Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2080 In het Blauwe van de Hemel – 22 Juli, 2006

HEMEL # 2080 In het Blauwe van de Hemel – 22 Juli, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Sla je ogen op en kijk in de Mijne. Ga ’s nachts buiten en laat de eindeloze lucht je plafond zijn. Laat de sterren spotlichten zijn, die de Aarde oplichten, en de boog van de maan een plaats zijn, waar je je kan in vleien. Tussen de sterren is de donkere nacht, waarin je je ogen kan laten rusten. Welkom in deze nachtelijke hemel. Het is evengoed voor jou gemaakt, als de dag voor jou gemaakt is. De nachtlucht is jouw beddensprei. Het is een nachtelijke luifel, over je hoofd. En de sterren zijn je gedachten, die naar je terug knipperen. De maan is als het wit van je ogen. De gehele nachthemel zegt: " Vrede zei met jou." Het zegt: "Je bent veilig in de zorg van de God." Het zegt: "God is wakker, en Zijn nachtzicht is perfect. Dag en nacht, zorgt Hij voor je. God slaapt niet, maar mocht Hij het toch doen, zou één oog open zijn. Hij zorgt altijd voor jou."

De verbijstering over het leven is iets dat jij hebt bedacht. Vervang het door eerbied. Heb ontzag voor de schoonheid die je omringt. Is er ooit iets geweest dat hierop gelijkt? Het licht wentelt zich om je heen, terwijl je innerlijk licht helder schijnt. Wat als jij die ster in het firmament was, en jij het bent, die licht naar de wereld uitzendt? Wat als je derde oog niet alleen een zender, maar ook evenzeer een ontvanger is? Wat als je ogen de maan zijn, volledige maan tijdens de dag, toenemende maan ‘s nacht terwijl je slaapt.

Hoe vertrouwelijk alles in het heelal is. Er is geen afstand tussen jou en de hemel en de horizon en alle mogelijkheden ter wereld. Wat als er geen dag en geen nacht zijn, en dat het geen verschil uitmaakt. Je sluit je ogen, en je opent je ogen. Alles wat je ziet ligt binnen in jou. Je hebt de tendens van alles. Je bent voor grote glorie geschikt. Huppel van één ster naar een andere, en je huppelt van één ster van jezelf naar een andere.

Voel je de essentie van maan en sterren en nacht en dag en zon? Kun je het ook evengoed afwisselen? Kan jij niet de maan en de sterren en de zon en om het even welke planeet zijn, bekend en onbekend, die jij kiest? Kun je niet alles wat de hemel bevat in jou bevatten, en dat omvat Mij? Niet bezitten maar bevatten. Niet bevatten maar zijn. De zon en de maan en de sterren bestaan niet zonder jou. Zij willen aangestaard worden. Zij willen jouw aandacht. Zij zullen je grote energie geven. Zij willen dat je hen opeist. Zij willen dat je op hen loopt. Zij willen dat je naar reist, om slechts te ontdekken dat zij binnen in jou zijn. Het gehele heelal is binnen jou, geliefden. Alles is in jou vervat. Allen bestaat binnen in jou. Er is niets buiten je, wat het ook lijkt.

Je bent een groot warenhuis. Alles is in voorraad. Je kan alles vragen. Loop door de gangen. Kies uit wat je wilt. Er is kassa. Je krediet is hoe dan ook goed. Ik spoor je aan om deel te nemen. Ik spoor je aan je winkelwagentje met alles wat je hartje wenst te vullen. Het kost je niets, geliefden, behalve de kosten om wat onwetendheid op te geven die het zelfde is als het opgeven van sommige gedachten. Je moet alle gedachten die je beperken opgeven, want je bent onbegrensd. Liefde kent geen grenzen. En jij bent de belichaming van Mijn liefde opgenomen in deze wereld, terwijl je met Mij in het blauw van de Hemel zit.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org