Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1815 Vertrouwen Is een Beslissing, 24 oktober 2005

HEMEL #1815 Vertrouwen Is een Beslissing, 24 oktober 2005

God zei:

Wanneer je weet dat je geliefd bent, moet je het vertrouwen hebben dat erbij hoort.

Met of zonder de realisatie van hoe geliefd je bent, je kunt nu vertrouwen hebben. Vertrouwen is een beslissing die je maakt net als een ander. Als je nu niet zelfverzekerd bent, was dat een beslissing die jij maakte. Het maakt niet uit waarop je het baseerde, het was jouw beslissing. Je kunt nu een andere beslissing nemen. Jij kunt nu kiezen om vertrouwen te hebben in jezelf. Het is absoluut jouw keus.

Vanaf jouw niveau van bewustzijn, zijn er dingen die je niet kunt kiezen, maar vertrouwen is daar niet een van.

Op dit moment kun je beslissen om vertrouwen te hebben in jezelf. Je kunt beslissen om niet langer te wachten voor de wereld om hoe dan ook jouw vertrouwen aan jou te overhandigen. Jij bent de uitoefenaar van jouw eigen vertrouwen. Jij kunt het nu hebben.

Er is een groot voordeel in het hebben van vertrouwen. Nu, praat ik niet van opscheppen of overmoed.
Ik praat gewoon om vertrouwen te hebben in jezelf vanuit je binnenste.

Nederigheid betekent niet een gebrek aan vertrouwen. Nederigheid betekent een groot vertrouwen in Mij. Het vertrouwen dat Ik in jou heb is absoluut. wanneer jij een ons vertrouwen hebt in Mij, zul je vertrouwen hebben in jezelf.

Vertrouwen in jezelf betekent niet dat je alles beheerst.
Het hoeft niet te betekenen dat je de Eiffel toren kunt beklimmen of de Atlantische Oceaan over kunt zwemmen. Het hoeft niet te betekenen dat je een grote natuurkundige of wiskundige bent. Het betekent wel dat jij een grote jij kunt zijn, en jij kunt groot zijn in waar jij toe geroepen bent. Dit hoeft niet te betekenen waar jij comfortabel bij bent. Jij hoeft helemaal niet comfortabel te zijn waar ik je toe roep om te doen.

Dat wat Ik wens kan jij doen. Dat is vertrouwen. Beschouw vertrouwen als iets dat Ik aan jou vertrouw. Ik vertrouw in jou dat iets was dat jij moet doen. Jij bent er misschien niet goed in, maar je hebt het vertrouwen dat Ik heb in jou.

Er is geen voordeel in het wachten op vertrouwen. Niemand zal het jou geven. Er is elk vertrouwen in het nu claimen van jouw God gegeven vertrouwen.

Het maakt niet uit wat jouw ouders dachten, of jouw leraren. Het maakt niet uit hoe zij jou lieten voelen. Het maakt uit dat jij nu jouw zelf toestemming geeft om overtuigend te zijn. Op zijn minst, met of zonder vertrouwen, jij zult doen waartoe jij geroepen bent. Dus waarom niet vertrouwen hebben?

Denk je misschien dat een gebrek aan vertrouwen een geluksbedeltje is? Denk je dat een gebrek aan vertrouwen jou succes garandeert?

Vertrouwen is een innerlijk weten dat er iets is dat jij moet doen. Het is voor jou om te doen. Jij moet het doen. Niemand kan het voor jou doen. Heb vertrouwen dat toen Ik jou koos, Ik wist was ik deed.

Wanneer jij het idee hebt om iets te doen dat jouw uitstrekt, kun je er zeker van zijn dat Ik jouw dat idee gaf. Jij had misschien niet eens een persoonlijk verlangen om het te doen. Jij zou niet het verlangen hebben om het voor jezelf te doen, maar dit is iets dat jij voor Mij doet. Heb het vertrouwen dat jij het zal doen, dat Ik jou aanwijs vanuit Mijn liefde en wijsheid en zorg voor de wereld, en dat jij het goed zult doen.

Weten dat jij Mij niet kan afwijzen, dat is vertrouwen.

Weten dat Ik wat van jou vraag, dat is vertrouwen.

Weten dat jij Mijn wil volgt, dat is vertrouwen.

Weten dat Ik in volledig bezit bent van Mijn vermogen, dat is vertrouwen.

Weten dat Ik met jou ben, dat is vertrouwen.

Er is verder niets wat jij nog moet weten.