Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2095 Verras jezelf 1 Augustus, 2006

HEMEL #2095 Verras jezelf 1 Augustus, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Voor jezelf leven , is niet voldoende voor jullie, geliefden. Er is nood aan het voorbij jezelf gaan. Je eigen leven is een veel te smal werkveld. Denken aan wat jij wil en wat jou het beste uitkomt, laat een leegte in je hart. Aalleen over jezelf bezorgd zijn, laat je hart leegstaan. Je bent niet voor jezelf alleen geboren, noch is je leven bedoeld om jezelf te bevredigen, alsof jij de enige op deze planeet was. Alleen aan jezelf denken, houdt je alleen op één niveau van bestaan.

Denk eens aan wat je zou kunnen zijn voor iemand anders of voor je familie. Zorg voor hen, en verruim je greep op familie. Je bent Mijn familie. Ga met meer van Mijn kinderen om. Ongeacht wat je ook denkt, dienen, meer nog dan gediend worden, bidet voor jou het beste. Verruim je horizont. Stap buiten jezelf. Je bent lang genoeg op jezelf gecentreerd geweest. Dat jij Mijn afgezant bent, betekent dat je een afgezant van de wereld bent.

Doe vandaag iets dat buiten je gewone doen is. Doe iets voor iemand anders, bekend, of voor jou onbekend. Pak wat vuil van de straat, in plaats van je tong te klikken, tegen de mensen die het daar hebben achtergelaten. Als een kledingstuk van de hanger gevallen is, hang het opnieuw aan de hanger. Hou de deur voor iemand open. Maak het leven voor iemand beter. Terwijl je dit doet, maak je het leven ook een beetje beter voor jezelf. Je verhoogt je bewustzijn, geliefden. Je breidt je terrein van invloed uit. Dit niet iets groots. Je moet geen bedrijf oprichten. Strek je arm eenvoudigweg een klein beetje verder. Ga voorbij je huidige greep. Omarm. Strek je zicht ui. Voeg aan de schoonheid in het Universum toe.

Wanneer je het leven enkel voor jezelf leeft, dan bedek je enkel de oppervlakte. Je gaat van het ene naar het andere, maar op hetzelfde kermiskraam. Je ledigt dezelfde kasten. Neem iets van de aandacht aan jezelf weg, zodat je meer kans tot groeien hebt. Orden je leven iets minder. Verras jezelf. Ondervind wat het leven kan zijn.

Beschouw jezelf als een geschenk van het Universum. Wees het geschenk. Ontdek het geschenk van jezelf. Neem wat verpakking weg. Het is nu geen winter. Het is de zomer van je leven, en je wil je zomer doorbrengen. Het is niet aan jou, om je leven op te sparen. Het is niet aan jou, om weg te kwijnen. Het is er voor jou, om te geven met je gehele hart. Dit is hoe je jezelf zegt. Dit is hoe je jezelf ontplooit. Dit is hoe je Mij zegent.

Alles wat je doet, is in dienstbaarheid tegenover Mij, geliefden. Wanneer zoveel aan jou gegeven is, wil jij in je geluk delen. Alle gaven, die ik je gaf zijn om te delen bedoeld. Het grootste geschenk van allen, is het geschenk van jezelf. Zet jezelf daar buiten, geliefden, waar je kan gezien worden. Maak jezelf bekend. Maak jezelf aan jou bekend.

Ik vraag je niet om jezelf weg te cijferen, helemaal niet. Ik vraag je om jezelf te beginnen zien, om je komst in de valei van het leven te laten opvallen. Waarom bestaan jullie, geliefden? Als je alle besjes voor jezelf plukt, laat jou alleen maar moe achter. De helft van de besjes met iemand delen, plaatst rozen op je wangen. Hou genoeg van jezelf om iets van jezelf weg te geven. Je hebt genoeg van jezelf gekregen, geliefden. Nu is het jullie beurt om te geven.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org