Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #1808 Ti Ginetai Me Thn Pagkosmia Katastrofh?

HEAVEN #1808 Τι Γίνεται Με Την Παγκόσμια Καταστροφή; 17 Οκτώβρη,2005

Κέρτ προς τον Θεό :

Αγαπημένε Θεέ, τι συμβαίνει στον κόσμο; Τον τελευταίο χρόνο γίναμε μάρτυρες θανάτου και καταστροφής σε αστρονομικές διαστάσεις. Από χτες, έχω παρακολουθήσει τον φόρο αίματος στη Μέση Ανατολή να ανέρχεται περίπου στους 20.000 νεκρούς χάρη στο σεισμό, και αυτός ο αριθμός αναμφίβολα θα ανέβει σημαντικά. 1.400 μόλις πέθαναν στη Γουατεμάλα εξαιτίας της επίθεσης λάσπης από τον Τυφώνα Σταν. Ο τυφώνας Κατρίνα στοίχισε 1.000 ζωές και 226.000 χάθηκαν στο ασιατικό τσουνάμι. Όλα αυτά, ,μαζί με άλλα, σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση των Η.Π.Α τρέχει σαν τρελή να ελαχιστοποιήσει την πιθανό ζημιά που απειλείται με την Ασιατική Γρίπη Η5Ν1. Κάποιοι φοβούνται ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η επόμενη πανεπιδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια Ανθρώπινες Υπάρξεις πολύ σύντομα!

Ουράνιε Πατέρα, είμαστε στο τέλος του χρόνου εδώ στη Γη; Εάν όχι, γιατί συμβαίνει όλος αυτός ο θάνατος και η καταστροφή ; Εάν αυτός ο κόσμος είναι του εγώ, τότε γιατί δε μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς;
Με όλα αυτά που συμβαίνουν, το εγώ μου ταράζεται συθέμελα. Μερικές φορές, φαίνεται ότι θα καλωσόριζα τον θάνατο μέσω καταστροφής απλώς για να ελευθερωθώ από την παράνοια αυτού του αναταραγμένου κόσμου, αλλά μια πραγματική τραγωδία συμβαίνει και εγκαθίσταται ο φόβος του θανάτου. Μία άλλη προσωπική περιοχή που έχει επηρεαστεί από όλους αυτούς τους θανάτους είναι η μειωμένη επιθυμία μου να κυνηγήσω στόχους σχετικούς με την υγεία, τα οικονομικά και τη μόρφωση. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ανέφερα παραπάνω, κάθε στάλα ενέργειας που δαπανήθηκε στην κατεύθυνση των προσωπικών τους στόχων εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού. Ξέρω ότι είναι επιζήμιο να έχω αυτή τη θεώρηση αλλά είναι δύσκολο να αγνοήσω τη λογική πίσω από αυτό.

Ένα θετικό σε όλο αυτό το χάος είναι ότι η ορμή μου να επιταχύνω την πνευματικότητα στη ζωή μου έχει αυξηθεί εκθετικά.

[ Ένα πιο προσωπικό σχόλιο στο τέλος έχει παραλειφθεί. ]

Σε αγαπώ,

Κέρτ

Θεός προς τον Κέρτ :

Αγαπημένε μου γιε, ειδύλλιο της καρδιάς Μου, κρατάς ένα βώλο χρυσού στο πρεβάζι του παραθύρου σου, αλλά παρ’όλ’αυτά κρύβεις και πετάς τον ακάθαρτο αφρό του χρυσού.

Ο κόσμος ποτέ δεν υπήρξε αυτό που θα αποκαλούσατε ασφαλές μέρος. Ο κόσμος θα έβαζε τον φόβο εμπρός σας. Ο κόσμος τον έχει βάλει. Ο κόσμος λειτουργεί με βάση τον φόβο. Ο κόσμος είναι ένας έμπορος φόβου. Έχει τοποθετήσει τον φόβο στο μυαλό σας, και εσείς το έχετε πάρει κατάκαρδα. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι μπορεί να σας πιάσει μια γρίπη. Πιστεύετε στην γρίπη με τον ίδιο τρόπο που πιστεύετε στις διαφημιστικές προβολές.

