Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2065 Een schitterende wereld 1 juli, 2006

HEMEL # 2065 Een schitterende wereld 1 juli, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

De wereld is ingewikkeld geworden. Er zijn zoveel formulieren om in te vullen, items te checken, zoveel te kopen, zoveel keuzes.

Zoek eenvoud, zoveel als je kan. één is eenvoudig. één kom. één tafel. Herinner je de éénheid in alle domeinen van het leven. Koop eens niks voor één week.

Tot je eigen veld.

Wandel barrevoets. Groet de ene reizende zon in de ochtend, wees je bewust van de veelheid aan sterren ‘s nachts, adopteer er ééntje, geef het een naam, kus de maan goeie nacht.
Een hooibed onder de nachthemel is welkom.

Laat het leven onvolmaakt zijn. Strijk eens een dag niet. Staar gewoon naar het groenhuisje. Pluk enkele bloemen, en schik ze alsof je vrij van zorgen bent.

Stap in plassen en maak je schoenen modderig. Of trek ze uit en pers de modder tussen je tenen.

Verlaat het versleten pad. Voor één dagje, neem een nieuwe weg. Slaap met je hoofd aan het voeteneinde. Maak van je leven een gedicht, vandaag. Wordt zoals het klein kind.

Heb vandaag één iemand voor gezelschap, en laat het Mij zijn. Toon de ver gezichten. Ik zal kijken. Spreek tegen mij. Ik zal luisteren. Laat je hart zich in Mij uitleven. Ik zal me in jou uitleven. Vandaag wandelen twee vrienden samen de weg van het leven, hand in hand, en vaak in stilte, elkaar wederzijds verstaand, misschien ongesproken vastgelegd. Toon mij de ster in het firmament ie je gekozen hebt, en geef het een naam. Geef het geen nummer. Kies voor je ster een naam, en wij zullen deze naam onder ons geheim houden. Wanneer je morgenavond naar je ster opkijkt en later vanaf dan, zal je je onze wandeling in de stilte van Liefde herinneren.

Als het leven ingewikkeld lijkt, denk dan aan onze wandeling. Dan zal je doorheen het leven huppelen. Je zal niet op elke steen moeten stappen. En zo zal je niet elk detail in het leven moeten aanspreken, je zal niet alles moeten doen, wat de wereld je opdraagt.
Je moet niet wedijveren. Geld hoeft de Koning niet te zijn. Je kan tegen iedereen glimlachen. Je kan iets heel onverwachts prachtigs doen en zeggen. Je zal het niet van op voorhand weten. Je zal er zelf versteld van staan. Geliefden, je moet jezelf verrassen, en de Inwonende leren kennen. Koop jezelf uit slavernij, geliefden. Je bent je eigen verlosser. Je bent je eigen steek, die je door jezelf, jij, het kledingstuk, trekt. Jij bent het, jij ontdekt. Zoals Mij, ben je er steeds geweest. Niet zoals Ik, heb je het niet steeds gezien. Je was te bezig elders te kijken.

Een schat is vlak voor je, en je bent er steeds overheen gestapt. Zo gewoon ben je het, je was je er niet van bewust. Kijk eerst binnenin, geliefden, en kijk dan over de wereld. Het zal aan de wereld ten goed komen, je ogend ie de glorie gezien hebben, want dan, zal je licht geven. Je zal vermaken, dat wat je hebt gezien.

Zo, vandaag, zie jezelf en zie de wereld met frisse ogen. Je zal een schitterende wereld zien, en je hart zal naar de Hemel razen, en het zal er blijven.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org