Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2089 Van het gekende tot het onbekende 25 Juli, 2006

HEMEL # 2089 Van het gekende tot het onbekende 25 Juli, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Je bent op een zee- en landreis. Je reist ook in de lucht. Er zijn maanreizen en ook reizen naar Mars. Er zullen reizen zijn, naar elke gekende plaats, en dan zullen meer planeten gekend worden. Je bent een plaats- en tijdsreiziger. Je bent nu op een planeet. Ruimtereizen zijn niet nieuw voor jou.

En er is ontdekking van de geest. Alle reizen zijn van de geest, versta je. Het is de geest die er aandacht aan schenkt. De geest onderzoekt zichzelf. Al het buitenliggende is door de geest opgemerkt. Je geest wil alles ontdekken en alles weten. Je geest leert om je hart te voorzien van alle zegeningen van het Universum. Het is alsof de geest verzamelt en je hart eet.

Je houdt van ontdekking. Je zou kunnen zeggen dat je niet echt van mysterie verkiest, maar je houdt ervan om onbekende landen te reizen en hun terrein te onderzoeken. je houdt ervan iets te ontdekken dat je eerder niet wist. Je houdt ervan je zintuigen te gebruiken. Waar dacht je anders dat je zintuigen voor dienden, is het dan niet om te ontdekken? Je zintuigen zijn sensoren die alles opnemen. En dan maakt je verstand er iets verstaanbaars van, en dan gaan je zintuigen en je verstand verder om nog meer te gaan ontdekken.

Is er ooit ergens een smakelijk recept dat je niet wil proeven? Is er enig gezichtspunt dat je niet zou willen vanuit zien? Is er ergens een berg waar je niet wil op klimmen, zelfs als het alleen maar in gedachten is? Is er ergens geen zee waar je niet zou willen in plonzen en vergelijken aan andere zeeën en je lievelingszee kunnen kiezen?
Welke kamers heb je niet willen in wandelen? Welke kast, welke lade, heb je niet willen openen? Wat er zichzelf ook aan jou openbaart, je wil het zien. Je wil het ruiken en dan naar nieuwere ontdekkingen verdergaan.

Je bent een ontdekker op de Aarde. Elke dag kom je onbekend terrein binnen. Zelfs al heb je je hele leven op dezelfde plek geleefd, weet je niet wat vandaag zal gebeuren. Je reist doorheen het gekende naar het onbekende, om te kunnen ontdekken wat nog niet ontdekt is geweest.

Je zou de Mississippi elke dag van je leven hebben kunnen bevaren, en elke keer is ere en nieuw avontuur dat op je ligt te wachten. Je kon elke dag dezelfde straat bewandeld hebben, en toch is elke dag niet dezelfde als de dag ervoor. Veel hangt af van de tijd in de dag en de gebeurtenissen en de mensen die er voorkomen. Er zou een break dans kunnen plaatsvinden of een devote mars. Er bestaat een oneindig aantal mogelijkheden.
Geliefden, je zou in een fort met muren van wel 10 voet dik kunnen verblijven, en toch ben je steeds open voor wat zou kunnen komen. Een perfect aangewezen huis, rijk in kleuren en design, houdt je niet weg van het leven. Leven neemt overal de bovenhand. Leven heeft veel te zeggen, en het zegt het spontaan. Het biedt zichzelf aan jou, net zoals het is.

Er is geen boek of kaart, die je zal verklappen wat vandaag zal gebeuren Je dag ligt voor je te grabbel. Ga erin mee. Beperk je dag niet. Laat het ook zijn dag hebben, zich afspelen, en je erin oppikken. Je dag leeft. Het slaapt niet. Het zal niet stil zitten. Het zal zichzelf zijn, wat je e rook van denkt. En toch zal je er iets van maken.

Er is geen beschermend schild voor het Leven, geliefden, er moet er eigenlijk geen zijn. Het leven leeft. Leven duikt op. het stagneert niet. De dagen evolueren en jij ook. Je bent niet gestopt om te groeien. Je bent niet met groeien gestopt, je bent eigenlijk pas begonnen. Het begin van je leven ligt voor jou. Je bent helemaal klaar om te starten. Knoop je laarzen. Stap op het paard van vandaag. Je hebt een goeie rit voor je. Wees open. Zeg je paard waar je heen wil, en laat het je daar brengen, of je nemen waar het zelf wil.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org