Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1790 Het Licht Dat Je Ziet, 29 september 2005

HEMEL # 1790 Het Licht Dat Je Ziet, 29 september 2005

God zei:

Laat er licht zijn. Ik zei niet Laat er niet ellende zijn. Ik zei Laat er licht zijn. En zo zond Ik jou naar de Aarde om het op te fleuren. Geen andere reden. Welke andere reden zou er kunnen zijn?

Wanneer je jouw licht laat schijnen, volg je Mijn Wil. Het moet schijnen. Laat het schijnen zoals jij wilt.

Jij schijnt jouw licht, niet voor jezelf, maar voor de verlichting van de wereld. De wereld heeft het nodig dat jouw licht schijnt. Je kan niet iemand anders zijn licht laten schijnen. Alleen die van jou. Toch steekt jouw licht andere lichten aan. Dat is hoe het werkt.

Je schijnt jouw licht overeenkomstig jouw visie, toch schijn jij meer licht dan het geloof dat je hebt in jezelf. Ondanks jouw beperkte opinie, schijnt jouw licht. Jij continueert Mijn licht op Aarde.

Het is alleen licht dat het universum omhoog houdt. Licht is vitaal. Het licht van de zon en de sterren is verbazingwekkend, toch is het minder licht dan die van jou. Begin een idee te hebben hoe helder jouw licht is. Ik zie het overal waar Ik ga. Jouw licht is Mijn licht dat terug gaat. Je stuurt simpelweg Mijn licht naar Mij. Het is als een komeet. Alle ogen kijken naar Mijn licht als het gaat door de lucht, Mijn licht in jou.

Of je er nou onbewust van bent of niet, Mijn licht schijnt in jou. Je kan niet Mijn licht uitdoen, maar je kan het aandoen en het helder houden. Het is geen grote zaak om Mijn licht door jou te laten schijnen, en toch is het wat belangrijk is, en je maakt er een grote zaak van, alsof je niet capabel bent. Je bent terughoudend erover. Je bent lichtschuw. Nu herken dat je een Wezen van Licht bent. Licht en liefde zijn onderling verwisselbaar. Mijn licht is het licht van de liefde. Het is niet een productie. Het is een natuurlijk licht.

Jij bent een vuurvlieg die nooit stopt.

Jouw licht is universeel. Het behoort niet aan jou. Het behoort aan het gift van leven. Het is het gift van leven.

Jij die werd verwekt in de Hemel is geboren uit Mijn licht. Wat zou je anders verwachten om te doen op Aarde dan schijnen? Kwam deze gedachte juist in jou op?

Je licht de Aarde niet op met de fanfare. Het is dat niet, als je een kamer binnengaat, alle ogen naar jou gericht worden. Het is de kamer die helderder wordt door jouw aanwezigheid. Niemand hoeft jou te eren, maar je kan jezelf eren. Heb besef van het licht dat je uitschijnt. Schijn het voor alles dat het waard is. Schijn het voor Mij. Ons licht is een heleboel waard.

Deze regeling is tussen jou en Mij. Alles wat jij moet doen is Mijn licht te schijnen. Jij hoeft het niet aan te kondigen. Je hoeft niet te zeggen: “Iedereen, zie mijn licht. Ik schijn het voor jou.” Jij verlicht stilletjes. Het is niet voor jou om opgemerkt te worden. Het is voor jou om licht te laten schijnen. Het is een bijproduct als je opgemerkt wordt. Bij het licht van jouw licht, ziet iedereen zijn eigen. Missschien was hun licht in een zak, maar nu hebben ze het eruit gehaald en schijnt het ook. Licht kan alleen licht zijn. Het kan een hele kamer oplichten. Het kan het hele universum oplichten. Jij trekt licht aan. Jij stuurt het door. Snel zal er een explosie van licht zijn die je nog nooit gezien hebt.

Licht gaat door over de hele wereld. En het zal nooit gedimd worden.

Snel zal je wakker worden in een nieuwe wereld. Je zal in een verdoving van licht zijn. Het licht was er altijd, maar nu zul je het zien. Jij al het zien zoals je het nog nooit hebt gezien. Je zal het zien voor de eerste keer, en je zal zien dat jij het licht bent dat je ziet.