Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Hemel#1798 Geef je schip een Naam

Heavenletters™, brengt de aarde dichter bij de Hemel
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

HEAVEN #1798 Geef jouw Schip een Naam, October 7, 2005

God zei

Laat vandaag jouw leven een boot tocht zijn. Misschien ben je in een kano aan het peddelen. Hoe rustig, alleen jij het water en de kano. Het water stimuleert jou en jij stimuleert het water en de kano neemt je mee. Laat jouw leven vandag een gemakkelijke boottocht zijn, alleen jij die meevaart.

Krijg het idee dat vandaag een van die dagen zal zijn, zonder enige moeite, je overal op tijd bent, zonder haast en iedereen die je ontmoet is gezellig. Wat er ook gebeurt in je leven vandaag, het maakt niet uit. Jouw gedachten zijn helder en jouw hart is open als je met de stroom meegaat.

Je komt verplichtingen tegen maar je voelt je niet verplicht, je voelt je blij.

Als een andere boor op je weg verschijnt, groet je en vervolg je je weg.

Wat kan jou op een dag als deze verstoren? Dit is jouw boottocht.

Misschien ben je op een zeilboot en er is niets anders voor je te doen dan je in de zon koesteren en de wind en het water voelen als deze jou naar Mij brengen.

Zelfs als je op een reddingsvlot bent en je met je handen peddelt, peddel je naar de Hemel.

Ook al gaat je boot lek, jíj omarmt het Leven. Jij ervaart het Leven als een grote gunst. Deze dag is jouw gastheer. En jij eert deze dag omdat deze aan jou is gegeven.

Als je wilt denken dat je een ster naar de Hemel berijdt, prima. Als je wilt denken dat je in een Ferrari rijdt, rji er in. Als je op het water wilt lopen, ook goed. Of je nu zwemt of zeilt, je gaat dezelfde weg en dat is de weg naar Mij.

Er is geen twijfel, dat jij op deze tocht aanwezig bent. De enige vraag is; hoe gelukkig ben je als aanwezige, dat is de vraag welke je jezelf elke dag moet stellen als je onderweg bent.

Je bent in een speelgoedauto. Je stuurt en draait. Je rijd en toch ben je niet de Bestuurder tot je een bepaalde lijn oversteekt en je erkent dat je bent. Dat is niet een finish maar eerder een startpunt. Heel geleidelijk heb je je rit beïnvloed. Je was de bestuurder en de passagier. Je bent degene die spreekt en die luistert. Je spreekt met jeZelf. Je komt jeZelf overal tegen. Misschien ben je het zicht kwijt over wat je doet op dit moment van het leven. Je loopt vast in het verkeer.

Misschien vergeet je dat jij een zeiler bent die de hoogste zeeën bevaart.Jij denkt dat je iets anders bent. Je moppert liever dan dat je zingt. Waar je ook bent, je kúnt zingen. Zing een volkslied. Neurie een deuntje. Zing een lied voor jezelf. Jij bent de toon die zingt. Jij bent ook de zee om te bevaren.

Geef je schip een naam. Geef het een juiste naam. Noem het geen "gevaar" of iets dergelijks.

Hoe ga je je schip van het leven noemen? Ik zal je een paar voorbeelden geven "Eeuwigheid, Blauwe Lucht, Vrolijkheid, Dans, Rijzende Ster, Gevonden Schat, Machtige Wil, Harteklop, Oneindige Vreugde, Muziek, Lach van het Universum, Zonlicht, Maanstraal, Sterrenlicht, Verrukking, Spring Uit de Band, Artiest, Muziek van je Leven, Hoog Vliegende Liefde, Geliefde, Licht, Engel, Grootsheid, Schoonheid, Vriend......."

Noem je dag vandaag en laat het zo zijn.

Hernoem jeZelf. Welke nieuwe naam je aan jezelf wilt geven, doe het NU. Misschien hebben jij en je schip dezelfde naam.

Heavenletters™
Copyright@ 2005