Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2251 Alle Chrystallen Kandelaren in de Wereld 23 Jan

HEMEL # 2251 Alle Chrystallen Kandelaren in de Wereld 23 January, 2007

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Mochten al je dromen bewaarheid worden, wat dan? Hoe verschillend denk je dan dat je gevoel voor het leven zou zijn? Hoe lang zou je je overgelukkig voelen? Hoe lang duurt de vreugde om een nieuwe auto? Dat is hoe lang je je verheugd zou voelen. Geluk van buiten uit heeft een duurtijd. Innerlijk geluk heeft geen einde. Dat is zoals het is, geliefden.

Speelgoed is enkel speelgoed. Meer speelgoed geeft je niet meer geluk. Misschien een kleine vreugdestoot, niet meer. Vroeg of laat, verslijten alle speelgoedjes, of hun glans verdwijnt, of je vreugde ermee verminderd, zelfs wanneer ze nog schitteren.
En toch, steeds opnieuw, focus je je op de materiële schatten.

Versta me niet verkeerd. Ik moedig je aan om van de schatten van de wereld te genieten. Waarom ook niet? Het enige wat je in gedachten moet houden, is er niet op te rekenen om je gelukkig te maken. Heb ze. Geniet ervan. Deel ze. Blink ze op. Draag ze. Berijd ze. Geef ze uit. Hoe erg je ook van je schatten houdt, toch heb je er nooit genoeg.

Verlangen naar een schitterende rode wagen , Is eigenlijk prettiger dan het bezit ervan.
Veertig paar dure schoenen? Eén nieuw paar kan voor iemand groter geluk brengen.
Een mooi huis? Na een tijdje maakt het, in de kwaliteit van je leven. niet zoveel verschil meer uit. Er is nog steeds jij, en er zijn altijd nog de mensen waarbij je leeft, en je relaties.

Eén miljoen dollars in de bank? Heel mooi, maar het is, hoe dan ook, alleen geld in de bank. Het is geen liefde. En het kan je zelfs geen liefde kopen. Er is geen prijs die je voor liefde kan betalen. Liefde van je hart is hetzelfde, of je nu een miljoen dollar hebt of alleen een vijfje.

Zelfs wanneer je al de schatten in de wereld hebt, zal je geest er nog steeds op gefixeerd zijn, net zoals in het begin. Schatten van de wereld zijn op de één of andere manier een zorg.

Terwijl Liefde, die geen ruimte inneemt, de wereld en je hart vult. Zelfs maar een klein sprankeltje liefde, licht je leven zodanige op , dat alle kristallen kandelaars in de wereld het niet zouden kunnen evenaren.

Wat zijn voor jou de eenvoudige genoegens in het leven? Heb ze nu. Geniet er nu van. Wacht niet tot je rijk of wat dan ook bent. Waar hou je van? De geur van versgemaaid gras? Het knarsen van de laarzen in de sneeuw? IJsschaatsen? Een sneeuwbal maken? Aan het strand wandelen? Het zand tussen je tenen voelen? Op de golven surfen? Bij kinderen zijn? Alleen zijn? Wat je ook genoegen schenkt, doe het dan nu.

Beeld je al de zaken in, die je genoegen doen, en geef ze jezelf. Er is niets waar je nu nog moet op wachten. Stel je vreugde niet voor een andere keer uit. De tijd is nu. Vreugde is nu rijp. Het seizoen voor vreugde is nu. Als je dan al in iets moet opgaan, ga dan op in vreugde.

Wandel naar het werk deze morgen. Ga vanochtend niet werken. Ga vroeg werken. Blijf laat. Neem een andere job.

Verander je routine. Maak plaats voor datgene wat je echte vreugde geeft. Je kan dat. Jij bent de enige die dat kan. Niemand kan jou de vreugde geven, die jij verlangt. Allen jij.

Maak komaf met de gedachte dat geluk van iets buiten jezelf komt. Herstel jezelf nu in de vreugde. Zelfs met gaten in je schoenen, kan je gelukkig zijn. Zelfs zonder schoenen kan je gelukkig zijn. Jij bent degene die limieten plaatst op wanneer en hoe je gelukkig zal zijn.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org