Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2226 Steeds hoger rijzen 29 December, 2006

HEMEL # 2226 Steeds hoger rijzen 29 December, 2006 (in Iowa geschreven)
Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Leven wordt je op een zilveren schaal met gouden lepel aangeboden. Geniet van het leven. Het is mijn geschenk aan jou. Blijf op het leven afgestemd. Waar je ook bent, wat er ook gaande is, je bent op avontuur in het leven. Je gaat op ontdekking en je ontdekt. Wanneer je de berg Everest beklimt, is er sneeuw en koude wind en ijs om op uit te glijden. Weet dit: er zullen opnieuw warme vuren zijn. Warme vuren zijn datgene waar het leven uit bestaat. Verwelkom de voorbodes van de warmte, want zij zijn voor jou de voortekenen.

In de relatieve wereld, wat voorheen en nadien gebeurt herhalen zichzelf. Voor en na bestaat alleen in de relatieve wereld, geliefden. Dieper dan de ervaring is het bewustzijn dat wat niet relatief is. Breng bewustzijn naar je ervaring. Wat er zich ook voordoet, je hebt een home run gescoord. De geraakte bal vliegt over het speelveld en licht in je hart op, licht in de Hemel op en licht overal op.

Iedereen in de wereld heeft ervaringen. Ze nemen waar. Ze nemen hun levens waar. Ze hebben een keus in hun waarneming. En het is vanuit deze waarneming dat hun leven zich voor hen toont. Neem de liefde waar, en je zal meer liefde waarnemen. Je zal het vermenigvuldigen. Wat je voorspelt is als de gist in het brood. Het zal de deeg van je ervaringen doen rijzen. Het leven borrelt voor je op.

Ja, je bent een kermismolen. Ja, je gaat vaak om dezelfde plaats heen. Elke keer je een draai maakt, wees er zeker van dat je niet vergeet de ring te grijpen. Het wacht er om door jou gegrepen te worden. Jij bent degene die ernaar moet grijpen. Zelfs wanneer je het niet kan zien, rijk er toch maar naar uit. Je zou het nog eens in het donker kunnen vangen ook. Je hoeft niet eens een inch voor je uit te kunnen zien. De regenboog wacht hoe dan ook op je. De ring, de regenboog, al je wensen wachten op je, enkel een handgreep van je verwijderd.

En als je de ring dan ontvangt, zwier het hoog, zoals een bruid haar boeket naar haar bruidsmeisjes zwiert. Wanneer je de regenboog bereikt, laat het dan weten. Toon het aan iedereen. Het verhaal van hoe en waneer je de regenboog ontdekte, is niet zo belangrijk als de regenboog zelf. Als je de regenboog kan vinden, wat houdt anderen dan tegen om het ook te vinden? Regenbogen bestaan voor iedereen. Ze zijn bruggen doorheen het universum. Beklim ze.

Je beklimt een touw, met hand over vuist. Je wandelt een heuvel op, één stap per keer. Zelfs wanneer je een pauze neemt, is er nog steeds het momentum van het klimmen. Eenmaal je de kachel hebt aangemaakt, zal het vuur je rijst blijven koken. Om rijst te kunnen koken, licht je het vuur eerst op. Net zo, hou het momentum in je hart opgelicht. je kookt rijst. Heel binnenkort zal het klaar zijn om te eten, en je zal het verslinden. Kook je leven op dezelfde manier, geliefden. Licht het vuur eronder op, en in het geval van je hart, laat de vlam nooit verminderen. In je hart liggen gloeiende kolen, die nooit doven, toch is het goed voor je om er meer aanmaakhout op te gooien.

Je bent bezig met een voortvloeien van momentum. Beroer dit continuüm met vreugde in het leven. Dat is hoe je het van brandstof bevoorraad. Er is niks als deze brandstof. Het hoeft geen energie. Het geeft energie. Je bent je eigen vreugde en daardoor je eigen energie. Je liefde rijst tot in de Hemel, en het neemt alles in zich op. Liefde rijst. Het overstijgt. Er is niks anders dat het moet doen. Het reikt voorbij de Hemel. De rijkdom van je liefde cirkelt overal rond, en het rijst opwaarts, zoals rook vanuit het vuur van je hart, altijd rijzend.

Vertaald door Leen Joseph

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org