Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1797 Een Zeldzame bloem, 6 oktober 2005

HEMEL # 1797 Een Zeldzame bloem, 6 oktober 2005

God zei:

Zelfs als jij de enige was, jij moet zijn wat je bent. Als de hele wereld een kant uitzwemt, en jij de andere kant, jij moet je eigen weg zwemmen. Dit is niet om eigenzinnig of willekeurig te zijn. Ik herhaal weer dat je jouw hart moet volgen.

Eens dacht men dat de wereld plat was, en dat het Godslastering was om anders te denken. De wereld verandert zijn gedachten. Je hoeft niet iedere rage te grijpen die langs komt net zoals je niet hoeft vast te houden wat waar is in je hart. Luister naar wat waar is voor jou.

Het is een verlies van energie wanneer je mee gaat met de stroom voor geen andere reden dan om deel te zijn van de hoofdstroom.

Het is niet nodig om er tegen te zijn hoe de wereld gaat, of dat het nodig is om meet e gaan. Misschien heeft iedereen een appelboom omgehakt, terwijl jij aantrokken werd door vijgen. Misschien zal volgend jaar het andersom zijn. Denk niet voor jezelf de tijden vooruit of achteruit.

Wees juist wie en wat je bent. Jij houdt niet een aanplakbiljet omhoog. Jij maakt simpelweg keuzes die jij moet maken.

Er zijn toezeggingen die jij aan de wereld maakt. Jij rijdt aan de rechterkant of aan de linkerkant van de weg, naar gelang waar je bent. Je start niet een campagne om de regeling te veranderen. Jij houdt je eraan.

Maar als je een rechter bent, en je hart is tegen de doodstraf, dan kan je niet tegen je hart ingaan en een rechter zijn in zulke zaken. Je moet een andere arena vinden om een rechter in te zijn. Jij kan niet steeds tegen je hart ingaan, of je sart, slaat, en mishandeld je hart. Jij betaalt een te hoge prijs.

In jouw bezigheid, zit je soms een bankschroef. Als iedereen oprecht was in hun harten, zouden er geen bankschroeven zijn, geliefden.

Soms offert iemand iets op om iets anders te winnen. Wees voorzichtig dat het niet jouw integriteit is dat je opoffert. Het is het niet waard. Niets is meer waard dan liefde.

Hoeveel hou je van jezelf wanneer je jouw geboorterecht weggeeft?

We komen terug op liefde. We komen altijd terug op liefde. Er is niets anders om op terug te komen. Er is niets anders om weg te laten. Er is alleen jezelf voor de gek te houden, en je bent geen gek. Je bent misschien mal, maar niet een gek. Straf jezelf niet om een gek te zijn, of een schurk. Straf jezelf om een liefhebben te zijn van de grote mogelijkheden van de wereld, en niet om ze te verzaken.

Jijzelf bent een grote mogelijkheid. Jij bent een zeldzame bloem die bloeit. Je weet misschien niet de naam van de bloem die jij bent. De hele wereld heeft misschien geen naam voor jou. Geef jezelf dan een naam, geliefden. Noem jezelf. Kies een prachtige naam uit die vibreert aan de toon van jouw hart en die van Mij.

Jij mag een zeldzame bloem zijn die bloeit voor het raam. Je mag een zeldzame bloem zijn die bloeit in de woestijn. Je mag een zeldzame bloem zijn in een vaas op de schoorsteen. Je mag een zeldzame bloem zijn in een veld vol met madeliefjes. Het maakt niet uit waar je bent. Het maakt uit de zeldzame bloem die jij bent.

De wereld is vaak raar in zijn afscheidingen. De wereld veilt jou weg. Het weet niet wat jij waard bent. Het denkt dat jij makkelijk vervangbaar bent. Het weet niet dat jij uniek bent. Het weet niet hoeveel jouw ziel weegt. Maar Ik weet het.

Luister meer naar je eigen hart dan naar de wereld. Jij zult naar Mij luisteren. Jij zult jouw wil volgen en ontdekken dat dat de Mijne is.