Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2109 Een Toost op de Wereld, 15 Augustus, 2006

HEMEL #2109 Een Toost op de Wereld, 15 Augustus, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.
God zei:

Laat het leven vanuit de goedheid van je hart ontspringen. Zet de afstemming van je hart op de positieve kant. Vrijgevigheid zal dan de lentebron van je leven zijn. Terughoudendheid zal dan iets van het verleden zijn. Nu zal je volledig tot het leven geven. Er zal geen terughoudendheid zijn. Dit geven zal aanvoelen als geven. Wanneer een baby naar je lacht, wat doe je dan? Je lacht terug. Bekijk de wereld, alsof het een lachende baby is, die je groet. Warm de wereld op. Wordt zijn weldoener van liefde.

Verwacht vriendelijkheid en wees het zelf ook.

Verwacht warmte en wees het zelf ook.

Verwacht een goede ontvangst, en je zal het ook krijgen, omdat je iemand bent, die iedereen een goede ontvangst geeft. Degene die geeft, krijgt ook terug. Je zult de gesprekspartner van het Universum zijn. Je zal de gastheer zijn. Je zal de leider zijn. Je zal de hoog gespeelde noot in het universum zijn. Je zal het getrokken aas zijn.

Tot hier toe, ben je misschien de terughoudende gast van het Universum geweest misschien iets onzeker, onzeker van je plaats en je richting. Je kan je gevoeld hebben, als een innerlijke verbindinglegger, misschien op de een of andere manier hier geland door een fout, dat je per abuis binnen gebracht werd of ontvoerd. Je kunt je ongewenst, en, daardoor, onwillig gevoeld hebben. Nu ben je gewillig omdat je weet dat je welkom bent. Nu weet je dat jij de verwelkomer bent.

Hoe jij zelf wild at de wereld je groet, is de manier waarop jij ze zelf dient te groeten. Aanvaard je nieuwe rol in het leven. Dit is het dan. Wees een verbluffende begroeter van de Wereld. Gelijk in welke omstandigheden je je voelt, wees de sublieme gastheer/vrouw. Wees de eerste om te begroeten. Zorg ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, zal jij het ook zijn niet zijn?

Als je schuchter bent, wordt dan wat voor jou vrijpostig overkomt. Lach eerst. Hou als eerste je hand uit. Ongeacht hoe je je nu voelt. Zorg voor hoe jij iemand anders laat voelen.
Overweeg dat doorheen je leven, je toost op de wereld. Bied de wereld nu meteen een toost.

Zeg: “Heil aan de wereld. Noteer dat God je en allen erin zegent, en Hij zegent mij. Het is door Zijn te zegenen dat wij zijn samengekomen. Het is door Zijn zegen dat wij ons engageren in deze inleiding aan liefde. Het is met Zijn zegen dat wij harten verwarmen terwijl wij door de wereld gaan. Dit is mijn toost aan de wereld en aan allen met wie ik gelukkig genoeg ben om de wereld vandaag mee te delen. Wij delen zijn vreugde, en wij verdelen het onder elkaar. Heil aan de wereld. Ik drink hierop. Moge allen de zegen kennen, dat deze bescheiden wereld is en ons aanbiedt. En nu houd ik mijn glas voor iedereen in deze mooie wereld omhoog."

Als je de wereld wil verheffen, verhef dan je glas. Maak de wereld nobeler, door je speech en je gedachten. Verhef je gedachten, en de wereld wordt verheven. Verhef je hart, en het hart van de wereld wordt verheven. Schat de wereld hoger, en het is hoger. Geef de wereld wat geluk, geliefden. De wereld is geen buitenlands voorwerp, dat ver van je af is. Laat de wereld je gezelschap en je verwelkoming krijgen. Behandel de wereld en allen daarin als koninklijke gasten. Is dat niet hoe je zou willen worden behandeld? Wees dan de leider van deze parade die de universaliteit van deze wereld aankondigt en nu, wandel met trots. Hef die knieën op. Laat die stok rondzwieren. Glimlach met een lach, die de fanfare te verslaan. Jij bent de band, geliefden, en je bent het publiek langs de weg, die in trots groeit over de grandeur van dit alles. Welkom in deze wereld. Zegen het in Mijn naam.

Vertaald door Leen Joseph,

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org