Τι διαφήμιση δέχεται αυτή η γρίπη. Προτού εμφανιστεί , είστε έτοιμοι γι’αυτήν, με το χέρι απλωμένο.

Μείνετε μακριά από τη διαφήμιση κάθε μορφής , αγαπημένοι. Μείνετε μακριά από τον φόβο. Ο φόβος έχει μαγνητικές δυνάμεις. Με τη δύναμη του φόβου, ο κόσμος μπορεί να προσελκύσει αυτό που λέει ότι θα αποφύγει. Καλύτερο είναι να αποφύγετε τον φόβο. Καλύτερα να διασκεδάζετε. Αυτό δε σημαίνει να χορέψετε πάνω στην θλίψη του κόσμου αλλά να την ανυψώσετε.

Δεν έχει διαφημιστεί ο πόλεμος σαν τη γρίπη; Δεν έχουν αυτά ,που ο κόσμος αποκαλεί καταστροφές, πεταχτεί μες στο μυαλό σας; «Ο ουρανός έπεσε. Ο ουρανός πέφτει. Ο ουρανός θα πέσει.» Αυτό είναι το χαριτωμένο τραγουδάκι του κόσμου. Πάντοτε αυτό ήταν.

Τώρα θα πείτε ότι αυτά τα πράγματα είναι αληθινά. Συμβαίνουν όντως. Έχουν συμβεί. Μπορώ να προτείνω να δίνετε σημασία στους αστρονομικούς αριθμούς αυτών που είναι ζωντανοί και καλά και νοιάζονται για τους άλλους; Εάν πρέπει να μετράτε, τότε μετρήστε αυτό που θα αποκαλούσατε καλό.

Αυτό δε σημαίνει να θάψετε το κεφάλι σας στην άμμο. Αυτό σημαίνει να παραμείνετε ήρεμοι καταμεσής της ζωής.

Κρατήστε τις σκέψεις σας πάνω στην ειρήνη. Πώς μπορείτε να κρατήσετε το μυαλό σας πάνω στην ειρήνη όταν η προσοχή σας είναι πάνω στον πόλεμο και τους σεισμούς; Δεν είναι εγωιστικό να μένετε έξω από τον ορυμαγδό. Είναι ανόητο να μένετε μέσα του.

Σκεφτείτε τον πόλεμο σα μία μεταδοτική αρρώστια. Εάν δεν είστε γιατρός ή νοσοκόμα, μείνετε μακριά από την αρρώστια. Αγαπημένοι, ο πόλεμος και ο φόβος είναι αρρώστιες. Και είναι μεταδοτικές. Μεταδίδονται κάθε μέρα με τις εφημερίδες. Χάνονται ζωές και κερδίζονται χρήματα. Δίνετε από την τσέπη σας, και δίνετε από την καρδιά σας και δανείζεστε την ήττα.

Και τώρα Εμείς θα κοιτάξουμε από μια άλλη οπτική γωνία. Αγαπημένε γιε, η λέξη τραγωδία δεν υπάρχει στον Παράδεισο. Σίγουρα δεν προήλθε από εκεί. Είναι ο κόσμος που αποκαλεί τον θάνατο καταστροφή. Είναι ο κόσμος που λέει ότι είναι απαίσιο πράγμα. Οι πάντες στον κόσμο έχουν ανατραφεί με την πεποίθηση ότι ο θάνατος αψηφά τη ζωή, είναι ένα τρομερό γεγονός, άσχημο στην καλύτερη περίπτωση , τρομακτικό ή χειρότερα, τόσο φοβερό ώστε να είναι απίστευτο. Ο θάνατος είναι απίστευτος γιατί η Ανθρώπινη καρδιά γνωρίζει ότι δεν υπάρχει θάνατος. Με τους όρους της ζωής, το σώμα δεν είναι τίποτα. Για εσάς, είναι τα πάντα.

