Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2054 Wacht niet tot je er klaar voor bent - 20 Juni,

HEMEL #2054 Wacht niet tot je er klaar voor bent - 20 Juni, 2006

Ik kies iedereen, geliefden. Het is waar dat ik er veel roep, maar het is niet waar dat weinigen uitverkoren worden. Allen zijn jullie uitverkoren. Maar jij bent het die het moet horen. Ik roep je elke minuut. Ik geef je een schouderklopje. Ik wuif mijn hand vlak voor je gezicht. Ik zend een algemene oproep uit, en degenen die het horen, komen.
Wanneer je verschijnt, is het niet als een auditie. Denk je dan echt dat ik iemand zou afwijzen? Uit al degenen die voor mij verschijnen, verkies ik ze allemaal. Elke kandidaat. Jij bent het, die zelf moet kiezen. Ik kies voor iedereen. Ik kies alles. Ik kies jou. Jij bent degene die voorwaarden stelt, kwalificaties enzo. Ik kies de eenvoudige mens. Ik heb jou al gekozen.

Wat betekent het om voor Mij te verschijnen? Het is bereidwillig zijn. Jij stelt je diensten vrijwillig ter beschikking. Het contract is in je hart geschreven. Ik heb het al getekend en aan jou gegeven. Nu is het aan jou om te tekenen.

Dit is geen plicht, geliefden, dit is kiezen voor gelukkig zijn. Dit is het antwoorden van een verzoek, met je hart. Ervoor kiezen om Mij te dienen, is als een gekleurde trui, die je kiest, in het kleur waar jij zelf van houdt. Moet er nog gekozen worden, als je deze ziet, waar je van houdt? De keuze maakt zichzelf. Er is geen enkele andere mogelijkheid.
Je komt voor Me , en je zegt: “Alstublieft, God, vertel mij wat U zou willen dat ik voor U doe? Vertel mij hoe ik U het beste zou kunnen dienen?”

Ik antwoord: “Wat zou je het liefste doen? Wat geeft je geluk? Welke zijn jouw talenten?”

Zo ben jij het die jouw opdrachten kiest. Er is geen opdracht te klein of te groot, als het om liefde gaat. Er zijn geen moeilijke opdrachten. Dus vraag Ik: “ Wat zou je graag doen?”

En dit is wat je verlangt om te weten. Dit maakt jou niet egoïstisch. Dit is van jezelf geven. Dit is enkel je volgende stap nemen. Je bent voor iets klaar. Je bent er NU klaar voor.

Oh, er kunnen enkele mensen zijn, die ik een beetje harder op de schouder of misschien op het hoofd tik. Er zijn er misschien enkele die ik schud om wakker te worden. Er kunnen er enkelen zijn, waar Ik mijn oog gefixeerd op laat vallen. Maar in elk geval, kies jij zelf, Wij kiezen, geliefden. We raadplegen en We kiezen.

Waren er al contracten geschreven van voor je geboren werd? Ja, soms, en deze waren ook jouw keuzes. Niets werd je gegeven dat tegen je eigen wil was. Het was allemaal met je welwillende samenwerking. Niets was toevallig. Er is niets dat niet veranderen kan. Jij kan je contract herschrijven, en ik zal zonder opkijken tekenen. Ik gaf je vrije wil, en Ik geef het jou nu, elk moment.

Ben jij het die voor Mij buigt, of Ik die voor jou buigt? Leid Ik of leid jij? Er is geen gebrek. Je bent altijd in verrijzenis, verheerlijking. Je bent als de opstijgende ster van Mijn hart.
Het is onoverkomelijk dat jullie Me zullen dienen, geliefden. De tijd zal komen, dat je jezelf geen andere keuze toelaat. Het is mijn wil, dat je gelukkig bent. Daarom, kom je oog in oog te staan, met de keuze die je moet maken, en dan zie je dat er geen keuze is, want je zal geluk moeten kiezen.

Wat, als ik je vraag om voor veel mensen te spreken? Wacht niet tot je er klaar voor bent. Zeg Ja tegen Mij Nu. Wat ik ook vraag of voorstel, zeg nu Ja tegen Me. Van zodra je Ja zegt, ben je klaar. Je moet geen perfecte speech te houden. Wat je moet doen, is eenvoudigweg onthouden dat voor Mij spreekt.

Vertaald door Leen Joseph,
moge elke keus die je maakt gezegd zijn.