Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2074 Verlangen en Intentie 10 Juli, 2006

HEMEL # 2074 Verlangen en Intentie 10 Juli, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

De oplossing voor alle moeilijkheden is liefde. Er zouden geen moeilijkheden zijn, als er genoeg liefde aanwezig is. Als dan nog moeilijkheden de kop opsteken, zelfs als er genoeg liefde aanwezig is, niemand zou het erg vinden. In de verslaving van de ongebreidelde liefde, wie geeft er nog om problemen?

Je weet, dat de liefde, waar Wij over spreken, niet deze is die je op postkaartjes en in sentiment vindt. We spreken over zuivere intentie. Als iedereen wenst dat liefde op de eerste plaats komt, voor angst, onzekerheid, gierigheid, oordelen, egoïsme, zelfingenomenheid, welke moeilijkheden zouden er dan eigenlijk nog kunnen zijn? Het verlangen en de intentie zijn al genoeg om de wereld op zijn kop te zetten. Je zou kunnen denken dat ik overdrijf, maar’ ik overdrijf niet.

Als iedereen morgen zou ontwaken met het volgende in zijn gedachten, stel je dan de ongelooflijke liefde die hierdoor zou schijnen!

“Ik zend nu liefde – op voorhand – aan iedereen die ik vandaag ontmoet. Ik zend ook liefde naar iedereen die ik vandaag niet zal ontmoeten. Ik zend liefde naar al de mensen die ik in het verleden ontmoet heb en naar allen die ik nog nooit heb ontmoet. Ik ben iemand die liefde zendt. Ik zend liefde naar mijn familie, mijn buren, mijn dorp en naar alle vier de hoeken van de werelden. Verder, zend ik liefde naar het universum, inbegrepen de gekende en de ongekende planeten. Ik zend liefde naar alle sterren, met of zonder naam. Ik zend liefde naar de zovele zonnen en manen, die er zijn. Ik zend liefde naar alle engelen in de Hemel en op Aarde. Ik zend liefde naar alle kinderen, geboren en ongeboren. Mijn hart is een waterrad van liefde. En het draait de hele dag lang.

“vandaag komt liefde voor het halen van de bus. Het komt voor trots. Het komt voor gelijk welke plicht, want ik weet dat mijn ene taak is om liefde eerst te plaatsen. Waar ik vandaag ook ga, zal ik liefde voor me heen uitsturen. Waar ik ook naar kijk, ik zal er met liefde naar kijken.

“Mocht negativiteit door je geest gaan, dan zal Ik het zeggen: “ksjjjj! Ga weg” want vandaag laat ik alleen maar liefde in en uit mijn hart toe.

“Alle liefde die ik genereer is een kleine dank u aan de God van het Universum, die me grote liefde geeft en die me alleen maar vraagt het door te sturen. God geeft me zoveel liefde, wat kan ik dan niet voor Hem doen? Hoe God mij zo lief kan hebben, weet ik niet, maar ik weet dat Hij me liefheeft! Als hij mij zoveel geeft, doe ik gretig hetzelfde. Ik zal diep in mijn hart graven en diamanten, robijnen en gouden muntjes van liefde te voorschijn halen. God zegt me dat de liefde in mijn hart even grenzeloos is, als Zijn liefde. Wat nog meer is, Hij zegt dat de liefde in mijn hart de Zijne is, en Hij maakte het liefdevolle verzoek, dat ik Zijn liefde zo gul zou verspreiden, als snoepjes aan kinderen – gelukkig, blij om het te mogen doen.

“Een andere manier om mijn gift van liefde te beschrijven, is dat ik dorstig ben om het in naam van mijn Hemelse Vader met anderen te mogen delen. Ik zal Zijn liefde geven zoals ik water drink, als ik dorstig ben. Ik zal Gods liefde in grote geuten weggeven. Ik zal het overal rond gieten en rond spatten. Ik heb zoveel geluk om zoveel liefde te kunnen geven. Ik heb alleen nood aan geven, niet aan nemen. Ik zal mijn dorst nooit tegenhouden, om liefde te geven, omdat ik er gewoon zoveel van heb, en het wil verdergaan, bewegen!

“Als ik zoveel liefde bevat, hoe kan ik het voor mezelf gaan houden? Er is geen opslagplaats die het voor me kan vasthouden. Alles wat ik kan doen, is het gratis wegschenken. Niemand hoeft ernaar te vragen of het te bestellen. Ik laat gewoon de liefde die God in mijn hart liet stromen, eruit stromen. Kan iets eerlijker zijn, dat dit?”

Vertaald door Leen Joseph

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org