Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2225 Jouw ingebeelde Zelf 28 December

HEMEL #2225 Jouw ingebeelde Zelf 28 December, 2006 (in Athene en de luchthaven van Amsterdam geschreven)

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Onthoud waarvoor je hier op Aarde bent. Onthoud waarvoor je hier niet bent. Je bent hier om Mijn Liefde uit te dragen en ze ook te leven. Dat is genoeg. Dat is voldoende.

Eerder dan aan de zaken te denken die je verontrusten, zou je beter denken aan wat jou genoegen doet. Denk dan aan Mij. Denk aan Mij, alsof je door een stapel wenskaarten kijkt, en neem er een ‘gefeliciteerd’ kaart uit. Haal er één uit, die Ik aan jou zou kunnen geven. Denk aan de vele zaken waarvoor je jezelf een schouderklopje kan geven. Wil je ajb meer aan die zaken denken dan aan de mogelijke fouten die je ooit had kunnen maken? Je bent vlug geweest om jezelf te beledigen, op dezelfde manier dat je vlug was om anderen te beledigen.

Geliefden, omring je alstublieft met liefde ipv zelfbelediging? Wil je naar het licht kijken, dat Ik zie? Ik denk dat je jezelf een rustpauze moet gunnen. Wat dan, als je niet die ingebeelde hoge standraad bereikt? Wat dan, als je soms slabakt? Wat dan, als je zelfs plat op je gezicht valt? Misschien is dat de bestaansreden van gezichten? Misschien moet je over jezelf struikelen en er niet om geven.

Wees als het kleine kind, dat leert gaan. Hij geniet zelfs van zijn val. Dat doen zijn ouders ook. Het kind was eigenlijk niet bedoeld om perfect te kunnen wandelen van bij de start. Iedereen geniet van zijn pogingen, om te leren wandelen.

Zo voel ik mij tegenover jou. Jij leert in de wereld te wandelen. Het wegdek is niet plat. Wie heeft gezegd dat je wordt verondersteld een prima ballerina te zijn? Wie heeft gezegd dat je een expert in het leven moet zijn? Misschien moet je een beginneling zijn. Misschien moet je jezelf helpen. Misschien moet je zelf lachen. Geef dan toch een kleine glimlach.

Misschien heb je de gewoonte om van jezelf een beeld te maken, en om kleverige naalden erin te steken. Je wenst glad te zijn, en toch verruw je je kantjes. Soms ruk je jezelf uiteen. Je maakt onnodige eisen; Geliefden, Nu is het de tijd om boven je ingebeelde zelf te rijzen. Misschien is het nu de tijd om jezelf een kleine massage te geven.

Ontevredenheid met jezelf is een stunt van het ego. Denk nu zelfs niet eens voor één minuut dat het egoloos is om jezelf te kleineren. Dit is het ego op zijn beste! Ego drukt zichzelf op jou af, en zegt je dat je jezelf moet minachten, om eenvoudig te zijn. Ego laat jou schoten op jezelf afvuren. Verheugd als het is, danst het in het rond, slaat zich op de knie, klikt de hielen in de lucht, met extase bij het zien van jouw ongemak.

Ik vertel je hoe het is. Nu moet je jezelf als een goede vriend groeten, iemand die je graag mag, en waar je graag bij bent. Ik weet dat je je vrienden liefde toelaat. Wees je eigen goeie vriend. Geef jezelf een tip. Je stond deze ochtend op, je vond je sokken. Je hebt je schoenen geknoopt. Oh, je brandde je toast? Dat is in orde. Maak er dan meer.

Je komt jezelf vandaag voor de eerste keer tegen, en je moet jezelf verwelkomen. Je ontmoet de wereld. Zeg Hallo. Wees vrijgevig. Vandaag, beschouw jezelf als een beroemdheid, en geef jezelf alle respect. Rol het rode tapijt uit. Jij bent Mijn geliefde kind vandaag, en Ik vraag je om heel goed voor jezelf te zijn.

Vertaald door Leen Joseph

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org