Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2077 Jouw Gelukkige Sterren, 14 Juli 2006

Heavenletters™ ,brengt de aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

HEMEL #2077 Jouw Gelukkige Sterren, 14 Juli 2006

God zei

Er is geen Liefde in de wereld gegeven welke jij niet ontvangt. Het maakt niet uit hoe ver weg, Liefde die wordt gegeven is gegeven. Liefde gegeven vanuit één hoek van de wereld stopt daar niet. Liefde stroomt. Er komt geen eind aan Liefde.

Je stapt altijd in de Liefde. Er is geen moment dat je geen Liefde ontvangt. Wat denk je dat de zonneschijn voorstelt? Wat denk je dat kleuren zijn? Muziek? Kinderen? Je bent omsingelt in Liefde. Je bent ondergedompeld in Liefde. Je bent je echter niet altijd bewust van de schatten waar je vervuld van wordt.

Dankbaarheid is geen indoctrinatie of iets wat je leert. Voor je dankbaarheid kunt voelen, moet je weten waar je dankbaar voor bent. Je hoeft nooit te denken dat je dankbaar moet zijn. We hebben het over een vanzelfsprekende actie dat uit bewustzijn voortkomt. Denk na over bewustzijn. Wees bewust en je zult danken met heel je hart.

Oké, wellicht heb je een duwtje nodig om dankbaar te zijn. Begin in dat geval met danken, ook al weet je niet waar je dankbaar voor bent. Ja, wees eerst dankbaar en observeer daarna en dan zul je in dankbaarheid wandelen voor alles van het leven en voor alle inwoners welke het leven delen in het rijk van de Aarde met jou. Zoals de Liefde is er geen einde aan dankbaarheid. Liefde en dankbaarheid (niet verplichting) zijn synoniemen. Kan de een er zijn zonder de ander? Ze zijn verstrengeld.

Ik hou van de uitdrukking Dank je geluks-sterren. Ik hou ervan omdat je onder geluks-sterren bent. Er zijn geen andere. Het is geluk om een ster aan het firmament van de Hemel te zijn. Zulke gezegende sterren zijn alleen maar blij om hun licht op jou te laten twinkelen. Hun licht zouden tranen van geluk kunnen zijn omdat ze in staat zijn om de nacht te verlichten en geluk te brengen aan een ieder waar ze hun licht aan geven. Onder welke ster je je nu ook bevindt, dát is jouw geluks-ster. En de ster denkt hoe fortuinlijk hij is om jou te hebben om op te schijnen.

Begin jouw liefdesaffaire met het leven. Het leven is je constante maatje. Jullie reizen samen. Wees blij met de tocht welke je maakt. Het leven is onmetelijk en heeft jou uitgenodigd om zijn kamers in te gaan en zijn schatten te ontdekken. Hoera voor het leven! Wat zou jij zónder het leven doen gedurende je erblijf op Aarde? Geniet van elk greintje leven. Waarom niet, geliefden? Waarom niet genieten van ieder aspekt van hetgeen Geschapen is?

Stel je voor dat je in een veld met bloemen bent! Zou je zeggen dat er geen bloemen zijn om te plukken? Zou je zegen dat de bloemen in het veld niet genoeg zijn? Zou je zeggen dat je blauwe bloemen wilt in plaats van gele? Zou je zeggen dat er geen bijen zouden moeten zijn ook al maken ze de bloemen gelukkig en bestuiven ze hen? Zou je zeggen dat je iets anders zou willen? Zou je een grimas maken? Zou je teleurgesteld zijn?

Weef enkele bloemen samen en maak er een krans van. De krans zal jouw halo zijn. Dartel in het veld. Rol op het gras. Zegen het veld waar je in loopt. Dank het vanwege het voor jou daar zijn.

En als je over de bestrating van New York loopt, wees dan ook zo blij. Laat de mensen langs je lopen en wees de bloemen van het veld. Maak, in je hart, er een boeket van en geef ze aan henzelf. Ben je te druk met belangrijk te zijn om zelfs voor een ogenblik zelfs stille liefde aan een ander te tonen?

Je draagt Mijn hart in die van jou en Ik gaf het aan jou om het onstuitbaar te delen. Waar je ook gaat, laat iedereen weten da IK BEN. Het is oké. Je kunt zacht spreken, zoals Ik dat doe. Zoals er een madeliefje draait in je hart, laat het bloemblad uit je hart vliegen. Zegen elke passant uit Mijn Naam en je zult blij en dankbaar zijn.

Vertaald door Gert Overweg

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org
Schrijf je in op Heavenletters , het is heel eenvoudig!
Download het gratis e-book “10 Magnificent Heavenletters” (Engelstalig)
Koop “Heavenletters, Love Letters from God”, Winnaar van Chelson 2004 Inspiration Book Award bij Amazon
Neem deel aan NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters aan je vrienden door deze mail aan hen door te sturen.
Je schenkingen en steun helpen het Licht van de Hemel te verspreiden.

Alhoewel Heavenletters is gecopyright, kan je ze vrij aan vrienden doorsturen, deel ze met je vrienden, voeg ze toe aan jouw eigen nieuwsbrief, gebruik ze als een handtekening, maak bumper stickers, schrijf ze in de lucht – wat je ook maar wil, en plaats er aub de bronvermelding bij! www.heavenletters.org . En, natuurlijk, vraag hier geen geld voor!

We houden ervan om nieuwe lezer via jou naar Heavenletters te brengen.

Voel je de Liefde? Deel deze Liefde Nu. Zend deze brief naar iemand.

We zouden vereerd zijn, als we de Heavenletters naar je zouden kunnen blijven doorsturen. Mocht je toch liever geen Heavenletters meer ontvangen, klik hier om je uit te schrijven en kom aub gauw weer terug.

Zegeningen en liefde, Gloria