn aanroep. Naar wie roept het leven? Het roept naar jou.

“Kom naar buiten en speel”, zegt het leven. “Kom naar buiten en speel met mij. Laten wij samen de heuvels op en af rennen. Laat ons door de bossen gaan en daar de open plekken vinden. Laten we op de bergtoppen en op tafels dansen. Laten we dansen. Omarm me”, zegt het leven. “Omarm me voor alles dat Ik waard ben. En Ik ben veel waard. Maar denk er aan, lieve gebruiker en vervuller van mij, dat Ik been de grote expressie van het grote Gouden Licht. Ik zal de toverstaf zijn die jij in eer van God Die ons maakte zal zwaaien. Hij gaf mij aan jou, en jou aan mij. Jij zei geniet van mij. Hij zei om het vrolijk te maken.

Ik heb nooit gezegd om oorlog te maken. Ik kan oorlog net zo min begrijpen net als jij. Ik zie niet het nut ervan als er liefde voor in de plaats is om te spelen.