Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2085 Wie heeft vandaag nood aan een roos? 21 Juli

HEMEL #2085 Wie heeft vandaag nood aan een roos? 21 Juli, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Je geeft Mij veel geluk. Ik, die enkel geluk kent, ontvangt veel geluk van jou. Je moet weten, je bent mijn grote vreugde! Je bewustwording uitbreiden, is datgene wat je meer geluk zal geven. Versta, dat wat ik je ook adviseer, niet een zaak van gehoorzamen is. Gehoorzaamheid is overschat. Een os kan gehoorzaam zijn. Jij ben een mens, en ik gaf je vrije wil. Ik gaf je de gehoorzaamheid niet.

Gehoorzaamheid voelt niet aan als iets wat vrij is, en ik gaf je inderdaad vrijheid. Vrijheid si je beloning, en het is ook jouw moeilijkheid. Je hebt een grote variëteit van mogelijkheden om uit te kiezen. Ik raad je aan, om het eenvoudig te houden. Kies voor liefde. Kies om life te hebben. Dat is hetzelfde als je hart volgen. Hierdoor zal je jezelf een hoop moeilijkheden besparen.

Je kan me als je ouder beschouwen, degene die je het meeste lief heeft, die er steeds voor je is, je meeneemt, je in bed instopt, je ‘s ochtends groet, degene die dag en nacht aan je denkt. Ik ben geen tuchthouder, en ik ben geen moraalprediker van wat goed en kwaad is. Liefde is juist, en ik ben een leraar van liefde, en je geluk is mijn doel. Ik geef je geen nauw kanaal om van te kiezen. Maar je hebt een instrument dat je als je kompas kan gebruiken. Dat is, zoals je al weet, je prachtige hart.

Gehoorzamen of niet gehoorzamen is niet de vraag. Wanneer het over liefde gaat, is er helemaal geen vraag. Je moet het gewoon maar geven, niet omdat ik het zo zeg, en niet gewoon omdat daar je geluk ligt, maar omdat geven je doel is. Even prachtig, als het ontvangen van liefde, denken aan het verkrijgen ervan, is je doel niet. Gegeven liefde, om iets terug te krijgen, is verkeerd genoemde liefde. Welke liefde je ook terugkrijgt, is welkom, maar geef liefde enkel en alleen als een geschenk, zeker niet als omkoperij, en niet voor een object in je gedachten. Liefde geven is je doel. Je doel is de weg naar je geluk. Je ontmoet je bestemming, omdat dit je bestemming is, en het op je staat te wachten.

Ik waarschuw je om liefde gul weg te geven, omdat dit de enige manier van liefde geven is. Maar mocht je het vergeten, zal ik je niet uitschelden. Ongeacht hoeveel keer je het vergeet, zal ik mijn vinger niet naar je opsteken. Ik zeg niet: “tut, tut, waar is de val?” nee, ik hou je in mijn armen zodat je liefde opnieuw kan voelen en meer wil geven, en het te geven, zonder er iets voor terug te vragen.

Er is geen manier om liefde te meten, als je dus wenst om het in een pakje te stoppen en receptjes went te houden, dan ben je eerder een boekhouder, dan een liefde-gever. Er is geen kost aan liefde, en er is geen betaling. Liefde geven op zichzelf is zijn eigen betaling. Zeg je geest, dat je geen boekhouder nodig hebt. Zeg je geest, dat het je liefde)geven naar waarde schat.

Ik begrijp dat je je niet steeds liefhebbend voelt, en ik wil niet dat je valse liefde geeft. Wanneer je je ver van liefde voelt, laat het woord liefde gaan. Ga gewoon door je dag, alsof je een bedachtzaam, vriendelijk mens was. Wat zou je hier kunnen zeggen? Wat zou je daar kunnen zeggen? Op wiens schouder zou je je hand plaatsen? Welke roos zou je geven en aan wie? Wie zou een roos nodig hebben vandaag? Wie moet zijn schoen dichtgemaakt worden? Wie heeft van jou een glimlach nodig? Maar … dat is toch iedereen, geliefden. Iedereen heeft vandaag van jou een glimlach nodig.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org