Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1793 Elke Boom Die Groeit op Aarde, 2 oktober 2005

HEMEL # 1793 Elke Boom Die Groeit op Aarde, 2 oktober 2005

God zei:

Alle beredeneerde uiteenzettingen zijn excuses. Er is geen reden voor excuses. Ze zijn niet belangrijk. Zoek niet naar alibi’s. Je hebt simpelweg niet altijd alles onthuld wat jij bent. Herken en onthul.

Dat jij gisteren minder liefhebbend of minder wijs was is niet iets om over te kermen. Het is om over te verheugen, want dit betekent dat je vandaag meer liefhebbender en wijzer bent dan je gisteren was. Is dit niet iets om blij om te zijn?

En nu zie jij de enorme belangrijkheid van waar jij je attentie moet zetten.

Denka an alle geode dingen die jij hebt gedaan. Denka an alle geode dingen die je zal doen. Denka an alle privileges die jij in jouw leven hebt ontvangen. Maak gebruik van deze giften die Ik jou gegeven heb. Als je denkt dat Ik iets vergeten bent, geef het dan aan jezelf. Maak het eigen.

Iedere boom die groeit op Aarde heeft zijn doel. Zelfs het jonge boompje. Zelfs de verwilderde boom. Zelfs de bomen die gebogen zijn dan die rechtop staan. Zelfs die niet bewonderd worden dan die wel bewonderd worden. Elke boom is op zijn rechtmatige plaats, en het is hier om te profiteren van het universum. De boom helpt jou om te ademen. De boom denkt hier niet over na. Het groeit alleen maar waar het staat. Als iedere boom een deel is van het Grote Ontwerp, denk je dan werkelijk dat jij dat niet bent?

Je weet misschien niet wat jij bijdraagt. Of je nu besef hebt van jouw bijdrage aan het leven of niet, heb het besef dat jij bijdraagt. Voor de deugd van jouw zijn hier op Aarde, jij draagt er bij aan. Heb de intentie om meer bij te dragen. Zeg in je hart:

“God, Ik weet niet waarom ik hier ben. Voor de helft van de tijd weet ik niet waarom hier iemand is op Aarde. Wat het spel ervoor is, wat het object er voor is, hoe het te spelen, zijn buiten mijn huidige begrip. Ik weet dat ik geen keus heb maar om te spelen. Ik weet dat U mij het leven heeft gegeven zodat ik het mag leven en ook Uw wil. Soms kan ik dat niet begrijpen, ik doe soms iets voor dit universum. God, geef me het vermogen en de middelen om dit te doen. Laat me de weg zien.

“God, Ik weet U vraagt mij om lief te hebben. Ik slaag hier vaak niet in. Hoe kan ik meer liefde geven wanneer ik liefdeloos voel en zelf ernaar zoek wanneer ik wakker ben of slaap.?”

Ik antwoord jou: Geliefd kind van Mij, door jouw intentie om lief te hebben, door het houden van die intentie voor jou, zullen er verschuivingen zijn in jou die de deur van jouw hart openen. Jouw hart zal wijd open gaan staan. Als jouw hart opent, zal ook jouw visie openen.

Je zult meer mogelijkheden zien om Mijn liefde te gebruiken. Ik heb jou een carte blanche gegeven.
Ik leg geen beperkingen op aan jou. Zie je nu hoe jouw excuses beperkingen zijn?

Beperk jezelf niet langer.

Beperk jezelf van liefde en je leeft niet langer.

Je hebt je eigen handen vastgebonden. De touwen zijn excuses geweest, slechte alibi’s voor wat je niet gedaan hebt of kon doen op verschillende gelegenheden die zichzelf presenteerden. Nu des te meer liefde wordt gevraagd, de meer liefde jij zult geven. Zelfs in het midden van een oorlog, jij zult alles omsluitende liefde liefde geven. Jij zult het stilletjes geven vanuit de hoeken van je hart. De liefde die jij geeft hoeft niet opgemerkt te worden, niet meer dan een boom opgemerkt hoeft te worden. Het is gewoon dat jij liefde moet geven. Geef het in iedere omstandigheid. Er is geen excuus om het niet te doen.