Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1819 De Weg die de Zon Licht Geeft, 28 oktober 2005

HEMEL #1819 De Weg die de Zon Licht Geeft, 28 oktober 2005

God zei:

Beschouw dat in je dagelijks leven jij aan het kijken bent voor getuigenissen over Mij. Wees de scherp ziende verslaggever die aandacht besteed aan de ontelbare zegeningen die Ik op Aarde uitschenk. Wees een jachthond voor nieuws dat waard is om te verslaan. Help het goede op Aarde te adverteren en gebruik het als speciaal artikel als de roddel van de dag. Laat het de krant zijn die ’s-morgens gelezen en gediscussieerd wordt aan de ontbijttafel.

Waar jij naar zoekt, zul jij vinden.

Schrijf en lees een dagelijkse getuigenis die van Mijn liefde spreekt. Wat anders is het waard om over te spreken? Waarom een klein hapje nemen als je de hele taart kunt hebben? Waarom geruchten geloven als je de Waarheid kunt hebben?

Als je niet de kennis van de eerste hand van Mij voelt, accepteer dan het van horen zeggen totdat jij het aandurft Mij zelf te kennen.

Waarom het moed nodig heeft om jouw ogen naar Mij te openen, weet Ik niet. Heeft het moed nodig om rijk te zijn? Misschien wel. Heeft het moed nodig om je hart te openen? Misschien wel. Heeft het moed nodig om te zijn wie je bent? Misschien wel.

Je zou denken dat het moed nodig zou hebben om onjuist te zijn, maar de wereld is een ondersteboven plaats. En nu ben je hier om het weer rechtop te keren. Hoe je het doet is met jouw aandacht.

Hoe laat je het zonlicht in je huis? Je opent de luiken zodat de zon binnen kan komen. Het zonlicht zal jou niet verblinden. Jij bent zonder het blind geweest.

Zonder van jouw plek weg te gaan, kun je de vijf bewijzen van liefde identificeren. Eerst, is er jij, die hier zit. Geef tenminste jouw potentie voor liefde toe. Dan zijn er jouw handen die de wereld aanraken. Dan zijn er jouw ogen die kunnen zien, jouw adem die omhoog en naar beneden gaat. Er is een raam door waar jij kan kijken naar het universum. Er is een schoorsteen van de open haard die vreemde handen voor jou hebben gesneden voor jij werd geboren, voor jou gelaten zodat jij de liefde zou voelen voor de persoon die het uit het hout heeft gesneden. Het hout zelf, is een drager van liefde. Draag te liefde van de vreemdeling voor jou. Liefde duurt voort. Zelfs als de schoorsteen weggehaald is, blijft de liefde hetzelfde. Liefde kan niet weggehaald worden. Het kan niet veranderen. Liefde kan alleen liefde zijn, en jij bent een drager en ontvanger ervan.

Vijf bewijzen van liefde zijn te weinig van de plek van waar jij zit.
Laten we de lijn optrekken naar 100. Zonder op te staan, kan jij er negentig meer bemerken.
En dan ben je nog niet klaar.

En dan denk je aan alle gelegenheden in het leven toen jij liefde gaf of liefde ontving. Er is geen tijd om ze overnieuw te tellen. Wanneer dit zo is, waarom dan Mijn geliefde kinderen moet je een gelegenheid vinden om verzoeken te hertellen als het leek of de liefde er niet was?

Kies liever de verzoeken van liefde.

Er is geen moment in de wereld die zonder liefde is. Er is geen berg of gletsjer zonder liefde. Er is geen verzoek zonder liefde. Ik ben een specialist in liefde dus weet Ik dit. Jij hebt geen bevestiging nodig voor wat Ik zeg. En, als je dat toch nodig hebt, liefde zelf is een bevestiging.

Vandaag, struikel over liefde. Bemerk het rechts en links. Bemerk het in ieder klein ding. Bemerk het in alles. Bemerk het in iedereen. Het is een grotere liefde die iedereen of alles voor jou zet. Vergeet niet om hallo te zeggen. Zeg hallo aan liefde deze morgen, en jij zult niet eens hoeven te denken om het te geven omdat jij de liefde zult laten uitstromen op dezelfde manier dat de zon licht geeft.