Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1808 Wat betreft de Wereld Vernietiging? 17 oktober 2

HEMEL #1808 Wat betreft de Wereld Vernietiging? 17 oktober 2005

Kirt aan God:

Lieve God, wat is er in deze wereld aan de hand? Over het afgelopen jaar hebben we dood en vernietiging van astronomische maatstaf gezien. Sinds gisteren, zag ik dat het dodental in het midden oosten opliep tot meer dan 20.000 vanwege de aardbeving, en dat aantal zal ongetwijfeld hoofdzakelijk nog omhoog gaan. 1.400 stierven net in Guatemala door de modderstromen van Orkaan Stan. Orkaan Katrina nam meer dan 1.000 levens weg en 226.000 kwamen om in de Aziatische Tsunami. Dit alles, en meer, in minder dan een jaar!

Momenteel, de U.S. regering is als een gek aan het vechten om het potentiële gevaar te minimaliseren dat de H5N1 Aziatische Vogelgriep beheerst. Sommigen vrezen dat dit het volgende algemeen verspreidende ziekte die hier heel snel miljoenen van Menselijke Wezens zal doden.

Hemelse Vader, zijn we in de eind der tijden hier op Aarde? Als het niet zo is, waarom gebeurt er al deze doden en vernietiging? Als deze wereld is van de ego, dan waarom zorgt het er niet voor dat wij ons veilig voelen? Met alles dat er aan de hand is, mijn ego wordt door elkaar geschud tot de kern. Soms, lijkt het dat ik de dood verwelkomt via een ramp alleen maar om vrij te zijn van krankzinnigheid van deze onderste boven wereld, dan gebeurt er een echte tragedie en de angst voor de dood komt binnen. Een andere persoonlijk gebied dat beïnvloed is door al deze doden is mijn verminderde drijfveer voor gezondheids, financiële, en educatieve doelen na te streven. Voor al die mensen die zich hierbij aangesproken voelen, iedere ons van energie die gebruikt werd voor hun persoonlijke doelen verdween in een oogopslag. Ik weet dat het schadelijk is om die zienswijze te hebben maar het is moeilijk om dit te negeren en de logica erachter.

Een positief punt uit al deze chaos is mijn drijfveer om spiritualiteit te intensiveren in mijn leven is exponentieel aan het klimmen.

[Een meer persoonlijk commentaar op het einde is achtergehouden]

Ik hou van U,

Kirt

God aan Kirt:

Mijn lieve zoom, idylle van Mijn hart, jij houdt een klompje goud op jouw vensterbank, toch koester jij en stoft het waardeloze spul af waar het ook ligt.

De wereld is nooit geweest wat U een veilige plaats zou noemen. De wereld zou angst in U brengen.
De wereld doet dat. De wereld werkt op basis van angst. De wereld is een handelaar in angst. Het heeft angst geplaatst in onze gedachten, en jij hebt het in je hart genomen. Jij gelooft, bij voorbeeld, dat jij een griep zal krijgen. Jij gelooft in de griep op dezelfde manier dat jij gelooft in het promoten van advertenties.

Wat een persberichten krijgt die onschuldige griep. Voor het opkomt, ben jij er klaar voor, met je handen voor je uit.

Blijf weg van adverteren, geliefden, allerlei soorten. Blijf weg van angst. Angst heeft magnetische krachten. Door de kracht van angst, zou de wereld dingen kunnen aantrekken die het beter zou kunnen ontwijken. Het is beter om angst te ontwijken. Het is beter om te genieten. Dit is niet om de dansen op het verdriet van de wereld maar om ze op te tillen.

Werd oorlog niet net als de griep gepromoot? Werden niet wat de wereld rampen noemt op jouw gedachten geworpen? “De hemel is naar beneden gevallen. De hemel is aan het vallen. De hemel zal vallen.” Dit is het gekscherende lied van de wereld. Het is altijd zo geweest.

Nu zul je zeggen dat deze dingen echt zijn. Ze gebeuren echt. Ze zijn gebeurd. Mag Ik voorstellen dat jij aandacht besteed aan de astronomische cijfers die levend zijn en zorgen voor anderen? Als je moet tellen, tel dan wat jij goed noemt.