Θα γατζωνόσασταν από το υλικό, ό,τι κι αν είναι και όπου κι αν βρίσκεται. Θα γραπωνόσασταν από το σώμα και τα κτήρια. Θα γατζωνόσασταν από τη γη και το ποτάμι ,όπως επιθυμείτε να είναι, σαν αυτό να ήταν δικαίωμά σας, σαν να ήσασταν ο διορισμένος τοποτηρητής της Μητέρας Γης. Υπάρχετε για να υπηρετείτε τη Γη, όχι να τη διαφεντεύετε. Ακούστε την. Ακούστε αυτό που έχει να σας πει. Όχι από φόβο καταστροφής αλλά από αγάπη δημιουργίας. Η δημιουργία είναι υλική. Αγαπήστε τη δημιουργία αλλά μην την κρατάτε μες στο χέρι σας.

Για αυτούς που οι ζωές τους στη Γη δεν υπάρχουν πια, για αυτούς που έχασαν αγαπημένους τους, και γι’αυτούς που έχασαν την υλική και συναισθηματική υποδομή που αποκαλείται σπίτι, στείλτε ευλογίες προς αυτούς. Αυτοί που πέθαναν, δε χάθηκαν. Δεν πενθούν μια απώλεια. Δεν είναι σαν εσάς πια. Ίσως εσείς, όλα Μου τα παιδιά, μπορούν να είναι σαν αυτούς – χωρίς προσκόλληση. Ζούνε απλώς κάπου αλλού. Τους φροντίζουν. Άφησαν τη Γη. Αυτό είναι όλο. Πέταξαν προς τα εκεί όπου το υλικό σώμα δε χρησιμοποιείται πια και θα μπορούσε να είναι ένα βάρος.

Τίποτα από τα αιώνια πράγματα δεν αλλάζει, ούτε στον Παράδεισο ούτε στη Γη, αλλά το εφήμερο αλλάζει από δω κι από κει.

Ο κόσμος, όπως τον βλέπετε, δεν είναι αιώνιος, ούτε προορίζεται να γίνει. Ο κόσμος αλλάζει. Με ή χωρίς εσάς, αλλάζει. Έτσι είναι τα πράγματα. Για όλους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ρεαλιστές, ζείτε σε μία ψευδαίσθηση, εάν πιστεύετε ότι ο σχετικός κόσμος πρέπει να παραμείνει όπως τον βλέπετε να είναι και λέτε ότι πρέπει.

Πολυαγαπημένε Κέρτ, δίπλωσε την εφημερίδα σου. Κλείσε τις ειδήσεις. Νομίζεις ότι Εγώ τις βλέπω ή παρακολουθώ το δελτίο καιρού;

Να είσαι χαλαρός επίσης με την ανάπτυξη αυτού που αποκαλείς πνευματικό. Είναι ένα φυσικό πράγμα. Δεν είναι μια οργανωμένη προσπάθεια, Δεν απαιτεί μέτρα απόγνωσης. Εσύ και Εγώ και όλοι αυτοί που διαβάζουν αυτό και όλοι που δεν το διαβάζουν, Είμαστε έμπειροι στο Ένα. Είναι αυτό που είμαστε. Δεν προστίθεται σ’εσένα. Δεν το χάνεις. Απλώς είναι το ότι το μάτι σου είχε συγκεντρωθεί πάνω στα προβλήματα του κόσμου. Τώρα στρέψτε το βλέμμα σας προς Εμένα. Η πνευματικότητα δεν είναι ένα πράγμα που μαθαίνεται. Η επίγνωση δε μαθαίνεται. Απλώς στρέφεται.

[ Η απάντηση του Θεού στο προσωπικό σχόλιο παραλείφθηκε.]

Μετάφραση : Μαρία Θεοδώρου
HeavenlettersT
Copyright@ 10-17-05