Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2221 Vanuit de Uitgestrektheid van je Hart 23December

HEMEL #2221 Vanuit de Uitgestrektheid van je Hart 23 December, 2006 (in Duitsland geschreven)

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God zegt:

Van uit de weidsheid van je Hart vloeit liefde. Je hart is als een gigantische glijbaan, en de liefde glijd er langsheen en klimt even makkelijk terug naar boven als het er af kan glijden. Liefde kent geen verschil? Dit is de plaats van liefde waar ji vandaan komt. Wees verliefd op het leven, en kom gewoon vanuit deze plaats van waardering voor elk Wezen op deze Aarde. Niemand is meer dan gelijk welke andere. Jij denk dat. Dingen van één of andere variëteit kunnen misschien een indruk op je maken. Beroemdheid en rijkdom kunnen een indruk op je maken. Veel letters achter een naam kunnen een indruk op je maken. Alle franjes van de wereld kunnen een indruk op jou maken.

Maar de eenvoudige liefde van jouw hart, zoals dat van Mij, heeft allen lief. Maak indruk met je hart en met niks anders. Als het niet aan jou ligt om een oordeel over de wereld te vellen, dan is het ook niet aan jou om een indruk te hebben. Zelfs een positief oordeel is een oordeel. Laat oordeel met rust. Oordelen is een grote factor in je leven. Je kan er heel goed zonder. Je kunt veel beter, er zonder. Je kan veel meer liefhebben zonder oordeel.

Als je liefde als regen vanuit de Hemel is, dan moet het overal vloeien. Het is niet geselecteerd. Liefde wijst niet enkel naar enkele snoepjes in het snoepwinkeluitstalraam. Binnen de omhelzing van liefde voor het geheel van de mensheid, maak je keuzes. Je huwt niet met iedereen. Je komt eenvoudigweg vanuit een voorstelling van liefde.

Als je naar een meubelwinkel gaat, kies je daar de meubels uit, die je leuk vindt. Je koopt het niet allemaal, en neemt het ook niet allemaal met je mee naar huis. Toch apprecieer je de handen en harten die de verschillende stukken meubels voor jou hebben gemaakt. Je bekijkt de giften van meubelen, als van Mij komend, en dat zie je correct.

Je moet geen snob zijn. Begroet alles in het leven, gewoon hetzelfde. Dit is wat gelijkheid betekent. Je hoeft geen favorieten te bespelen. Laat al Gods kinderen je favorieten zijn. Hoe leuk zou het niet zijn,n als je je niet op een bepaalde manier moet opmaken, wanneer je ‘s morgens de deur uit gaat. Hoe leuk zou het niet zijn, als je altijd klaar zou zijn, om iedereen die je in de deuropening ontmoet kan toelachen. Dit is een niet-selectief proces. Dit is eenvoudigweg de liefde, die in jou bestaat, zichzelf overal te delen met iedereen.

Dit is de enige positie die je dient in te nemen, de positie van liefde. Hoe kan goed of fout voor jou betekenen, als je lief hebt? Hoeveel glorie kan er buiten de onbegrensdheid van de liefde groeien?
Je leven is niet een zaak van het opnemen van verdiensten. Je bent geen scouts jongen, die medailles zoekt. Je bent een bekwaam Mens, die zoekt om Liefde te geven. Je vraagt er niet naar om op te vallen. Je vraagt om de donor te zijn van Mijn liefde op de Aarde. Zelfs in donkere plaatsen, zal je liefde vrijelijk geven. Waar liefde ook nodig is, daar zal je het geven. En liefde is overal nodig.

We spreken over liefde, die zijn gang gaat. Dit is geen sterk voorwendsel van liefde waar wij over spreken. Dit is authentieke liefde. Dit is liefde die vanuit je eigen ZIJN ademt. Dit is liefde van waar de liefde verblijft. Dit is grijpen in een reusachtige zak liefde en het binnenste buiten draaien. Er zijn geen groot gedoe over liefde. Er is eenvoudige aanwezigheid van liefde. De liefde kan niet complex zijn, of het is geen liefde. De liefde valt waar het kan, en dat is overal. Mijn liefde valt overal. En u bent een verdediger van Mijn liefde.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org