Dit is niet je hoofd in het zand steken. Dit is kalm blijven in het midden van het leven.

Houd je gedachten op de vrede. Hou kun je jouw gedachten op vrede houden als jouw aandacht is op oorlog en aardbevingen? Het is niet egoïstisch om uit het gekrakeel te blijven. Het is dom om er in te blijven.

Beschouw oorlog als een communicatie ziekte. Tenzij je een dokter of een verpleegster bent, blijf weg van ziekte. Geliefde, oorlog en angst zijn ziektes. En ze zijn communicatief. Ze zijn elke dag communicatief in de kranten. Levens zijn verloren en winst is gemaakt. Je geeft uit je zak, en je geeft uit je hart en je leent de nederlaag.

En nu zullen we het bekijken vanuit een andere hoek. Geliefde zoon, het woord tragedie bestaat niet in de Hemel. Het kwam er zeker niet vandaan. Het is de wereld die dood verwoesting noemt. Het is de wereld die zegt dat het een vreselijk ding is. Iedereen in de wereld is grootgebracht om te geloven dat de dood levens-verslagen is een vreselijke gebeurtenis, lastig op zijn best, afschuwelijk of erger, zo vreselijk is het. Dood is ongelofelijk omdat het Menselijk hart weet dat er geen dood is. In termen van het leven, het lichaam is niets. Voor jou, is het alles.

Jij zou vasthouden aan het lichamelijke, wat het ook mag zijn en waar het ook mag liggen. Je zou vasthouden aan je lichaam en bouw. Jij zou vasthouden aan het terrain en de rivier zoals jij zou wensen hoe ze moeten zijn, en alsof het je recht was, alsof jij de aangewezen opzichter was van Moeder Aarde. Jij bent er om de Aarde te dienen, niet om het te regeren. Luister er naar. Luister naar wat het zegt tegen jou. Niet uit angst of voor rampen maar uit liefde van de creatie. Creatie is lichamelijk. Een liefde creatie maar niet om het vast te houden in je vuist.

Voor degene waar het leven op Aarde is afgelopen, voor degene die hun geliefden hebben verloren, en voor degene die het lichamelijke en emotionele structuur verloren hebben die ze thuis noemen, zend zegeningen naar hen. Degene die stierven, kwamen niet om Zij betreuren niet een verlies. Zij zijn niet langer zoals jij. Misschien jullie, al Mijn kinderen, kunnen als hun zijn – niet verbonden. Ze leven simpelweg ergens anders. Er wordt voor ze gezorgd. Ze hebben de Aarde verlaten. Dat is alles. Ze zijn gevlogen naar waar het physieke lichaam niet meer nodig was en alleen maar een belemmering is.

Niets van de Eeuwige verandert, niet in de Hemel en niet op de Aarde, maar het tijdelijke verandert naar rechts en naar links.

De wereld zoals jij die ziet is niet voor eeuwig, of zo bedoelt. De wereld verandert. Met of zonder jou, het verandert. Dit is hoe het is. Voor al die zich zelf realisten beschouwen, je leeft in een fantasie als jij gelooft dat de relativerende wereld moet blijven zoals jij dat ziet en zegt zoals het moet zijn.

Geliefde Kirt, vouw je krant op. Zet het nieuws uit. Denk jij dat ik het kijk of het weerbericht?

Wees makkelijk met de ontwikkeling die jij spiritueel noemt. Het is een natuurlijk iets. Het is niet een georganiseerde inspanning. Het heeft niet wanhopige maatstaven nodig. Jij en Ik en ieder die dit leest en ieder die het niet leest, Wij zijn ervaren in de Eenheid. Het is wat Wij zijn. Het is niet aan jou toegevoegd. Jij mist het niet. Het is alleen dat jouw oog op de problemen van de wereld gefixeerd zijn. Nu draai je ogen naar Mij. Spiritualiteit is niet een geleerd iets. Bewustzijn is niet geleert. Het is die kant uit gedraaid.

[God´s antwoord voor het persoonlijke commentaar is teruggehouden]